![]() |
Cytat:
http://satkurier.pl/news/118592/hisz...otwierdza.html i skończ .......ić. |
Oswiadczenie NC+ w sprawie La Ligi
wiemy jak ważne są dla Was mecze ukochanego klubu. Od 17 lat transmitowaliśmy rozgrywki ligi hiszpańskiej i doskonale rozumiemy Wasze zaniepokojenie brakiem spotkań La Liga w telewizji. Dla nas wszystkich jest to bardzo niekomfortowa sytuacja, że mecze nie są obecnie dostępne w Polsce. Zapewniamy, że wciąż pracujemy nad bezpośrednią lub pośrednią dostępnością ligi hiszpańskiej dla naszych abonentów i będziemy informować o rozwoju sytuacji. |
Cytat:
|
Eleven HD i Eleven Sports HD dołączone do nc+. Odpowiednio kanały 127 i 128.
|
Cytat:
Potem bulic trzeba... |
hehhe- trzeba doplacac do tego co mialo sie w ofercie przy podpisaniu umowy ....taka gangsterka w imie prawa to tylko w tym chorym kraju
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Planuje podpisac umowę z nc, da sie coś utargować przez telefon tak jak kiedyś?
|
Nie wiem, czy coś się zmieniło od momentu wyłączenia "promocyjnego" okresu oglądania Eleven, ale jakość ich transmisji to jakaś kpina była ...
|
Cytat:
|
Czy ma ktoś UPC i dostał może ofertę typu WRU XV-XX?
|
Wie ktoś, czy w Orange można wywalczyć coś więcej, niż według oficjalnego cennika przy nowej umowie?
Konkretnie umowa na Funpack - net 300Mb/s, TV ekstra+ z c+, tel. przez net. |
Internet+Tv z UPC, co teraz warto brać dla nowego klienta ? jest ktos w temacie ?
|
U mnie lepszą ofertę niż UPC przedstawił ISTS.
Mam już u nich net plus tv od ponad roku i śmiga kompletnie bezproblemowo. Tyle że oni są tylko na północy Krakowa bodajże. Przez to że są małą firmą w porównaniu z kobyłą jaką jest UPC łatwiej coś ugrać indywidualnie. |
orientuje sie ktoś gdzie wezme najtanszy multiroom na rynku??
|
Jest jakaś alternatywa dla UPC w Bronowicach na ulicy Zapolskiej?
|
Dla abonentów UPC (choc już pewnie wiecie):
http://satkurier.pl/news/124774/upc-...ulicy-i-e.html Teraz moje pytanie - zastanawiam się nad tym, czy ja jako posiadacz pakietu Select mogę wypowiedzieć im umowę? Rozmawiałem z Panią "Konsultant" na czacie, twierdzi, że kanały te w tym pakiecie nie są gwarantowane (choc nie potrafiła powiedzieć, gdzie listę kanałów gwarantowanych mogę znaleźć), co za tym idzie, prawa takiego nie mam. Pytanie - czy ktoś z Was posiada pakiet Select I próbował wypowiedzieć umowę z powodu wyłączenia tych kanałów w ostatnim czasie? |
Ja posiadam pakiet max i dostałem od nich maila o zmianach i w mailu napisane miałem, że mogę z tego powodu rozwiązać z nimi umowę.
Wysłałem do nich zapytanie i w odpowiedzi dowiedziałem się że mogę rozwiązać umowę, ale na wszystkie usługi upc (internet kablowka i C+), co mi w sumie nawet bardziej pasuje. W sobotę składam wypowiedzenie. |
Cytat:
W pakiecie sport mają m.in. eleven!:) |
Czy prawdą jest, że zmieniło się prawo i po wypowiedzeniu umowy nie mogą do mnie wydzwaniać z propozycjami? Aż tak bardzo tego nie śledzę a tak mnie poinformowano w nc+. Nie do końca w to wierzę więc pytam.
|
Cytat:
|
Dzięki )) Czyli standardowa procedura - wypowiedzenie - warunki dla białych ludzi - przedłużenie ))
|
Odnośnie nc+ to ostatnio humory im dopisują chyba - jako wspaniałą, okazyjną ofertę przedłużeniową proponują obecny pakiet obcięty o kilka kanałów za cenę -uwaga, uwaga- 100% wyższą niż obecnie. Nic tylko przedłużać :)
|
Cytat:
|
Niech Netflix poprawi ofertę i cenę dla Polski to NC+ będzie mógł się pluć w słuchawkę przy pomocy konsultantów a i tak to mu nie pomoże...
|
Ja tam z NC+ zrezygnowałem z końcem 2015 roku. Dzwonili, namawiali ale z tego co pamiętam to ostateczna oferta o jakiej mówili była i tak chyba o 3 zł wyższa niż poprzednio. Z kolei jak poprzednim razem wysłałem wypowiedzenie własnie po to żeby lepszą ofertę dostać to w ostatnim dniu mnie namówili dając niższą ofertę niż te proponowane wcześniej.
Ogólnie telewizja dzisiaj to syf, kiła i mogiła. Im więcej programów tym mniej jest co do oglądania. Ta naziemna tv też im robotę popsuła bo ja wychodzę z założenia, że jak już mam tv ogladać to i na tych 20 kanałach znajdę coś co mnie zaciekawi. Filmy są w internetach. Sportu już człowiek nie ogląda tak jak kiedyś. Jedynie tą e-klasę oglądałem więc płacić za to 50 czy tam 59 zł to bez sensu. Na streamie też da się obejrzeć ten jeden/dwa mecze na tydzień czy dwa tygodnie. Nie wiem co Wy w tych tv widzicie żeby im płacić po jakieś 70 czy 100 zł :D |
Cytat:
|
Wie ktoś czy orginalny sprzęt UPC mogę zastąpić swoim tak żeby nadal działało?
|
Router możesz zastąpić. Jeśli chodzi o dekoder to nie wiem.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl