![]() |
Mam nietypową prośbe/sprawe:
Potrzebuje dużego Fiata (125p) na jeden dzień wypożyczyć. Czy gdzieś w Krakowie jest wypożyczalnia samochodów gdzie będe mógł wypożyczyć dużego Fiata? :) Ewentualnie czy któryś z forumowiczów z Krakowa dysponuje takim samochodem i byłby mi go w stanie pożyczyć na jeden dzień w sierpniu? Pozdrawiam i licze na pomoc ;) |
Cytat:
|
Cytat:
@ Dafi_91 - jest to tenis ziemny. |
Szukam zdjęcia flagi/szalika z hasłem 'Tylko przed Bogiem padniemy na kolana". Z góry wielki dzięki.
|
Cytat:
|
Czy ktoś wie może w jakich godzinach będą mecze Polaków w finale Ligi Światowej w Rio.. Turniej finałowy zaczyna się od środy, ale nigdzie nie mogę znaleźć jakiegoś rozkładu z godzinami meczów...
|
jak sie nazywa program, w ktorym puszczamy kawalek mp3, a on mowi nam wykonawce/tytul/album itd ?
|
TrackID
10znaków |
Obróbka/przeróbka plików mp3
Potrzebuje osobe,ktora potrafi obrabiac/przerabiac pliki mp3.
Jesli sie znajdzie ktos taki,niech odezwie sie na priva. Pozdro. |
Ludzie BŁAAAAAGAM o pomoc.
Dajcie że jakąś stronkę z informacjami o kontuzjach, wykluczeniach itp., chodzi o lige AUSTRIACKĄ. |
Cytat:
|
Cytat:
masz u mnie największe piwo jakie widział świat....RZĄDZISZ !! |
Isolated oglądał ktoś ten film?Opłaca się ściągać?
|
dobry odtwarzacz dvd potrzebny na gwałt!
ale nie jakiestam wersje testowe tylko taki, żeby mi po tygodniu uzywania nie zawołał, że chce zebym go kupił... ;) |
Szukam rady, w jaki sposób mogę wzmocnić odbiór radia. Po remoncie przestawilem radio (panasonic rx-es27) w inne miejsce i nie chce mi odbierac stacji fm :/ Jakiś wzmacniacz, antena? co moge zrobic, bo radio nie ma chyba zadnego zlacza antenowego, tylko zamontowana taka zwykla teleskopowa aluminiowa antenke
|
Cytat:
|
Jestem na kupnie CB radia, najlepiej przenośnego, poleci ktos jakies?
|
Chciałbym aby ikony na pulpicie nie miały tła pod ich nazwą i właśnie jak to zrobic??
Pamiętam, że gdzieś się chyba ustawiało żeby było to tło ukryte czy co... z góry dzięki za pomoc |
Hej wszystkim
Mam dość mało czasu, chciałbym tylko zapytać Was, w które dni będzie Wisła grała rewanż z Beitarem oraz ewentualnie kolejne mecze w następnej rundzie el. LM? Muszę w pracy sobie dni zamienić a dziś ostania szansa. Ewentualnie jak to zazwyczaj jest jak no zaczyna sie w środę. Beitar Jerozolima - Wisła Kraków ŚRODA 30 lipca, 20:45 Wisła Kraków - Beitar Jerozolima ?? III runda eliminacyjna - 12-13 sierpnia, 26-27 sierpnia które dni?? |
Potrzebuje kontakt z kimś z Olkusza ! pilne!
|
Most Grunwaldzki, Warszawska-politechnika-parking.
Interesują mnie te 2 miejsca. Jak się dostać do nich z dworca jak najszybciej. Gdzie jest bliżej z dworca. |
Bliżej jest na Politechnike. Jak się kogoś spytać na dworu na pewno Ci powie jak tam dojść/dojechać bo to 1 przystanek tramwajowy. Natomiast na most grunwaldzki to albo tramwajem 19 w strone borku albo autobusem 124,424 w strone ruczaju
|
Cytat:
|
To już wiem gdzie dokładnie. Tylko niech mi jeszcze ktoś powie gdzie tam jest parking dla busów?
Z góry dzięki:) |
naprzeciwko galerii po drugiej stronie torow tramwajowych jest parking busow, napewno znajdziesz bez problemow
dobra teraz moje pytanie, tylko odrazu uprzedzam ze jestem w tych sprawach laik i macie sie nie smiac:D mam mini crosa 125, zauwazylem ze konczy mi sie olej silnikowy, i teraz moje pytanie moge dolac dowolnego oleju czy musi byc tej samej marki co obecnie wlany? |
Orientuję się jakie są stawki za godzinę gdzieś na budowie/remont. Jakieś podstawowe roboty.
|
6-8zł powinno sie dostawac. Ale zalezy jaki pracodawca
|
Cytat:
|
Orientuje sie Ktos czy na tzw "Tandecie" sprzedaja jeansy typu Wrangler, Levi's, Lee, itp? I jaka cena spodni? (nizsza niz w sklepach?) :)
|
Cytat:
Na Tandecie widzialem na 100% jeansy Levisa jest stoisko z dzinsami :P cena nie wiem a na Tomexie masz nawet pare jebuckich stoisk z jeansami ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl