![]() |
Noektorzy sie zachowuja jak jakies male dziewczynki. Stale placz i postawa zyczeniowa, cyt. " co do qwy nedzy, chce to znaczy ze mi sie nalezy.
Po raz milionowy powtarzam ze moderatorzu forum pelnia swoja funkcje spolecznie i chocby z tego powodu dajcie sovie czasem na wstrzymanie z niektorymi komentarzami na nasz temat bo sa nieadekwatne. Jakies zarzuty o liczbe uzytkownikow forum to juz megaparanoja, interesuje to nas tyle co nic. Jedyna osoba ktora byc moze bylaby zainteresowana iloscia userow sa wlasciciele strony wislakrakow.cpo czyli np. rav. Choc i w to tez watpie. Prosta zasada-nie podoba mi sie-> nie wchodze, zmieniam haslo na chybil-trafil, blokuje na poczcie mail z tej strony itd. Zdrowiej dla wszysykich. No chyba ze ktos koniecznie musi zrobic show zwiazany z nieszczesciem jakie go spotkalo na forum i dokonac publicznej ascezy to jiz jego problem. Od dzis odpuszcze sobie reakcje na placzliwe teksty bo nic to nie wnosi a placzacy tylko ma satysfakcje ze ktos dostrzegl jego gigantyczna rozpacz i tragizm jakiego doznal na tym forum po czym... truje dalej. Szkoda czasu nas wszystkich. Nie to nie, do widzenia i powodzenia w dalszym zyciu. |
Jaki k... niewolnik? Kto Ci każe tu wchodzić, logować się, pisać?
Zaznacz sobie opcje nie przesyłania maili przez forum, albo zmień adres na fikcyjny, nie loguj się, zapomnij o tym forum, stronie i tyle. Dorabiasz do swojej historii jakąś chorą martyrologię, którą epatujesz na lewo i prawo. Czemu to ma służyć? Przykład z "ległą" to jakaś żenada. Ilie zacytował co działo się na stadionie, były do tego komentarze. No i czego to ma dowodzić? Poza tym komentarze traktujemy trochę luźniej niż forum. Kont nie usuwamy z dwóch podstawowych powodów: - usunięcie powoduje możliwość założenia nowego konta o tej samej nazwie co daje okazję do nadużyć, - dzięki pozostawieniu konta mamy możliwość sprawdzenia czy nie rejestrujesz się pod nową nazwą; zakładanie podwójnych kont jest zabronione. A poza tym może by tak docenić ciężką pracę kilku osób, które za darmo, z poczucia odpowiedzialności, pilnują tu porządku, a zamiast zwykłego "dziękuję" muszą wyczytywać wieczne płacze i zażalenia? Jak niewdzięczna to rola niech dowodzi ilość osób, która dała sobie spokój z moderowaniem forum. |
Cytat:
Bądźcie konsekwentni a za takie bzdety mogły by byc pierw jakieś ostrzeżenia. A chuj z tym. Koniec tematu. |
Mam jeszcze pytanie związane z tym usuwaniem większej ilości postów. Dokładnie chodzi mi o temat matura/po maturze. Czy jest taka możliwość,żeby nadal nie działał? Tematy, które tak z tydzień temu się nie otwierały,o czym pisano tutaj,teraz otwierają mi się bez problemu,a ten temat akurat nie. Pytam,bo od jakiegoś czasu mam straszne problemy z internetem,dlatego chciałabym wiedzieć czy to raczej związane z moim kompem i internetem,czy nadal trwają jakieś prace na forum czy cuś :)
ed: WISLAZWE dzięki, działa :D |
unpredictable_wislaczka spróbuj otworzyć temat za pomocą tego czerwonego kwadraciku tam z boku przy tym kto napisał ostatniego posta. Myślę że wiesz o co chodzi :)
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5926 Temat powinien być zamknięty.
|
jest szansa ze ktoś "naprawi" temat Krakowskie Inwestycje ??
|
|
Możnaby znowu otworzyć temat Kumatszym być?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
założyciel tematu może sobie chcieć... prawa do tematu mają wszystkie osoby, które w nim pisały... zapraszam do kodeksu prawa cywilnego...
|
Cytat:
Cytat:
rav jako właściciel strony wraz z osobami odpowiednimi do tego działają nad przywróceniem "normalności" |
Cytat:
Niektórzy to nie mądrzeją z wiekiem :rotfl: |
Witam,
taki o to mam problem wchodząc do tematu "nie samym lostem ..." Cytat:
|
Cytat:
|
mcovalski, jak wczesniej orzeu wsomnnial sa problemy techniczne z serwerem, i wynika to z tego. wiem od rav'a bo mam ten sam problem. pozdro
Cytat:
bez odbioru |
Ale w sumie czemu ten temat został zamknięty? To był jeden z najlepszych wątków na tym forum...
|
Cytat:
|
Cytat:
To jeśli tak jest i nagle np. twórca tematu politycznego powie - mam to gdzieś to zamykamy ten temat? A jeśli nagle 20 założycieli tematów powie dzisiaj żeby je zamknąć? To co wszystkie zamkniemy? Rozumiem że ten temat mógł być zamknięty z innych powodów przez moderatorów- (budził jakieś chore emocje, napinactwo itd) ale nie że ktoś po roku "doznał oświecenia" i stwierdził żeby zamknąć temat który założył i może nawet potem się tam nie udzielał:) Dla mnie samo założenie tematu powoduje że jest on już własnością wszystkich użytkowników forum... i tyle:) Inaczej niech sobie każdy pisze swojego bloga... wtedy będzie mógł zamykać, otwierać go do woli:D PS Ja też bym chciał żeby temat "Kumatszym" został otworzony |
pytanie do modów:
czy dopuszczany jest taki obrazek w podpisie:lol: |
Do tematu "kumatszym" nie ma chyba takich co beda odpowiadac na watpliwosci. I to w zasadzie podwaza sens jego istnienia.
Totylkja kesli brakuje ci takich obrazkow na co dzien to jak dla mnie mozesz tutaj miec taki podpis pod warunkiem ze zgodza sie wlasciciele stronki :D |
Cytat:
|
Czy mi się wydaje czy w temacie "Zagadki europejskie..." zniknął początek? :> A w "FOTOzabawie" dokładnie odwrotnie,,,
Wasiu,, Może ToTylkoJa woli mniej subtelne prowokacje ;). |
Cytat:
ale jednak skasuje, bo jak czytam i widzę swoje konto to się skupić nie mogę :D PauL ale Ty masz myśli :> |
I dobrze! Wystarczy juz prowokujacych avatarow. Jedna Tiramisu wystarczy o.O
|
Krakowskie Inwestycje też niestety uwalone, a tyle sie dzieje...:P
|
|
Może dałoby rade zrobić w emotikonach jakieś buźki z wislacką flagą albo szalikiem? ;> Widziałam na innym forum takie klubowe - fajna sprawa.
|
|
TAKIE :D
:> proszę o wyjaśnienie DLACZEGO one nie są ogólnodostępne :P edit: dzięki. |
Teraz już są tylko musisz kopiować ich adres i wklejać na forum jak obrazek.
W panelu emotek forum nie ma takich, ale to już sprawy techniczne. |
Cytat:
|
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=48089 jakiś kolejny spamer.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ale po co takie emotikonki? co tym można przekazać? i w jakim temacie? bo nie rozumiem ;)
|
A co można przekazać tymi zwykłymi? Tamtymi to samo :).
|
Cytat:
a te "dodatkowe" są dla mnie mało potrzebne, ale mówie o sobie:p nie wyobrażam sobie gdzie mógłbym i w jakim kontekście ich użyć :P |
I bez jakichkolwiek emotek by się obeszło.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl