![]() |
Słyszeliście coś o kartach do Cyfry+ ? Że podobno od września mają je wymieniać? Prawda to czy jakiś blef ?
|
Czy w TV będzie transmisja z losowania?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia Możesz jeszcze skorzystać z relacji live ze strony UEFA: http://www.uefa.com/ (trzeba kliknąć na 'UEFA Champions League DRAW Live 12@CET') |
Może mi ktoś podać strone z taqptami wislackimi?
najlepiej z takim rekinem |
Cytat:
|
Powiedzcie jak to jest z Banikiem Ostrava - grają w UEFA czy nie?
Jakby ktoś mógł to wytłumaczyć jakoś... |
Pewnie graja, tylko od 1 rundy , podobnie jest z druzyna Petrescu - Unirea.
Jak widac nawet kompletne 'prawiczki' ,jesli chodzi o puchary, zaczynaja wtedy kiedy my konczymy:) |
Cytat:
|
Koledzy i koleżanki mam bardzo ważne pytanie do Was. Czy mógłby mi ktoś na chłopski rozum wytłumaczyć jak mam się pozbyć wirusa który charakteryzuję się tym że po kliknięciu na partycje wyskakuję "brak pliku copy.exe" i na dyski można jedynie wejść za pomocą prawego kliknięcia i eksploruj. Albo jakby ktoś był w posiadaniu o nr rejestracyjnym do produktu SpyRemover Pro v3.04
Bardzo proszę o pomoc |
Czy orientuje sie ktos jakimy liniami lotniczymi moge sie najtaniej dostać do Paryża ?
|
Ile w 2001 r. kosztowały bilety na mecz Wisła - FC Barcelona, proszę o podanie każdej ceny :) (każdy sektor i np. zniżki dla karnetowców)
|
Dziś jak piłem piwko pod sklepem podbiła straż miejska, podałem dane, kumpel też. Oni te dane sprawdzili, ale mandatu nie dostałęm. I teraz pytanie, czy przyjdzie mi do domu jakiś mandat?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam problem ... jak zainstalowac wtyczne Adobe Flash Get czy jakos tak podczas instalacji wybieram zeby instalowalo w fire foxie zaznaczam try agin a instalacja nie nastepuje ... nie wiem moze ktos mial taki problem i rozwiazal go
z gory dziekowa za odp. |
Cytat:
|
Jak najprościej z Podgórza dostać się do Pobiednika Wielkiego/Małego ?
Jeździ tam jakiś autobus MPK ? |
Jak zacytowac fragemnty z 2 postow naraz ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Rozpoczynasz od [quote]
Wpisujesz tekst po drugim nawiasie, ten, który chcesz zacytować. Po wpisaniu fragmentu który chciałeś zacytować, kończysz też [quote], lecz teraz po pierwszym nawiasie a przed literką q, wstawiasz ukośnik / Nie da się tego przedstawić w zwykłej formule, bezpośrednio tak jak powinno to wyglądać, bowiem edytor automatycznie cytuje :-) |
Jemu chyba chodzi o to, jak zacytować dwie osoby w jednym poście.
Pierwszą osobę możesz zwyczajnie cytować przez kliknięcie "cytuj" przy jej poście. Jak chcesz wstawić cytat kogoś innego to klikasz opcję cytowania (ta chmurka nad polem tekstu) i w pierwszym nawiasie, po "quote" wpisujesz =XXX gdzie XXX to nazwa użytkownika, którego cytujesz. |
|
ile spali na trasie punto 1.9 - 130 KM w dislu ?
|
POSZUKUJE MIESZKANIA EW. POKOJU NA ROK STUDENCKI.
kTOS MA COS ? PRIV BEDE WDZIECZNY :) |
http://i36.tinypic.com/28a7282.jpg Może ktoś kojarzy nazwe czcionki umieszczoną w tym logo? z góry dzięki
|
Cytat:
|
Cytat:
Wpisujesz tekst po drugim nawiasie, ten, który chcesz zacytować. Po wpisaniu fragmentu który chciałeś zacytować, kończysz też Cytat:
Cytat:
http://www.iv.pl/thumb/231761.jpeg Zaznaczamy posty, które chcemy zacytować, a następnie piszemy po prostu odpowiedź. |
Ludzie pomocy, wchodzę na laola1.tv, włączam skrót, a w oknie MediaPlayera jest czarno. Nie ma obrazu ani fonii. Film nawet nie startuje. Kiedy daje na "Play" on na chwile gaśnie i zaraz się "zapala".
Ludzie pomocy!! |
Kiedy rusza młoda ekstraklasa?
|
tak jak zwykła
|
Cytat:
|
Proszę o pomoc.
Kilka godzin temu włączyłem komputer i włączając mozille nastała ciemność na moim monitorze,później jakie paseczki i różne kolory zaczęły sie pojawiać przy ładowaniu windowsa.Teraz komputer uruchomiłem w trybie awaryjnym.Zjebała mi sie karta graficzna?(znowu) Ok,dzięki. |
Spróbuj ją wyczyścić z kurzu i brudu. Jak nie pomoże to albo serwis albo zakup nowej.
|
mam dosyc glupie pytanie bo nie znam sie na opcjach forum :P jak wkleic takie obrazki i gdzie to zrobic(wiem ze w panelu uzytkownika ,tylko co dalej) jak np ma Nero-"zero tolerancji dla ..." ,Szprotson ma cos z Lechia to co jest pod postem ,Kamik ma jakis obrazek Wisla Skawina,
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl