![]() |
Cytat:
|
Bylem o 14 i ledwie pare osob
|
2.5k biletów dzisiaj - wynik nadspodziewany
|
Cytat:
A niespodziewane jest to, że na młyn dalej przeszło 3000 biletów.. |
Cytat:
|
Biletów na młyn zeszło dzisiaj tyle ile przed ostatnim meczem na koniec sprzedaży internetowej.
|
Żeby być dokładnym: 2800 :)
Jest już 11500. Wydaje się, że powinno być niewiele mnie niż 20k. |
Na teraz pozostało 5824 biletów wczoraj o podobnej porze 8732 a wiec dzisiaj sprzedano ponad 2900, dla porównania na meczu z Jagiellonia w kasach pozostało 6671 biletów i frekwencja wyniosła 11564 (ilość sprzedanych biletów podawana znowu od pewnego czasu a nie rzeczywista ilość kibiców na stadionie). Teraz naszym celem przebicie sprzedazy w meczu z Lechem pozostalo wtedy 3632 biletów (nie otworzono kolejnych sektorow) https://bilety.wisla.krakow.pl/impre...poznan,29.html
|
Powoli, systematycznie, liczba miejsc maleje. Już 5818 zostało.
|
Jak uwazacie bd jeszce bilety w sobote ?
|
Będą na pewno
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
12,8-13 tysięcy. MOBILIZACJA MUSI BYĆ JESZCZE WIĘKSZA. |
Cytat:
|
Kumpel jest pod stadionem, w tej chwili, czyli zaraz po otwarciu kas, kolejka jest do ogrodzenia przy Reymana. No a wątpię, żeby ludzie po jednym bilecie kupowali.
|
Ja jebie, czy Ci ludzie nie maja internetu? Konta w banku :D? Mnie by się nie chciało stać w kolejce i czas tracić.
|
Kolejki dziś, czy jutro to nie problem, ale ciekawe co będzie w sobotę tuż przed meczem.
Pewnie tłumy. |
Cytat:
|
Ja tam nie miałem żadnych przejść z systemem nigdy/nie zamknąłem karty w czasie zakupu/sąsiad nie u.......ił kabla od Internetu itd. No cóż, jak ktoś lubi kolejki to niech stoi ku chwale Wisły!
|
To się tylko ciesz :-)
|
Jaka jest obecnie idea posiadania karty kibica na Wiśle? Czy dobrze rozumiem, że jest to 10-złotowy kupon umożliwiający kupowanie biletów/karnetów przez internet?
Bo jeśli jest już nieważna, to osoba która chce kupić nowy bilet przez neta - i tak musi musi zrobić duplikat (= zapłacić) za nową KK. Czytam tu, że jak ktoś idzie pierwszy raz na stadion to i tak musi jechać na stadion, bo przez neta wyrzuca. Dla mnie to tylko potwierdza, że obowiązująca u nas Ustawa o Bezp. Imprez Masowych to bubel, a kolejne nowelki może i minimalnie ją ulepszają, ale gratisowo wprowadzają dodatkowe zamieszanie. |
Cytat:
|
co do kupna biletu przez neta to odkąd to wprowadzili zawsze kupuje tak bilety i jeszcze nigdy nie miałem z tym problemu. NIGDY!!! czy to przy zakupie czy płatności więc nie wiem od czego to zależy...
|
ile osób w kolejce?
|
180 dorosłych, 14 dzieci.
:D |
gdzieś koło 12 trzeba było czekac z 20-30minut, kas otwartych chyba z 6 było.
|
Cytat:
|
Cytat:
Legia Warszawa,Jagielonia Białystok jeśli mnie pamieć myli ;) to sorry :) "W SYSTEMIE ONLINE NA STRONIE BILETY.LEGIA.COM - wybierz mecz, na który chcesz kupić bilet, - wybierz sektor, rząd i miejsce, następnie przejdź dalej, - wprowadź swoje imię, nazwisko, dwukrotnie adres e-mail oraz numer PESEL, - wybierz typ biletu zgodnie z przysługującą Tobie zniżką, - przejdź do płatności, - po dokonaniu płatności na podany wcześniej adres e-mail wysłane zostanie potwierdzenie zakupu biletu oraz bilet elektroniczny do samodzielnego wydruku w formacie pdf (zalecamy wydruk biletu na drukarce laserowej)." Odnośnie karty kibica wystarczy trochę pomyśleć i można by było zrobić kartę kibica z funkcją karty płatniczej. Po pierwsze korzyści jakie mógł by kibic dostać posiadając taką kartę kibica : Zniżki na płatność kartą w sklepie klubowym i u partnerów. Zapewne nie jeden z was korzystał by płacąc za zakupy w sklepach internetowych bo jak wiadomo w naszym kraju ludzie boją sie nadal zwykłych kart kredytowych a w takich za ile sie doładujesz za tyle się bawisz ;) Partnera z sektorze bankowym już mamy Citi Handlowy dlaczego nie pójść za ciosem. Korzyści dla klubu : Niech każdy ma ta minimum 20-50 zł Citi obraca kasa zarabia bank jak i Wisła bez ponoszenia strat finansowych Nie patrzysz kolejny raz w roku 2016 na kartę ze wzorem 2011 :) ale masz fajna kartę wiślacką do korzystania na co dzien. Troche pomyśleć i można cuda zdziałać i zarabiać jakieś pieniądze na tym,ale to oczywiście odbiegając od tematu. Jestem pewnym ze przy takiej opcji było by bardzo duzo chętnych na kartę ni większość by nie grymasiła |
1 Załącznik(ów)
(tak dla rozluźnienia...:-D)
Zajebistą mają promocje na Lechii... a u nas dupa... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nigdy, ale Adidas by na to nie pozwolił.
|
Cytat:
|
Witam serdecznie mam pytanie: Kupiłem bilet na sektor E, ponieważ na narożnik D nie było już miejsc. Macie jakieś sprawdzone metody, aby się przemieścić w trakcie meczu, ponieważ wszyscy znajomi są na D?
|
Cytat:
|
Mam pytanie odnośnie biletów dla obcokrajowców. Przy kupnie biletów konieczne w ich przypadku jest podanie imienia, nazwiska, rodzaju dokumentu tożsamości i jego numeru? Strona oficjalna tak podaje przy kartach kibica, ale chciałem kupić znajomemu bilet w strefie kibica, bez wyrabiania KK i nie jestem pewien czy jest to w ogóle możliwe bez jego obecności, bo w temacie o biletach nie ma wzmianki o obcokrajowcach. Z góry dziękuję, bo nie chciałbym jutro jechać na darmo, pozdrawiam.
|
Paszport, prawo jazdy np. jakbys mial skan mysle, ze daloby sie to zalatwic bez jego obecnosci.
|
Można komuś założyć KK bez jego obecności? Bo że bilet się da to wiem, ale skoro do KK nie trzeba teraz zdjęcia...
|
Cytat:
Koszulki adidasa w futurze były chyba w okolicach 80 zł. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl