Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

wiesniak842 16.08.2023 23:44

Ten Hiszpan z Odry niezle liczby. Po czterech meczach 3 bamki, 2 asysty + stary wyjadacz Makuszewski. Jak ich Nocon dobrze ustawi to my tego nie wygramy.

krysztal 17.08.2023 06:35

Liczyłem że tego Borje Galana Zabrze wyciągnie z Odry do meczu z nami ale chyba już temat upadł.Może mieć jebany pole do popisu z naszymi pożal się Boże obrońcami.

azor 17.08.2023 07:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leszekpw (Post 1607991)
No i jak Rodado miał się odblokować bez Fernandeza. Tak strzelał w sparingach!

Goku go teraz blokuje.

krysztal 17.08.2023 09:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez azor (Post 1608005)
Goku go teraz blokuje.

Albo co gorsze,Sobczak

FraMat 17.08.2023 09:20

Loża szyderców rozwija się.
Miło z rana poczytać przejawy dobrego humoru kibiców Wisły.

leszekpw 17.08.2023 09:25

Moltenis odchodzi, coraz lepiej. Równia pochyła.

DeadOrAlive 17.08.2023 09:25

Śmiech przez łzy.

skarabeus 17.08.2023 09:26

Klub mem to i loża szyderców się powiększa.
Co się dziwić?

leszekpw 17.08.2023 09:47

A co się dziwić, że szydera, jak prezes chłopczyk pajac.

Arek95 17.08.2023 10:16

https://transfery.info/aktualnosci/c...a-latwe/192093

Tachi uciekł przed geniuszem trenerskim, Moltenis odszedł po niezłej rundzie, a zaraz odejdzie Colley.
Całe szczęście już mamy upatrzonych następców, którzy jeśli podpiszą kontrakt pod koniec sierpnia to w październiku będą do gry w pierwszym składzie.

krysztal 17.08.2023 10:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1608013)
Loża szyderców rozwija się.
Miło z rana poczytać przejawy dobrego humoru kibiców Wisły.

A wiesz,że sytuacja w Wiśle mnie już nie wqurwia a bardziej śmieszy?

FraMat 17.08.2023 10:40

No dobrze, a mnie za bardzo nie chce się wierzyć w zapewnienia, że Moltenis odszedł, żeby grać w klubie bliżej chorej matki

skarabeus 17.08.2023 10:43

A zimą będzie pied%*(*lenie, że musieli dać odejść zawodnikom, bo Ci nie chcieli tutaj grać, a Ci którzy przyszli potrzebowali czasu :-) Gdyby przyszli wcześniej to byłoby zupełnie inaczej, no ale najpierw musiały być transfery out żeby mogły być in :-)

Patryko 17.08.2023 10:50

Góralski nas pewnie oleje, a my koniecznie musimy wzmocnić tą pozycję kimś do tyrania przy odbiorze piłki. W przypadku odejścia Colleya, przychodzący obrońca musi być gotowy do gry od zaraz i lepszy od kogoś z dwójki naszych obecnych stoperów.
.

azor 17.08.2023 10:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1608023)
No dobrze, a mnie za bardzo nie chce się wierzyć w zapewnienia, że Moltenis odszedł, żeby grać w klubie bliżej chorej matki

Prawda czy nie - taka informacja nie powinna być kolportowana do mediów. Po co? Jeśli to ściema - to prędzej czy później wyjdzie na jaw i będzie znów kwas. Jeśli to prawda - to ktoś chce się wytłumaczyć ze śmiesznej kwoty?

skarabeus 17.08.2023 12:00

Tachi odszedł, bo kobieta. Moltenis, bo matka. Czekam któremu się rozchoruje babcia.

Przypomina mi się rozmowa z plantatorem borówki, które zbierają głównie Ukraińcy. I mówi tak: przychodzi koniec sierpnia i wszystkim nagle chorują dzieci, matki, siostry, kuzynki. Wszyscy muszą natychmiast wracać na Ukrainę.

Tu podobnie. Dziwne zbiegi okoliczności.

gizmowisla 17.08.2023 12:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1607986)
ja to tylko zostawie:
https://i.ibb.co/rwBQJ9z/lusi.png

Co chciales osiagnac pokazujac ta liczbe bramek boga fernandeza za 2 mln pl rocznie ?????

skarabeus 17.08.2023 12:02

A co do Góralskiego. Wcale mnie nie zdziwi jak przyjdzie do Krakowa. Ale do sąsiadki. To będzie "pijarowy" szczał w mordę mokrą, brudną szmatą.

I w sumie niech już Jaro poda nazwiska wszystkich zawodników, którymi się klub interesuje :-) Będziemy mieli tematy z głowy :-) Kiedyś tutaj do mnie były ostre jazdy jak podałem nazwisko jednego kopacza, którego chcieliśmy kupić, a tu proszę, Jaro wyręcza znakomicie :D

gizmowisla 17.08.2023 12:19

Ten Goralski to dla was naprawde taki kocur, nie do zastapienia ???? Koles slaby technicznie , z chora glowa , multimilioner kartkowy , koles na DP zarabiajacy olbrzymie pieniadze , naprawde ????

Patryko 17.08.2023 12:26

Bardzo się zdziwię, jeśli Góralski zdecyduje się na Wisłę, mając oferty z Ekstraklasy. No chyba, że to zainteresowanie jest wirtualne, żeby nas bardziej wydoić. On sam zapewne będzie szukać klubu, w którym będzie mieć pewne miejsce w wyjściowej 11-tce i możliwość odbudowy.

Stelio 17.08.2023 12:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skarabeus (Post 1608027)
Tachi odszedł, bo kobieta. Moltenis, bo matka. Czekam któremu się rozchoruje babcia.

Przypomina mi się rozmowa z plantatorem borówki, które zbierają głównie Ukraińcy. I mówi tak: przychodzi koniec sierpnia i wszystkim nagle chorują dzieci, matki, siostry, kuzynki. Wszyscy muszą natychmiast wracać na Ukrainę.

Tu podobnie. Dziwne zbiegi okoliczności.

Wracają metody pożegnan z czasów WSH? XD pamiętacie takiego ananasa jak Fran Velez? Też odchodził z powodów rodzinnych (chyba puscili info o chorej corce o ile mnie pamiec nie zawodzi) które nazywały się Aris Saloniki :D

DeadOrAlive 17.08.2023 13:03

Mnie bardziej interesuje, czy prawdą są chodzące po mieście pogłoski, że już wkrótce możemy mieć problemy z płynnością finansową ?

Karherop 17.08.2023 13:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patryko (Post 1608031)
Bardzo się zdziwię, jeśli Góralski zdecyduje się na Wisłę, mając oferty z Ekstraklasy. No chyba, że to zainteresowanie jest wirtualne, żeby nas bardziej wydoić. On sam zapewne będzie szukać klubu, w którym będzie mieć pewne miejsce w wyjściowej 11-tce i możliwość odbudowy.

Piłkarze wracający zza granicy tu nie trafia z prostego powodu - po kontuzjach/spadku formy na tle 1 ligi będzie widać ogromny zjazd.

Góralski czy Glik spokojnie sobie zakotwicza w klubach pokroju Piasta czy Warty, ew później nizsze ligi.

Stelio 17.08.2023 14:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DeadOrAlive (Post 1608034)
Mnie bardziej interesuje, czy prawdą są chodzące po mieście pogłoski, że już wkrótce możemy mieć problemy z płynnością finansową ?

Chyba bym umarl ze smiechu jakby to byla prawda, coz to by byl za outstanding move ze strony królewicza XDD

> CZERWIEC: ODRZUC POKAZNA OFERTE INWESTYCYJNA
> WRZESIEŃ: ZALEGAJ Z WYPLATAMI

XDDDDDD

Jeśli to by się tak miało skończyć to szczerze powiedziawszy uważam, że się nam trochę należy (jako kibicom).

Zaglaskalismy kota na śmierć, wieczne wsparcie, świetny doping, zaangażowanie w życie klubu, to wszystko sprawiło że nikt w klubie tego nie docenia. Tak się kończy niewymaganie niczego od kopaczy.

Lech miał niegdyś transparent "mamy ....a dosyc" po zdobyciu chyba 2 miejsca w lidze, na legii za fatalna rundę sprzed 2 lat posypały się gongi w autobusie, a my jak potulne cioty cały czas tylko "CZY WYGRYWASZ CZY NIE". No to mamy za swoje XDD

wolfy 17.08.2023 14:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krysztal (Post 1608011)
Albo co gorsze,Sobczak

A Goku kto blokuje?

Też podejrzewam brak kasy na wypłaty, szokująca kwota transferu na to wskazuje.

skarabeus 17.08.2023 15:28

Stelio,

jak podniosłem, że socios to jest wydmuszka, która nie pełni roli, którą pełnić powinni, czyli kibicowskiej kontroli poczynań klubu to został niemalże zjedzony żywcem :-) włącznie z prywatnymi śledztwami, aby dowiedzieć się kim w realu jest skarabeus :-)

To wiele mówi o tym czym jest socios. Trochę szkoda tych kilku tysięcy ludzi, że są tak robieni w balona przez kilku będących u sterów.

krysztal 17.08.2023 15:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1608039)
A Goku kto blokuje?

Też podejrzewam brak kasy na wypłaty, szokująca kwota transferu na to wskazuje.

Wymagasz ode mnie wiedzy której nie ma nawet najlepszy trener w Polsce a może i nawet w Europie

krysztal 17.08.2023 16:00

Co do Góralskiego.... Góralski to Jaro może mieć co najwyżej kapelusz jak się po Krupówkach przespaceruje

serek.c2 17.08.2023 16:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skarabeus (Post 1608042)
Stelio,

jak podniosłem, że socios to jest wydmuszka, która nie pełni roli, którą pełnić powinni, czyli kibicowskiej kontroli poczynań klubu to został niemalże zjedzony żywcem :-) włącznie z prywatnymi śledztwami, aby dowiedzieć się kim w realu jest skarabeus :-)

To wiele mówi o tym czym jest socios. Trochę szkoda tych kilku tysięcy ludzi, że są tak robieni w balona przez kilku będących u sterów.

Śledztwo? Zastanawiam się jakie bajki jeszcze wymyślisz...

Masz konflikt ze mną na forum internetowym z wiadomych powodów, postanowiłeś więc ten konflikt wykorzystać, by uderzać w Stowarzyszenie, czy też w jego zarząd? Socios to wydmuszka? Jakiś konkretny zarzut w stosunku do nas w związku z takimi sformułowaniami, czy skończyło ci się paliwo w momencie, gdy stwierdziłeś, że nie było żadnego "inwestora", a my to ukrywamy? Postanowiłeś sobie wtedy poobrażać mnie, resztę zarządu, Oskara, bo sobie w głowie uroiłeś jakieś spiskowe teorie? Był ten inwestor czy go nie było w końcu, panie skarabeus?

Człowieka z Socios w RN klubu mamy od pół roku i od tej pory możemy w ogóle sprawować jakąkolwiek kontrolę...

skarabeus 17.08.2023 16:18

Wisła jest upokarzana od 2 lat. Najpierw spadek i brak zwolnienia głównego odpowiedzialnego. Potem brak awansu i ponownie brak działań.

A wy stoicie i patrzycie i twierdzicie, że nic nie możecie.
Możecie. Jebnąć ręką w stół i powiedzieć, że nie będzie żadnych pieniędzy Socios dla nieudolnie zarządzanego klubu.
Jesteście odpowiedzialni za te pieniądze i za to, że jak królewicz realizujący swoją chorą wizję rzeczywistości utopi klub, to utopi także te pieniądze.

A robicie nic. Zero.
To jest poziom dna, mułu i nie wiem czego jeszcze żeby opisać.

A najsmutniejsze jest to, że do zabrania głosu skłonił cię tylko mój post.
Nie sytuacja klubu, tylko mój post. To jest dramat środowiska kibicowskiego, że przewodzi im taki człowiek.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:47.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl