Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

arytmetyk 30.07.2011 19:15

Kto oglądał wywiad po meczu z Milanem? Myślałem ze zlewa lekcje polskiego a tu taka miła niespodzianka.

sportnh 30.07.2011 19:20

no ja ogladalem, to juz od dluzszego czasu bylo wiadomo ze ladnie gada

na pewno lepiej niz Smuda

Voin 30.07.2011 19:21

Już na filmach Wisły na YT mówił po Polsku ;p

bloodraven 30.07.2011 19:28

Chyba pomyliłem się w ocenie Garguły. Widać, że w tym momencie gra kilka razy lepiej niż w zeszłym sezonie. Może wreszcie wróci do pełni dyspozycji? Dziś przez tak krótki czas zagrał zdecydowanie lepiej od Nuneza, który niestety nie może zaliczyć tego występu do udanych.

gianbuffon 30.07.2011 19:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysiekabc (Post 1137029)
Czyli podobnie Piszczek nie mógłby grać przez pół roku w bundeslidze, ponieważ został zawieszony??? To jest śmieszne co ma ich związek do naszej piłki, chyba że komuś było na rękę żeby nie grał u nas od początku.

Też mnie to śmieszy. Jovanovic za głupie przyśpiewki dostaje karę obowiązującą we wszystkich krajach, a Piszczek za handel meczami nie może grac tylko w kadrze... Czemu mu nie zabronią grać w Borussii?

labtec 30.07.2011 22:52

PONOĆ - Maor został w Łodzi w szpitalu na oględzinach. Coś z pachwiną ?
PONOĆ

Wojtas 30.07.2011 23:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arytmetyk (Post 1137194)
Kto oglądał wywiad po meczu z Milanem? Myślałem ze zlewa lekcje polskiego a tu taka miła niespodzianka.

Heh ladnie zmieszany byl ten komentor.

Robi z Milanem wywiad po angielsku,a tu nagle Milan mowi'Dzieku bogu"i redaktor zalapal ze mozna z nim po polsku

:D ,fajnie to wyszlo :)

!!IRIVER!! 30.07.2011 23:10

Nikt nic o kontuzji Maora oficjalnie nie pisze, wobec czego, dopóki takowe informacje się nie potwierdzą, przestańcie .......ić.

PWLK 30.07.2011 23:21

wez pod uwage to, ze moze nie chca podawac teraz tej informacji przed meczem z litexem.. bo co by nie bylo ulatwia to troche sprawe bulgarom..

RAF 30.07.2011 23:29

Mnie sie wydaje ze gdyby Melikson naprawde odniosl kontuzje to dowiedzielibysmy sie o niej w ... dniu meczu w chwili oglaszania skladow. Gdyby Maor odniosl kontuzje to Maaskant zabronilby mowic o tym wszystkim osobom w klubie. Pamietacie jak zakazal mowic kto zastapil Maleckiego? Niby powiedzial to w zartach ale jakos o wystepie Jovanicia (Pareiko podobno byl zdrowy ;) ) Nuneza czy Diaza dowiedzielismy sie w chwili oglaszania skladu meczowego. Dla mnie to gra, na zasianie niepewnosci w Bulgarow... Teraz oni sobie mysla: zagra, nie zagra? Numery a'a Murihno :)

labtec 30.07.2011 23:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1137401)
Heh ladnie zmieszany byl ten komentor.

Robi z Milanem wywiad po angielsku,a tu nagle Milan mowi'Dzieku bogu"i redaktor zalapal ze mozna z nim po polsku

:D ,fajnie to wyszlo :)

\

macie może linka do tego wyuwiadu ?

Czy to zaraz po meczu było i raczej ciężko to zobacyzć ?

TommyTSW 30.07.2011 23:33

Tak bo Bułgarzy biorą info z tego forum, bo na razie to tu przewija się info o Meliksonie..więc jaka niepewność?
Trzeba poczekać na info ew wyniki do jutra

RAF 30.07.2011 23:35

Zobaczysz ile stron interetowych bedzie pisalo ze lider Wisly na kontuzje

TommyTSW 30.07.2011 23:38

I co napiszą? Że Melikson ma kontuzję jak donoszą internauci z forum :lol: czy poczekają na oficjalne info jak klub raczy potwierdzić?
Pożeńmy jakieś ciekawsze kity, to będzie beka na skale krajową

arytmetyk 30.07.2011 23:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez labtec (Post 1137420)
\

Mam nagrane, zaraz wrzuce na youtube i dam linka

Edycja:

Proszę, oto link do wywiadu z Milanem: http://www.youtube.com/watch?v=AyLlNKADJhM

RAF 30.07.2011 23:40

A myslisz ze informacje dotyczace transferow skad brali? Od informatorow czy paparazzi? I jakie podawali zrodla?

Angmir 30.07.2011 23:41

Kamilek którego nie stać na pampersy który tak obśmiewał poziom polskiej ligi brutalnie zderzył się z jej nowym obliczem i odbił się od niej z hukiem.

TommyTSW 30.07.2011 23:44

Cytat:

A myslisz ze informacje dotyczace transferow skad brali? Od informatorow czy paparazzi? I jakie podawali zrodla?
No od użytkowników tego forum zapewne, ciekawe kiedy media napisza o nowych strojach Wisły bo temat nabrał całkiem ciekawych rumieńców :lol:

mitmichael 31.07.2011 08:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez labtec (Post 1137420)
\

Na prawde fajnie to wyszlo
http://www.youtube.com/watch?v=AyLlNKADJhM

Wracajac jeszcze do kontuzji pachwiny - własnie Kolejne problemy ma Gerrard z Liverpoolu (oby z Meliksonem bylo lepiej)
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Pec...253,1,423.html

ItaloPolak 31.07.2011 09:25

Milan mi przypomina Ilie Cebanu, nawet trochę do siebie podobni. Nie wiem jak można mieć do Milana pretensje za stracona bramkę ? Dobrze wybronił pierwszy strzał Oziebaly ale przy dobitce bez szans. Gdzie byla wtedy obrona ? Moim zdaniem Milan dobrze się prezentuje jako bramkarz, trzeba sobie przypomnieć ze dłuuugo nie grał. Sympatyczny facet i chwała mu za to ze szybko się nauczył mówić po polsku :)

63.5 Kg 31.07.2011 09:27

I to jest wlasnie smutne.
Dzisiejsza Wisla jest oparta tylko i wylacznie na Meliksonie.
Wiesci niosa ze Melikson ma kontuzje to wtedy zaczyna sie ogolna panika i placz...

Wisla to nie tylko Melikson a jak tak ma byc to zle to wyglada...

bartek89TS 31.07.2011 10:05

Troche z innej beczki, taka ciekawostka wczoraj ogladając mecz z kumplami wymyśliliśmy ksywe dla Iliewa, Robert M :D Zauważył ktoś podobieństwo?(oczywiście Roberta M tego od muzyki:)

chopin 31.07.2011 10:14

rychło w czas... dawno to pisałem

vojtex 31.07.2011 10:39

mi bardziej przypomina postać z bajki "Potwory i spółka"

http://www.film.org.pl/images2/monsters/19.jpg

mitmichael 31.07.2011 10:46

Moze sie w koncu doczekamy napastnika, ktory potrafi zdobyc bramki strzelajac z pierwszej pilki. Wczoraj byl mecz Arsenalu w Emirates Cup i tak własnie padla bramka: podanie-podanie-strzał z pierwszej pilki i gol. Taki mlody Ramsey, ktory ma 21 lat tak wlasnie strzelił wiec moze i Biton tez bedzie tak potrafil. Patrzac na niektore bramki na youtube to tak własnie zdobywal gole

MCX 31.07.2011 10:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1137469)
I to jest wlasnie smutne.
Dzisiejsza Wisla jest oparta tylko i wylacznie na Meliksonie.
Wiesci niosa ze Melikson ma kontuzje to wtedy zaczyna sie ogolna panika i placz...

Melikson przerasta umiejętnościami kolegów z drużyny i resztę ligi, kreuje grę i ciągnie cały zespół do przodu, takiego zawodnika nie zastąpi się Gargułą (z całym szacunkiem).

Czekam z niecierpliwością na wieści co ze zdrowiem Meliksona, bo bez niego ciężko o spokój w konfrontacji z Litexem.

Jeśli dodamy jeszcze do tego fakt, że problemy ma Pareiko i Małecki naprawdę nie wygląda to dobrze, bo przecież to głównie ci piłkarze zapewnili nam mistrzostwo Polski.

skeba 31.07.2011 12:14

Cytat:

Wisla to Melikson. Zobacz sobie co sie dzieje, kiedy go nie ma. Co schodził Melek to traciliśmy bramki, gry juz nie było.

rafalek 31.07.2011 12:20

Tak, trwajcie dalej w przekonainiu że kolega PWLK (jakoś tak) mówi prawdę...Melikson dziś normalnie trenował...informatorzy od siedmiu boleści..

Zotek 31.07.2011 16:26

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ilka_z_kolanem

Cytat:

Jak po każdym meczu w drużynie kilku zawodników jest mniej lub bardziej poobijanych. Tym razem najbardziej ucierpiał Cezary Wilk.
Co chyba powinno zakończyć spekulacje nt. rzekomej kontuzji Meliksona

MCX 31.07.2011 16:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zotek (Post 1137724)
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ilka_z_kolanem

Co chyba powinno zakończyć spekulacje nt. rzekomej kontuzji Meliksona

O urazie Małeckiego też nie poinformowano od razu tylko najpierw informacja funkcjonowała w formie plotki. Także ja bym jednak nie przesądzał sprawy, choć oczywiście chciałbym żebyś miał rację.

Fiti 31.07.2011 17:00

Ja niestety obawiam się takiego scenariusza:
Na facebooku ktoś pośpieszył się z obwieszczeniem kontuzji Meliksona, Maaskant chcąc aby rywal myślał że jednak wystąpi chce zachować to w tajemnicy, a dla odwrócenia uwagi napisano że najbardziej ucierpiał Wilk.

Skywalker 31.07.2011 18:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bartek89TS (Post 1137479)
Troche z innej beczki, taka ciekawostka wczoraj ogladając mecz z kumplami wymyśliliśmy ksywe dla Iliewa, Robert M :D Zauważył ktoś podobieństwo?(oczywiście Roberta M tego od muzyki:)

Dla mnie to bardziej Nico Bellic :)

Voin 01.08.2011 10:04

Urodziny Patryka Małeckiego

Dzisiaj swoje 23. urodziny obchodzi napastnik Wisły Kraków, Patryk Małecki.
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...1863482823.jpg
Fot. Maks Michalczak

W imieniu kibiców, pracowników klubu i piłkarzy życzymy Patrykowi wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, a także sukcesów w życiu osobistym i na boisku. Sto lat, Patryk!

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA

____

rafalek 01.08.2011 10:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fiti (Post 1137756)
Ja niestety obawiam się takiego scenariusza:
Na facebooku ktoś pośpieszył się z obwieszczeniem kontuzji Meliksona, Maaskant chcąc aby rywal myślał że jednak wystąpi chce zachować to w tajemnicy, a dla odwrócenia uwagi napisano że najbardziej ucierpiał Wilk.

Tak, i aby wszystko wyglądało normalnie, to Maor trenuje na pięciu różnych blokadach i 10 innych tabletkach przeciwbólowych...

sportnh 01.08.2011 21:41

Malecki zmiazdzyl w Polsacie Sport przed chwila rozmawiali z nim przez telefon na zywo kto oglada ten wie:lol:

Kibic1928 01.08.2011 21:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sportnh (Post 1138497)
Malecki zmiazdzyl w Polsacie Sport przed chwila rozmawiali z nim przez telefon na zywo kto oglada ten wie:lol:

Co powiedział?

mikel 01.08.2011 21:44

Podbijam co Mały powiedział?

sportnh 01.08.2011 21:46

Borek pyta sie Malego czego zabraklo w meczu z Widzewem a MAly: "Patryka Maleckiego" :rotfl: :lol:i w smiech :lol: poza tym powiedzial ze zna juz sklad na Litex i Borek zapytal sie go tylko czy gra on sam i byl taki moment ciszy myslalem ze sie wygada Malecki ale jednak nie powiedzial, poza tym Malecki powiedzial ze WSZYSCY w druzynie sa zdrowi i gotowi do gry (Takze nie wiem czy zapomnial o kontuzji Wilka czy to jakis wymysl w takim razie), powiedzial tez ze z Pareiko wszystko ok i jest gotowy do gry bo dzis z nim rozmawial, generalnie strasznie sie rozgadal az Borek juz byl tak delikatnie zniecierpliwiony :P ale pozytywnie wypadl

P.S. Patryk powiedzial tez ze "ma nadzieje" ze Wisla zagra bardziej z kontry i na wlasnej polowie a nie otwarty mecz.

Titto 01.08.2011 22:08

Ja zrezygnowałem z oglądania tego programu Polsatu Sport poświęconego T-MOBILE EKSTRAKLASIE na rzecz Orange Sport Info, gdzie też była wzmianka na temat Patryka Małeckiego. Aktywny dzisiaj w mediach Patryk Małecki :-)
W rozmowie telefonicznej przeprowadzonej przez jednego z dziennikarzy OSI z Patrykiem Małeckim "Mały" nawiązał do prowadzonego dopingu przez niego na meczu z Bełchatowem i Mistrzowskiej Fety 2011 przyznał, że ze 'śpiewaniem' u niego słabiutko i że w wolnym czasie będzie musiał popracować nad swoim głosem, bo jak na razie wygląda to tragicznie :D

Paweł 02.08.2011 08:36

Cytat:

Jovanović kontra Piszczek - gdzie jest różnica?

Wyraźnie brakuje gdzieś konsekwencji. Marko Jovanović nie może grać w polskiej ekstraklasie, ponieważ został zawieszony przez Serbski Związek Piłki Nożnej na trzy miesiące. W pucharach natomiast występować może. Z kolei Łukasz Piszczek został zawieszony przez PZPN na pół roku i nikt nie wspomina o tym, że miałby mieć zakaz gry w Bundeslidze.

O co więc chodzi? Kary z Serbii obowiązują w Polsce, a kary z Polski nie obowiązują w Niemczech? A może Piszczek i w Borussii grać nie będzie mógł, tylko jeszcze nikt się nie zorientował?

Interesuje nas ta kwestia, ponieważ jedyne racjonalne wytłumaczenie brzmi następująco: Polacy przejmują się zdaniem Serbów, a Niemcy mają w dupie zdanie Polaków. W związku z tym sugerujemy, byśmy i my wypięli się na innych i niech ten Jovanović gra, a co. Działacze Borussii pewnie wychodzą z założenia: jak Piszczka zawiesi FIFA lub UEFA, to wtedy dopiero będzie to miało jakiekolwiek znaczenie. A my potulnie przyjmujemy werdykty jakichś działaczy z Bałkanów?

Ejże...
źródło: http://www.weszlo.com/news/7417-Jova...e_jest_roznica

I trochę prawdy w tym jest.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:47.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl