![]() |
Ja byłbym bardziej pewny tego transfery gdyby nie te 500tys euro... Z drugiej strony klub Kirma robi jakąś wyprzedaż bo już kilkunastu zawodników sprzedali a Kirm ma kontrakt jeszcze rok więc za pół roku mógłby już podpisać nowy z innym klubem i nic by na nim nie zarobili.. no nic, pozostaje nam czekać. Może jutro, myślę, że najdalej w środę powinniśmy wiedzieć czy ubierze koszulke z Biąłą Gwiazdą.
|
Czy to prawda, że Wisła złożyła ofertę dla Banasia? Bo spotkałem się z taką opinią na stronie Legii. W sumie nienajgorszy pomysł to jest :D
|
Cytat:
|
Cytat:
I to nie jest tak że bardziej cenie interes jakiegoś Bożoka niż Wisły, tylko chciałbym by takie sytuacje nie zdarzały się a u nas to jest w zasadzie kolejny taki kamyczek potwierdzający chaos jeśli chodzi o politykę transferową. I oczywiście, jako Wiślak wole by przywalili w ch i wzięli tego Słoweńca bo rokuje on zdecydowanie lepiej, tyle że przynajmniej w przyszłości lepiej unikać tego typu gierek. ciacho - miałem nadzieje że jak lekką ręką oddajemy Clebera,Zienia i Baszcza to mamy alternatywy wypatrzone już jakiś czas temu.Teraz mam już poważne wątpliwości ale poczekam do piątku bo to jest w zasadzie taki ostatni termin, gdzie będzie można powiedzieć że jakoś wyrobiliśmy się w czasie a nie chce niewiadomo czego a jedynie uzupełnienia oczywistych braków. A czas wd mnie jest o tyle kurewsko w tym roku ważny że jedyna szansa na spokojny finansowo i sportowo rok to awansować minimum do LE czyli przejść 2 i 3 rundę a jak wiadomo wszystko to rozstrzygnie się jeszcze w wakacje. ps i zgadzam się z tymi co piszą że priorytet to dobre przygotowanie drużyny, tyle że o to będzie bardzo ciężko.3 tygodnie to nie jest czas w którym można cokolwiek konkretnego zrobić. |
Jesli juz na TWSd jest informacja,to mysle ze w najlbizszych dniach zobaczymy go ubranego w nasza koszulke..
Moze info ze pozyskujemy Tima Matavza,która pojawiła sie równolegle z wiadomościa o zaintersowaniu Kirmem też okaże sie prawdziwa,wtedy juz tylko Nurkovic i dwóch obrońców i smiało mozemy walczyc o mistrza i LM :) Bozok miejmy nadzieje ze nie znajdzie zatrudnienia nigdzie indziej w polskiej ekstraklasie..Najlepiej jakby go wzieli do nas na 2 lewego pomocnika a Pepe do ataku lub do Ruchu na wypożyczenie.. |
Niech Bednarz bierze Gaxę z RPA. Gość jest napewno lepszy od Carlinhosa i też za darmo. Gracz od razu do pierwszej 11. Bardzo silny fizycznie. Piłkarz na Ligę Mistrzów.
|
Ok, załóżmy że nawet pozyskujemy tego Kirma. Fajnie, skoro to tego zawodnika wolał trener Skorża. [choć ja w wydanie 500 tys. € po prostu nie wierzę]
Ale o kolejnych "alternatywnych transferach" z Rużemberoka możemy chyba zapomnieć. Hajduch i Bozok zrobią nam taką reklamę na Słowacji, że następny zawodnik z ligi naszych południowych sąsiadów dwa razy się zastanowi, zanim przyjedzie do nas na testy zdrowotne. |
Cytat:
|
Andraz Kirm widziany na lotnisku w Balicach wraz z dwoma mężczyznami . Jeden to najprawdopodobniej menadżer (w garniturze)- rozmawiał o czymś z piłkarzem. Drugi mężczyzna : około 30 lat (moze troche mniej, może wiecej),, , około 185 cm wzrostu, dłuższe włosy i zarost.Niósł torbę firmy Umro......
|
Cytat:
Jeżli mówisz prawdę to za niedługo powinniśmy się przekonać czy to piłkarz czy nie ..... Nikt na pewno nie będzie szukał , bo piłkarzy o takiej charakterystyce może być bardz dużo. Więc nie napalaj się narazie chłopie ,bo to może jakiś kolega z nim przyjechał. |
to jest biznes. zycie jest brutalne. mamy prawo odwlekac transfer. wiec nie wiem o co chodzi. w kazdym momencie mozna sie wycofac. nie rozumiem o co wam chodzi. w biznesie nie ma skrupulow.
|
Cytat:
|
Cytat:
Manago: Kraków...qrwa, źle wsiedlismy. No nic. K: Mowiłem, zebys sprawdził. I co teraz? Co? M: Spokojnie, za godzine mamy samolot do Niemiec. |
ale śmieszne takich Wiślaków co sobie robią żarty to o dupę rozbić... Wy nigdy nie wierzyliście w swój klub ani w dobre transfery ten czas na dobre transfery wreszcie nadszedł...
|
Cytat:
Tajemniczy mężczyzna : Dzięki stary ! K: Ale po co ci ta torba ? T m : Słyszałem ,że tam mają tanie precle..... Dobra nie róbmy już sobie żartów , bo jak się okaże ,że to prawda to się napewno wszyscy będą cieszyć ... (o ile gościu umie grac) |
tu już pisze że Kirm jest w Wiśle http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html
|
Dzisiaj nastepuje wzmocnienie Wisly, tyle ze budzetu. Kontrakt Dawidowskiego staje historia :D
Kontrakt konczy sie takze Beto. Pilkarzami Wisly oficjalnie przestaja byc Zieniu i Baszczu |
w końcu myślałem że będzie siedział na garnuszku Wisełki do końca życia he
|
Cytat:
Pozatym jak Wisła awansuje chociażby do LE to nie tacy jak Bozok będa chcieli do nas przyjść TYLKO WISŁA |
|
Cytat:
|
Cytat:
Po drugie, każdy zna wiarygodność Transfermarktu. Nie napalajcie się tak. Jeśli mają podpisać, to podpiszą. |
czy napisałem że na 100% podałem to dlatego że dotyczy transferów Wisły czy nie?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Do póki na oficjalniej stronie Wisły nie zobaczę, że Kirm podpisał kontrakt, to nie uwierzę, tymbardziej, że Transfermarkt ma taką opinię jaką ma. |
Kirm piłkarzem Wisły
Andraz Kirm z NK Domżale przeszedł pomyśle testy medyczne i został piłkarzem Wisły Kraków. Lewy pomocnik kosztował mistrza Polski blisko 500 tysięcy euro. Umowa została zawarta i gracz już dzisiaj udaje się na zgrupowanie do Austrii, gdzie przebywają jego nowi koledzy. Słoweniec zagra w środowym sparingu wiślaków. http://www.tsw.com.pl/mcms/img/news_big/kirm.jpg Władze Wisły decyzję ogłoszą dziś popołudniu lub jutro rano. TSW.com.pl |
panowie z tym "rezygnowaniem w ost chwili z transferu" to dziala w obie strony,przypomnijcie sobie ilu to zawodnikow przerwalo negocjacje i w ost chwili wypieli sie na Wisle,wiec nie ma co sie rozczulac :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No co za dowcipnisie z Was... łohohoho.
A tak poważnie, to co on tak szybko te testy przeszedł? Jak wczoraj wylatywał? Innym zajęło to 2 dni... |
TSW.com.pl juz poprawiło swój błąd.Ale do kiedy oficjalna nie poda nie wierze.
|
Cytat:
|
może w samolocie miał testy :rotfl:
|
Cytat:
|
Byli tak podnieceni tą wiadomoscia że im sie pomyliło.
|
Cytat:
Zanosi się na to,że to jednak prawda. Pozostaje nam czekać na wiadomość na stronie oficjalnej..... |
Gdyby transfer Krima naprawde stal sie faktem, mozna to uznac za duzy sukces Wiselki i łysego, poniewaz sprowadzenie reprezentanta obcego kraju w dodatku wielokrotnego do Wiselki chyba nikt sie nie spodziewal.
|
Cytat:
Teraz siedzę i tylko odświeżam co chwilę oficjalną... |
Ktos moze wyszperal na youtube jakies filmiki z jego grą ?
|
Oby jeszcze dzisiaj pojawiło się info na oficjalnej że Kirm piłkarzem wisły... Nie będzie szkoda Bozoka bo wydaje się że to własnie Kirm by wyżej na liśćie M.Skorży... Jego staty z zeszłego sezonu są imonujące... bez wahania można powiedzieć że może zostać gwiazdą Wisły jak i Eksraklasy;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl