![]() |
o ręce Czerwińskiego cisza?
|
Nie wygłupiajcie się z ręka czerwinskiego.
Nic nie było. Buchalik nam już zorganizował 4punkty na wiosnę. Pan Buchalik. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Można psioczyć i słusznie, ale odwoływanie się nic nie przyniesie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Powiedzial pan Slawek w studiu, ze faul byl wiec odwolanie nic nie da bo to cale kolesiostwo trzyma sie razem i skoro jeden powiedzial, ze byl faul to inni sie do tego dostosowuja a nie wiem czy jeden za drugim nie wskoczylby w ogien zeby tylko miec to samo zdanie
|
Dlatego właśnie pisałem, że odwoływanie się nie ma najmniejszego sensu. To strata czasu. Trzeba zagryźć zęby i z Koroną inaczej zestawić obronę.
|
Cytat:
* zaznaczam że obłożyłem to zastrzeżeniem "o ile pamiętam" , nie mam czasu tego sprawdzać , jesli sie myle to bardoz Cie przepraszam |
Cytat:
Czerwiński stal, w momencie uderzenia, bokiem do piłki, więc żeby nie powiększać obszaru ciała, powinien trzymać recenzja wzdłuż ciała. |
Pytanie kiedy jest komisja i czy do środy jest szansa na cofnięcie
|
Nie wiem czy dzisiaj,ale jutro na 100% muszą się zebrać
|
Nie ma co liczyć na odwołanie. Byłoby to podważenie decyzji sędziego, ale co bardziej istotne - samego VARu. A przecież VAR podobno się nie myli ;) Nie będzie strzału w stopę, skoro VAR ma na celu zbawienie polskiej piłki :)
|
Zapomniałeś jak Ivan dostał żółtko w meczu z Legią ? a za chwilę komisja kartkę anulowała ?
|
Ale w przypadku żółtej VAR nie ma nic do gadania, więc anulowanie żółtej kartki nie podważa VARU. A w przypadku czerwonej już tak.
|
Wniosek Wisły oddalony.....
|
Tak jak już. Pisalem... Kur.wa kur.wie łba nie urwie...
|
Pozostaje tylko ciężko przyj..ać Papadolinusowi przy najbliższej okazji.
|
Padlinopoulosowi, tak się teraz nazywa
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie i Panie gdzie sa narysowane linie przy sytuacji Palcic-Carlitos i rzekomym spalonym? Jak dlugo mam czekac?
|
Po .... linie, jak Carlos i tak strzelił nad bramka
|
Nie o ta sytuacje mi chodzilo:D
|
Cytat:
|
Ciekawe. Napisz nam o tym cos wiecej. Moglbys?
|
Szkoda, że trafił nam się brak varu.... A moim zdaniem to druga żółta dla senegalczyka to chyba czwartą być powinna: W pierwszej połowie uderzył z tyłu kolanem w kolano Boguskiego, a poza tym chwilę przed czerwoną to taktycznie sfaulował Imaza przy linii.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl