![]() |
taczki wypełnione piwem.
|
padło Wam gg?
|
na chwile ale mi juz dziala
|
Cytat:
|
Zwłaszcza rodzice, ewentualnie dziewczyna :)
|
Wie kto gdzie mozna dostać to oto Winko ?;D
http://wina.freehost.pl/img/komuna.jpg |
Cytat:
u mnie link nie dziala... |
|
tak o to chodzi mi
gdzie mozna dostac je ?;] |
gdzie w Krakowie w miarę tanio mogę zrobić około 8 koszulek z własnymi napisami? i czy jest opcja zrobienia napisu z przodu i z tyłu i numer z tyłu do tego ?
|
taczki wypełnione piwem i striptizerka.. a cos pozatym :D
|
Ludki pytanie mam. Na cmentarzu grębałowkim leży Westham. Wie ktoś z was gdzie konkretnie? Która kwatera i rząd? Ewentualnie kto wie gdzie to jest mógłby jakoś mi opisać?
|
A ja ciągle w temacie busów Kraków - Wadowice... Czy wszystkie stają gdzieś w pobliżu placu Jana Pawła II? albo gdzie jest najbliższy przystanek...? (potrzebuję dostać się na ulicę Teatralną, do WCK)
|
Mam problem polegający na tym, że mój odtwarzacz DVD nie czyta polskich znaków, gdy ogladam na nim DIViXy zgrane z kompa. I dlatego mam pytanie, czy jeżeli mam polskie napisy na kompie, z polskimi znakami, to czy jest jakaś opcja szybkiego i sprawnego wyłączenia w nich polskich znaków, np. na takiej zasadzie jak można wyłączyć pogrubienie tekstu?
|
Lupo jeżeli pojedziesz przez Kalwarię to możesz wysiąść na przystanku Lwowska,i kierować się w stronę Rynku,następnie przed komendą policji skręcasz w ul Sienkiewicza i dochodzisz to skrzyżowania z Teatralną i masz od razu WCK. A jak przez Skawinę to wysiadasz na przystanku przy supermarkecie Savia,niestety nie pamiętam ul.i kierujesz się od niego kawałeczek ul Krakowską i skręcasz w lewo w Teatralną i masz już kawałeczek do WCK.
Jeżeli coś się nie zgadza z nazwami ulic to niech ktoś z samych Wadowic poprawi:) |
Poszukuje nazwe lub link do skeczu KMN w którym Pakosińska jako żona faszeruje męza lekami :D
|
http://www.youtube.com/watch?v=2Kn9oirKv2g narazie kiepska wersja szukam lepszej
|
czemu K_W nazywana jest przez niektórych ciocią?
|
Cytat:
Innych powodów nie widzę. Człowieka nie znam i nie mam z Nim nic wspólnego - a rzeczywiście może to wyglądać że się znamy - skoro tak o mnie mówi. Tyle w temacie... |
Dlaczego niektóre sklepy nalepiają na niektóre produkty własne kody kreskowe skoro na opakowaniach takowe już są??
|
gdzie jest najtańszy sklep komputerowy w Krakowie? albo inaczej, gdzie najtaniej kupię dysk zewnętrzny do laptopa?
|
gdzie poza Buszkiem i allegro.pl moge kupić dzban/wazon do shishy ??
|
|
Cytat:
Jest też fajna stronka: www.pokazywarka.pl |
Pytanko mam male. Lece przez Monachium do Polski, jest jakis limit ile mozna alkoholu/tytoniu przewozic, jesli jest to ile.
Dziekuje za pomoc. |
Cytat:
|
Zna ktoś dobre filmy typu Anioły i Demony, Skarb Narodów (ten z Nicolasem Cage) ? najlepiej jakieś nie wiekowe (XXI wiek ;d).
|
pytanko do osób znających sie na YT
http://i34.tinypic.com/2lsib03.jpg zawsze wsród w/w informacji miałem info ile obejrzałem róznych filmów. teraz to znikło i nie wiem jak to przywrócic w sumie do nieczego to nie potrzebne, ale traktowałem to jako ciekawostkę |
Znani kibice Wisły-?
Pisze prace na studicha na temat znanych osób z TV z Gazet ogolnie ludzie którzy sa znani w jakis sposoób przez nas i kibicuj± Wi¶le.
JEsli ktos ma nazwiska to prosze o wpisanie tutaj, bardzo mi sie to przyda.prosze dopisywac do listy tak jak to jest z zapisami na szaliki.Dzieki 1.Marcin Daniec 2.Jerzy Federowicz. 3. Ewa Drzyzga. 4. Ewa Wachowicz 5.Sikorowski |
6.Autor Pamiętników Planktona
|
7. Michał Wiśniewski
8. Andrzej Sołtysik |
9. Radny Olszówka
|
10.Dariusz Michalczewski
|
11.Adam Małysz
|
12. ś.p. Marek Grechuta
|
13. Jan Nowicki
|
14. Nie wiem czy akurat przyda Ci się do twojej pracy, ale warte podkreślenia że wielkim miłośnikiem Wisły był znany polski prozaik, poeta Kornel Makuszyński.
|
Cytat:
Czy aby na pewno? On jest przecież z Łodzi i chyba był widziany w barwach ŁKS-u i Widzewa. |
15. Renata Przemyk
|
16. Mariusz Walter
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 23:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl