![]() |
Ten koleś ma wyobraźnie? Przecież jakby go trafił lepiej i gdyby nie ochraniacz to by mu połamał noge. STOP DLA CHAMSTWA ! WYPAD !
|
Piłkarzy Jagi chyba presja zżera. Pięknie się wykartkowali (niestety) przed meczem z Legią.
Swoją drogą - Cionek jest chyba nienormalny. |
Cionek co za s....y... mysle ze ekstraklasa sie zajmie tym gosciem i ban na dlugi czas
|
Cionek jest po prostu zdrowo .......nięty na umyśle. Nie chodzi nawet o dziś ale o ogół tego drwala w E-klasie. Żal na gościa patrzeć.
|
Jagiellonia się nawet do pucharów nie załapie.
Cytat:
|
Cytat:
Co do Cionka powinni go zawiesic za ten faul do konca sezonu... |
a co się wydarzyło?
|
Cionek to prze .... , takie chamstwo że ja pier.....
Mierzejewski piłkarz meczu jak dla mnie. |
Cytat:
|
Cionek co za mózg :O
Gość ma najebane pod kopułą do potęgi. Kosa taka poszła na Sobiechu taka, że aż cud że dwie nogi chłopak zachował. |
i jak taka Polonia dała ciała ickom to nie moge tego zrozumiec
|
Dawno nie widziałem takiego zagrania w polskiej lidze, które łączyłoby taką brutalność z tak wyraźnym brakiem zainteresowania piłką (nawet pozorów nie starał się zachowywać ten kmiot). Cionek miał jeden cel - trafić w nogę Sobiecha w taki sposób, żeby tamten zapamiętał na długo ten mecz...
|
Sądzę, że gdyby to trafiło kogoś innego niż Sobiech to noga byłaby w kawałkach. Facet stoi bardzo mocno na nogach i pewnie noga tylko mocno zbita.
|
Tak perfidnej próby złamania nogi w Polskiej lidze jeszcze nie widziałem. Albo przynajmniej nie przypominam sobie.
|
Cionek to rzeźnik, i to można stwierdzić nawet nie patrzać na to dzisiejsze zdarzenie..
|
Chłopak z charakterem; D!
|
Cytat:
Co do meritum - Jaga słaba i chyba już tak zostanie. Jeżeli Probierz faktycznie ma iść do Lecha to mu powodzenia życzę. Nie dał rady utrzymać atmosfery mając właściwie jedną/dwie gwiazdy a tam zderzy się ze Sitilicem i spółką z mania wielkości. Teraz trzymamy kciuki za Górnika. Nawałka zrobił nam kuku - pora na rewanż :P. PS Cionek jest chory psychicznie - nikt normalny nie zrobiłby tego tak ordynarnie. Pierwsza bramka nieprawidłowa plus żółta dla Smolarka - nie zmienia to faktu, że Przyroś nie miał chyba ani jednej interwencji bo nie musiał. |
Pomyslec, ze kiedys mi sie wydawalo, ze Cionek gra na pograniczu faulu ale zgodnie z przepisami
i, ze moglby grac w kadrze. Teraz mam tylko nadzieje, ze go zawieszą do końca sezonu za to chamstwo. |
Cytat:
Ale inne gwiazdki będą miały z nim ciężką przeprawę - Probierz znany jest z tego, że nie cierpi graczy którzy się "wyróżniają" a nie daj Boże jeszcze jak mają swoje zdanie i chcieliby robić za większą gwiazdę od niego... |
Cytat:
|
i jeszcze jego chcą wciągnąć do kadry :O nie chcę ani jego ani uwajaj Arboledy ;/ chyba że Cionek orałby ( faulował tak jak w tym meczu ) pole gry na ziemniaki ( na Arboledę ) by go zakopać by ten nie wkładał palcy w miejsca gdzie światło nie dochodzi... Cionek to dziad jakiego mało, dla mnie tacy którzy tak orają nie mają pojęcia o grze w piłkę, co chwilę się to słyszy jak koleś kasuje każdego brutalnie... a co do wyniku pozytywny ;) a jutro Wisełka gromi Kuchenki !
|
Dobrze że Polonia wygrała, jakby jeszcze Górnik coś urwał Legii dzisiaj, oglądałbym na większym luzie jutrzejsze nasze popisy:)
Parchate jak widać nie spadną, więc nie ma co się spinać na nich i przeżywać ich grę. Ważne są wyniki Wisły! |
Ten koleś co prowadzi Wstęp do meczu Górnik - Legia to po prostu skandal! Teksty jak u Karola S. Dramat... I tacy ludzie się dziennikarstwem sportowym zajmują:/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
edit. teraz widze, tak to Cezary Olbrycht. Wcale mnie to nie dziwi. Komentowal skrot meczu Lechia-Wisla i Chaveza nazwal "Hugo Chavez":rotfl: |
Cytat:
|
Cezary Olbrycht jest wyjątkowo żenującym komentatorem - to fakt. Nie ryzykowałbym nazwaniem go dziennikarzem sportowym, to musi być czysty przypadek, że jest w tym miejscu, w którym teraz jest.
Miejmy nadzieję teraz na punkty Górnika i Śląska. |
Cytat:
Wracając do meritum to może być dobry mecz w Lubinie. Ofensywna piłka Urbana vs. świetne kontry Lenczyka. |
Bedzie feta juz w niedziele?? :D
|
Cytat:
Ja tam lubie jego skroty z meczow czy takie wlasnie gadki. Moze nie zawsze jest blyskotliwy ale ma poczucie humoru i jego materialy nie sa jałowe. |
|
Cytat:
|
powiem tak - typuje Legie na wicemistrza.
|
Trzeba kibicować teraz Górnikowi, nie ze względu na nas, bo Legia nas nie dogoni, ale jak Śląsk wygra dziś, to wicemistrzostwo dla wrocławian jest całkiem realne. Lechia pewnie przywiezie 3 punkty z Kielc, a miejsca 2-4 daja europejskie puchary, wiec szansa na to, ze Śląsk albo Lechia beda graly w pucharach jest naprawde wielka.
Jakby Lenczyk zrobił pudło dla Śląska, to by mu chyba we Wrocławiu jakiś pomnik musieli zrobic, biorąc pod uwage sytuacje WKSu przed przyjsciem Oresta. |
Fajna oprawa Górnika.
|
Cytat:
Oczywiście działacze - bo kibice stoją za nim murem. |
Cytat:
Jeśli będzie miał kasę to można przytoczyć słowa z pewnego filmu " To nie ty masz się jej podobać tylko ona tobie" Cionek to powinien zawiesić buty na kołku na pół roku do szpitala psychiatrycznego trafić. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl