![]() |
Grupa marzeń , Związek radziecki , Bankruci , Pepiki i My :D
|
Nie spodziewałem się tego szczerze mówiąc.
Mecz o wrak gramy w Warszawie. Janusz Gol bliżej powołania :> |
Jak nie teraz to nigdy :D Szkoda troche Irlandii ale moglo byc gorzej.
Znajac zycie i tak bedzie padaczka :D |
Dobra studze entuzjazm widzę to tak:
Polska-Czechy 1 -2 Polska- Grecja 0-0 Polska-Rosja 0-2 :D |
podziekujscie gianniemu zobaczcie uwaznie jeszcze raz van basten za szybko wyciagnal kulke chcial oddac spowrotem do losowanie ale gianni mu przeszkodzil i wylosowal Rosje To sie nazywa fart
|
Cytat:
|
O to jak prezentują się grupy EURO2012:
Grupa A: 1.Polska 2. Grecja 3. Rosja 4. Czechy Grupa B: 1.Holandia 2. Dania 3. Niemcy 4. Portugalia Grupa C: 1. Hiszpania 2. Włochy 3. Irlandia 4. Chorwacja Grupa D: 1. Ukraina 2. Szwecja 3. Francja 4. Anglia |
Grzane piłeczki. I tyle w temacie
|
Wydaje mi się ,że tak czy siak nie awansujemy a nie pogramy sobie z żadną z piłkarskich potęg.
Słabe losowanie choćby ta Anglia mogła wpaść. |
W koncu Polska miała fuksa w losowaniu. Lepiej zebysmy wyszli z grupy - wtedy Smuda na pewno nie przyjdzie
|
Nie wierze w taki fart :P
Aczkolwiek dla polskiej reprezentacji nie ma łatwych przeciwników. |
Nie podoba mi się ta grupa. Najważniejsza impreza w tym kraju za mojego życia,a dostajemy grupę jak z eliminacji do euro, a nie finałów.
|
Cieszę się z tej grupy. Od dzisiaj zaczynamy pompować balonik a w czerwcu szok. A potem Smuda perosna non grata w Polsce i nawet pewien pan z Myślenic nie odważy się go zatrudnić.
|
Cytat:
|
A ja Was nie rozumiem. To chcecie się pojarać bliskością potęg czy żeby jednak mieli szasne coś ugrać? Lepie być nie mogło.
|
Szczerze to zamiast Rosji wolałbym Anglię. Angole jak powszechnie wiadomo w reprezentacji grają ch*owo, a Ruskich nie można lekceważyć - u nich siłą nigdy nie były wielkie nazwiska tylko zgranie i doskonałe przygotowanie taktyczne i kondycyjne...czyli coś czego nam najbardziej brakuje...przewiduje ostry wper*ol. Ale i tak grupa marzeń :D
edit: Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Piłkarsko to chyba najsłabsza i najmniej interesująca grupa w historii Mistrzostw Europy. Wolałbym jakieś 2 potęgi i Grecję na otarcie łez.
Nie rozumiem tego ogólnonarodowego podniecenia i tekstów o "grupie marzeń". Przecież my zlekceważymy naszych rywali. MY :rotfl: bo mogło być dużo trudniej, a dostajemy w prezencie 3 najsłabsze ekipy na tym turnieju obok nas i Ukraińców. |
Z drugiej strony jakis mocny przeciwnik by sie przydal...chociaz Rosja w porownaniu z nami to hegemon :lol:
Szkoda jednak ze nie... Anglia :D |
w Meczu z Ruskimi proponuje rozpuścić sztuczną mgłe na murawie
|
prawda jest taka że lepiej by było trafić do grypy śmierci bo i tak nie awansujemy a byłby mniejszy wstyd odpaść z tuzami niż z pipami ;)
|
|
Tak, cieszą się wszyscy - a najbardziej nasi przeciwnicy. Szczególnie Rosjanie i Grecy, którzy moim zdaniem są faworytami tej grupy.
Jesteśmy tak słabi, że lepiej było trafić do "grupy śmierci" i walczyć o honor. Teraz w razie porażki kac będzie jeszcze większy. Bardzo podoba mi się grupa z Portugalczykami, Niemcami, Duńczykami i Holendrami. Niemcy to główny faworyt Euro, ale muszą grać na najwyższym poziomie już od pierwszego meczu, a nie "rozpędzać się", jak to tradycyjnie było. No, mają naprawdę pod górkę. Będzie bardzo ciekawie już od samego początku. |
No to się nasi rywale ucieszyli. Mecz o wszystko z Ruskimi, a o honor gramy z bankrutami z południa ;)
|
W Polsce same beznadziejne mecze, straszna kiła. W sumie dobrze że na R22 nie ma meczów.
|
po tym losowaniu napiszę jedno : nie wygrał pzpn nie wygrali polscy kibice wygrała polska POLICJA !!!
|
Cytat:
|
narzekajcie dalej i sie najlepiej zesrajcie. wszystko źle
wylosujemy potęgi- źle wylosujemy średnie zespoły- źle WSZYSTKO DLA WAS ŹLE ! Racjonalnie patrząc mamy szanse i to duże wyjść z grupy: grecja nie zachwyca, rozja takżem czechy- zespół niczym nie przypominający tego sprzed kilku lat. |
NIESTETY ALE W TE GRZANE PIŁECZKI JAK NAJBARDZIEJ WIERZĘ .
POLECAM NASTĘPUJĄCE LEKTURY : David Yallop - " Kto wykiwał kibiców " i Nick Davidson&Shaun Hunt - " Kompletnie konkretnie " - druga pozycja rozdział " zimne i gorace kulki " |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl