Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Komórki... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=321)

WhiteStarDvisionTheBest 26.12.2010 19:13

Mam do sprzedania używaną Motorole Milestone.
Telefon w stanie idealnym,sprzedaje z powodu problemów finansowych,tak więc cena jest wg mnie okazyjna:800 zł [cały komplet] Jak coś to PRIV,nie ukrywam,że zależy mi na czasie.

vabanq 20.01.2011 17:59

Czy w nowym telefonie nokia n97 mini mam formatowac baterie? Tzn ladowac 3 razy po 12h po pierwszych 3rozladowaniach?

Kamil_mchw 14.02.2011 12:16

chce kupić sobie jakiś nowy tel. ale nie znam się kompletnie...
chciałbym SE, może być używany (ale nie musi) przedział cenowy to okolice 500zł. (100zł. w górę lub w dół)
tel. z ekranem dotykowym, łatwy dostęp do neta, jakiś tam aparat... mp3 z dużą kartą itp.
chciałbym żeby tel ten nie był jakąś ogromną cegłówką... ale za mały też nie może być... klawiatura raczej nie ma sensu żeby była bo w większości tel dotykowych klawiatura qwerty jest na ekranie dotykowym...
x8, x10, vivaz?? są jeszcze jakieś ciekawe...?? jak nie to który najlepiej wybrać z pośród tych 3... ??
czekam na radę... z góry thx. pozdro

LuKaS TSW 14.02.2011 12:53

Ile kosztuje naprawa głośnika w Nokii E51? oraz ile kosztuje ściągnięcie Simlocka w tym modelu?

Kamil_mchw 15.02.2011 17:49

dobry tel. do 500zł. ??
dotykowy...
może być nowy albo używka...
czekam na propozycje:]

Zoltan 15.02.2011 20:36

Sprzedaje N97 mini jak ktoś chętny to napisać na priv.

nbp 15.02.2011 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil_mchw (Post 1051264)
dobry tel. do 500zł. ??
dotykowy...
może być nowy albo używka...
czekam na propozycje:]

sorrka, ale nie chce mi się pisać tego jeszcze raz. Ale szukam telefonu również o podobnej cenie, ale nówka i nie koniecznie dotykowa.

No ale propozycję chłopaki mi podały na 2 ostatnich stronach wątku MAM PYTANIE.

Ogólne propozycje to HTC np. WildFire, X10 mini Pro i ....... nie pamietam ;p

Damianek_ABG 04.03.2011 12:58

Mam taki dylemat, nie wiem który z tych modeli mam wybrać. Doradźcie mi... Który z tych modeli jest najlepszy ??
Oto one:
- Sony Ericsson Xperia X8
- LG Swift Me P350
- HTC Wildfire
- LG KC910
- Nokia C6 - 00

Co możecie mi o nich powiedzieć i który zaproponować ??

AmaDeo_Krk_ 04.03.2011 13:11

Ja mam od kilku msc C6 i jestem zadowolony

mic 04.03.2011 13:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Damianek_ABG (Post 1059647)
Mam taki dylemat, nie wiem który z tych modeli mam wybrać. Doradźcie mi... Który z tych modeli jest najlepszy ??
Oto one:
- Sony Ericsson Xperia X8
- LG Swift Me P350
- HTC Wildfire
- LG KC910
- Nokia C6 - 00

Co możecie mi o nich powiedzieć i który zaproponować ??

Bierz HTC, ewentualnie SE

nbp 04.03.2011 13:49

Bierz Htc. Mam od tygodnia i z czystym sumieniem mogę Ci go polecić. Telefon ma tak mocną antenę, że jak byłem w katowicach to znajdywało mi....słowackiego operatora. A jak dałem na strojenie automatycznie stacji radiowych, to z bratysławy audycja leciała. Więc byłem pozytywnie zaskoczony.

No i przede wszystkim ma androida. To jest przyszłość. Telefony które przedstawiłeś są bardziej zaawansowane, niż te ' pospolite ' z marketów. Więc ja bym brał HTC. ( czarny zajebiście się prezentuje ).

Nokia robi komórki teraz na ilość, nie na jakość niestety.

Damianek_ABG 04.03.2011 15:26

A czy to prawda, że ten HTC ma słabą baterię ?? A zdjęcia jakiej jakości wychodzą ?? :)

nbp 04.03.2011 15:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Damianek_ABG (Post 1059724)
A czy to prawda, że ten HTC ma słabą baterię ?? A zdjęcia jakiej jakości wychodzą ?? :)

5 mpixeli mnie wystarcza. Słaba bateria ? No nie wiem, mnie tam trzyma 3-4 dni. Wiadomo - zależy jak go używasz. Jak masz cały czas włączone wifi albo włączoną opcję wyszukiwania dostępnego wi fi cały czas + słuchasz muzy czy oglądasz filmy na YT to wiadomo że wytrzyma max 30 godzin bateria.

Ja tam jestem zadowolony, jak masz pytania wal na priv

Damianek_ABG 12.03.2011 08:39

Zna ktoś jakąś fajną stronkę z grami, aplikacjami do HTC ?? :D

nbp 12.03.2011 13:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Damianek_ABG (Post 1063420)

http://www.elitewarez.com.pl/vb/android-f205

jak zainstalujesz np. navi albo jakąś grę stąd, to daj mi znać na priv. Bo to jest jakby inna istalacja w tych telefonach z androidem niżeli w symbianach. Ja tego nie ogarniam, więc jakbyś mógł poinstruktować potem krok po kroku byłbym wdzięczny.

Żmijka 06.06.2011 21:39

Ktoś mi doradzi. Chce telefon, w miare prosty w obsłudze (ja blondunka jesli chodzi o sprzety :P), najważniejsze zeby dzownił i słał smsy ;) Nie za wielki w wymiarach, musi miec klawiature - chętnie qwert, dostęp do fb mile widzieny. Super jesli miałby wifi.

Do wzięcia w erze.

tarantulaw2 06.06.2011 21:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 1107173)
Ktoś mi doradzi. Chce telefon, w miare prosty w obsłudze (ja blondunka jesli chodzi o sprzety :P), najważniejsze zeby dzownił i słał smsy ;) Nie za wielki w wymiarach, musi miec klawiature - chętnie qwert, dostęp do fb mile widzieny. Super jesli miałby wifi.

Do wzięcia w erze.

Jaka taryfa, próg cenowy?

Glazik 06.06.2011 21:49

http://allegro.pl/nokia-c6-nowa-okazja-i1650508630.html

Nokia C6
Tanio..

mckoval 06.06.2011 22:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Damianek_ABG (Post 1059724)

Zależy od tego czy nówka czy nie ;) W moim Desire (trochę większy ekran niz wildfire, telefon kupiony jako używka) bateria przy naprawdę niemałym użytkowaniu trzyma od 16 do 36 godzin. Te 36h to przy wiekszej oszczędności, ale i tak podłączam na noc do ładowarki :-)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Damianek_ABG (Post 1063420)

Android Market i peb.pl ;-)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nbp (Post 1063544)
http://www.elitewarez.com.pl/vb/android-f205

jak zainstalujesz np. navi albo jakąś grę stąd, to daj mi znać na priv. Bo to jest jakby inna istalacja w tych telefonach z androidem niżeli w symbianach. Ja tego nie ogarniam, więc jakbyś mógł poinstruktować potem krok po kroku byłbym wdzięczny.

Czego nie ogarniasz? pisz na priv jak coś ;)

Żmijka 06.06.2011 23:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tarantulaw2 (Post 1107179)
Jaka taryfa, próg cenowy?

To na przedłużenie umowy. Abonament cos ponad 100 jest, umowa od baaaardzo dawna, ponad 10 lat.

Zasugerujcie jakieś telefony co oni mają, ja się co do ceny dogadam z nimi ;-)

Lupo 07.06.2011 08:42

Potrzebuję kupić wyświetlacz do SE w580i. Czy dostanę go w serwisie/komusie/jakimś punkcie z komórkami, za rozsądną cenę? (do 20 kilku złotych) czy lepiej od razu wchodzić na allegro?
Od jakiegoś czasu zaczeły pojawiać się pojedyncze czarne paski. Z czasem po różnych wydarzeniach (koncerty lub deszcz) tych pasków zaczęło przybywać... i tak po wczorajszym deszczu ekran jest w 90% czarny.
Strasznie trzeba kombinować żeby przeczytać smsa.

tarantulaw2 07.06.2011 10:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 1107216)
To na przedłużenie umowy. Abonament cos ponad 100 jest, umowa od baaaardzo dawna, ponad 10 lat.

Zasugerujcie jakieś telefony co oni mają, ja się co do ceny dogadam z nimi ;-)

Nokia 5630 XM - Specyfikacja
Nokia C3-01 Touch & Type - Specyfikacja
Nokia C6-00 - Specyfikacja - Chyba najlepsza opcja dla Ciebie
Samsung Ch@t 335 (Samsung GT-S3350) - Specyfikacja
Samsung Delphi B3410 - Specyfikacja (bez Wi-Fi)
Samsung Wave 533 (Samsung GT-S5330 Wave 2 Pro) - Specyfikacja
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro - Specyfikacja - malutki ;)

Wszystkie te telefony pisałem ze strony T-Mobile. Specyfikacja jest z mgsm (podałem linki), ale najlepiej jakbyś wybrała Sobie z tych niektóre i poszła do T, żeby Ci je włączyli i żebyś sama przetestowała Sobie. Jakby co, to podaję link do wszystkich telefonów dostępnych w T-Mobile -> http://apps.t-mobile.pl/productApp-w...p/products.jsp

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lupo (Post 1107244)
Potrzebuję kupić wyświetlacz do SE w580i. Czy dostanę go w serwisie/komusie/jakimś punkcie z komórkami, za rozsądną cenę? (do 20 kilku złotych) czy lepiej od razu wchodzić na allegro?
Od jakiegoś czasu zaczeły pojawiać się pojedyncze czarne paski. Z czasem po różnych wydarzeniach (koncerty lub deszcz) tych pasków zaczęło przybywać... i tak po wczorajszym deszczu ekran jest w 90% czarny.
Strasznie trzeba kombinować żeby przeczytać smsa.

Na giełdzie RTV, wchodząc "głównym" wejściem od strony Balickiej i idąc wprost, bodajże trzecie stanowisko po lewej stronie. Tam stoją tacy chłopacy, zajmują dość dużo miejsca. Zazwyczaj są duże kolejki do nich. Oni mają bardzo tanie części i nie robią ludzi w konia. Z allegro bym nie ryzykował, bo nieraz oryginalne wyświetlacze przychodzą, ale wyświetlają parę razy gorszy obraz niż oryginalny oryginał.

Żmijka 07.06.2011 10:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tarantulaw2 (Post 1107271)
Nokia C6-00 - Specyfikacja - Chyba najlepsza opcja dla Ciebie
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro - Specyfikacja - malutki ;)

DZIĘKI!
Jakos na stronie tmobila nie wyczaiłam, że mają xperie a w sumie ona mnie interesuje :) Obadam tą nokie!

Dzięki za pomoc!

tarantulaw2 07.06.2011 11:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 1107281)
DZIĘKI!
Jakos na stronie tmobila nie wyczaiłam, że mają xperie a w sumie ona mnie interesuje :) Obadam tą nokie!

Dzięki za pomoc!

Z Xperii mają jeszcze tą malutką bez QWERTY i X8 (troche większa od Mini - ekran 3"). Jest jeszcze ta wielka X10, oraz najnowsze Arc i Play, ale to już wysoka półka cenowa.

kriz69 11.06.2011 00:13

mam do wyboru 3 nokie 6700, c2-01, c5,pomoze mi ktos w wyborze
ktora jest najwytrzymalsza i najlepsza w obsłudze znaczy najprostsza i jakie maja wady

felipe 11.06.2011 07:05

Panowie - Samsung Galaxy Ace posiada ktoś ? Jakieś opinie ?

Voin 11.06.2011 11:29

Nie posiadam, ale miałem go w ręce. Ogólnie to fajny telefon, ma androida, czyli tysiące różnych aplikacji, aparat też dość dobry.Żywe kolory, duży ekran, dobrze reagujący na dotyk. Jedynym minusem jest bateria - czasami nawet po 8h potrafi się rozładować, a średnio to co 1,5 dnia trzeba ładować.

Ja zbieram pieniądze na Samsunga Galaxy S II - cuuudo :)

tomek_TSW 11.06.2011 14:06

a jakiś posiadacz telefonu samsung galaxy mini jest? podzieli się opinią na jego temat? czy szkoda czasu na ten temat? ;-)

nieposiadacze, a znający się na rzeczy, również niech piszą ;-)

Kamil17ABG 11.06.2011 14:39

Felipe ja posiadam Galaxy Ace od jakiegoś miesiąca. Jest to dobry telefon , bezawaryjny (jak dotąd) , nie ścina mi pomimo zapełnienia muzyką i aplikacjami prawie całej karty pamięci, ma całą masę bajerów, aparat dość dobry (profesjonalny bynajmniej nie ,ale do codziennego użytku się nadaję) , no i obudowa jest dobrze zrobiona : )
No i najważniejsze dobrze się na nim piszę jak się jest przyzwyczajonym / lub przyzwyczai do dotykowej klawiatury i jest głośny (nie chodzi mi o puszczanie muzyki z telefonu bo wątpię byś się w to bawił) - z rozmowami telefonicznymi nawet w hałasie nie ma problemu.

Tak z minusów na szybko mogę wymienić : bateria nie trzyma za długo (no ,ale w końcu to smartfon) , brak flasha , cicho odtwarza na słuchawkach muzykę (co prawda to można nowym softem zmienić ,ale fabrycznie to jest wada) , niezbyt dobra jakość filmów i na pewno nie jest to telefon biznesowy ,tylko do użytku codziennego.

Ogólnie przerzuciłem się po paru latach używania nokii 5310 xpressmusic i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony (byłem sceptykiem ,jeśli chodzi o dotykowe telefony). Jeśli chcesz coś jeszcze się dowiedzieć to pytaj.

krzysiek92 12.06.2011 22:28

w momencie kiedy sprowadzę najnowszego Iphone'a ze Stanów będę miał jakiekolwiek problemy z użytkowaniem go w Polsce? Wszystkie rzeczy jak gwarancja przestają obowiązywać?

jeżeli ktoś ma "sprowadzanego" 3 albo 4 to proszę na priv, mam parę pytań.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:01.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl