Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

CH. 23.07.2011 13:21

- Małecki miał problem z mięśniem więc zadecydowałem, że lepiej będzie jeśli dziś nie będzie trenował. Jutro już wróci do treningów. A Sergiej po prostu źle się poczuł - tłumaczył po zajęciach absencję wspomnianej dwójki trener Robert Maaskant. - Obaj będą jednak zdolni do gry z Liteksem - dodał Holender.

Wisla Portal

Fiti 23.07.2011 14:02

To dobrze bo Birsa mnie przestraszył :)
Bez Siergieja w Łoweczu było by baardzo ciężko.

Grzadq 23.07.2011 14:18

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...__ucz_sie.html

Cytat:

W trakcie sobotniego treningu Wisły doszło do krótkiej kłótni między Kew Jaliensem i Gordanem Bunozą. - "Buno" nie gadaj, tylko się ucz- krzyknął Robert Maaskant do Bośniaka (...)

Odbieram to jako pewien rodzaju nacisk na Maaskanta, pokazanie że "Hej, ja też tu jestem, gotowy do gry i chcę grać!"

Osobiście z chęcią zobaczyłbym Bunozę w parze z Chavezem, ale w lidze - w el. LM lepiej nie eksperymentować.

WhiteStarDvisionTheBest 23.07.2011 14:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1131744)
Jak nie masz o czymś pojęcia to nie pieprz głupot. Koniec kropka.

Jakbym nie wiedział to bym nic nie pisał,sam osobiście nie zaglądam mu do portfela ale z wywiadu z Dolhą wynika,że tyle właśnie ma,bo Emilian powiedział,że zarabiał wtedy najmniej w pierwszej drużynie a dostawał 5 tyś euro na miesiąc.

FraMat 23.07.2011 14:38

w pierwszej drużynie,.... Kowalski nie był w pierwszej drużynie

concedi 23.07.2011 17:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nesta (Post 1131769)

Narzeczona/ dziewczyna (niepotrzebne skreślić) już przyjechała do Krakowa, jak dla mnie bez rewelacji :P Gervasio pokazywał swojej lubej Nasze miasto i zaczął od? - Galerii Krakowskiej :D

Fiti 23.07.2011 22:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez concedi (Post 1132150)
Narzeczona/ dziewczyna (niepotrzebne skreślić) już przyjechała do Krakowa, jak dla mnie bez rewelacji :P Gervasio pokazywał swojej lubej Nasze miasto i zaczął od? - Galerii Krakowskiej :D

Kolejny balowicz galeriowy sie szykuje :)

Grisza1 24.07.2011 01:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fiti (Post 1132273)
Kolejny balowicz galeriowy sie szykuje :)

A co miał ją zabrać na początek pod kombinat w Nowej Hucie czy do Kobierzyna? ;P

uzytkownik_forum 24.07.2011 08:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grisza1 (Post 1132308)
A co miał ją zabrać na początek pod kombinat w Nowej Hucie czy do Kobierzyna? ;P

Może nie, ale to głównie pokazuje mentalność i światopogląd grajka, a także podejście do życia. Jeśli na samym starcie udaje sie On w miejsce zwanym mekką zakupowiczów, a nie zada sobie trudu, by zobaczyć miasto choćby od strony np. rynku, to rodzi się podejrzenie, że jest plastikowym wynalazkiem chcącym tylko zarobić i się polansować. Teoria może i naciągana, ale w zawodzie piłkarzyka ma niestety spore odbicie, oby nie w tym przypadku.

JrQ- 24.07.2011 08:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez uzytkownik_forum (Post 1132326)
Może nie, ale to głównie pokazuje mentalność i światopogląd grajka, a także podejście do życia. Jeśli na samym starcie udaje sie On w miejsce zwanym mekką zakupowiczów, a nie zada sobie trudu, by zobaczyć miasto choćby od strony np. rynku, to rodzi się podejrzenie, że jest plastikowym wynalazkiem chcącym tylko zarobić i się polansować. Teoria może i naciągana, ale w zawodzie piłkarzyka ma niestety spore odbicie, oby nie w tym przypadku.

a skąd Ty chłopie wiesz, że od razu do GK poleciał?
a skąd Ty wiesz, gdzie był wcześniej?
od razu jak jego laska wylądowała w Krk to ich śledziłeś?
:rotfl:

Karherop 24.07.2011 08:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1132328)
od razu jak jego laska wylądowała w Krk to ich śledziłeś?
:rotfl:

może jest taxówkarzem i był ich kierowcą :rotfl:

Ivory1906 24.07.2011 09:09

To w takim razie Ty, czy inni uzytkownicy tez sa plastikowym wynalzkiem bo jak ktos przyjezdza na dworzec badz z lotniska idzie np do GK :D fajny tok myslenia...Pilkarz tez czlowiek, poszli sobie na zakupy i tyle. Dla mnie to On moze mieszkac w GK lub zaraz po treningach przebywac tam caly dzien ale zeby tylko dobrze gral.

Dla mnie troszke dziwne jest ze tak to nie ktorym uzytkownikom przeszkadza ze pilkarze jezda do GK lub Bonarki...a Wy nie jezdzicie zeby sobie cos kupic ? lub spotkac ze znajomymi ? nie wierze ze nie. Szukacie sensacji niepotrzebnie.

tomaszw 24.07.2011 09:26

moze laske nie przywiozla swojej szczoteczki do zebow, a Nunez jedyny sklep ktory zna to GK to pojechali i kupili. Do GK nie wszyscy chodza sie lansowac, nie wiem czy wiecie, ale mozna tam tez zrobic zakupy...

WISŁAZWE 24.07.2011 09:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomaszw (Post 1132352)
moze laske nie przywiozla swojej szczoteczki do zebow, a Nunez jedyny sklep ktory zna to GK to pojechali i kupili. Do GK nie wszyscy chodza sie lansowac, nie wiem czy wiecie, ale mozna tam tez zrobic zakupy...

Dokładnie! Jest jeszcze Bonarka :lol:

mc-money 24.07.2011 10:00

No naprawdę, macie takie problemy...
Załóżmy, że chciał wynagrodzić podróż, przeprowadzke swojej kobiecie i poszedł z nią na zakupy, skończony temat?

7 kotów 24.07.2011 10:10

Wiecie, ze nigdy nie bylem w Galerii Krakowskiej ani w Bonarce ?

Nunez z takim pokretlem w nodze powinien grac na skrzydle wg mnie.

mc-money 24.07.2011 10:14

7 kotów - według forumowiczów jesteś idealnym piłkarzem. Ja nigdy nie byłem w Bonarce- to może chociaż na koszykarza Wisły się nadam?

rafalek 24.07.2011 10:28

Jeśli dobrze pamiętam to 7 kotów od kilku lat mieszka poza Polską, więc to akurat nie jest takim wielkim osiągnięciem :D

Krzysiek 24.07.2011 11:11

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/filemanager/zam3.jpg

Taniec zwycięstwa w wykonaniu Osmana?

neq. 24.07.2011 11:35

tak żeby nie było offu to chciałbym zobaczyć Nuneza na skrzydle

Fiti 24.07.2011 11:47

Tylko za kogo ? Małecki Kirm Iliev Nunez i wybierać 2 z najwyższą formą? To mogło by być dobre

uzytkownik_forum 24.07.2011 12:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ivory1906 (Post 1132345)
To w takim razie Ty, czy inni uzytkownicy tez sa plastikowym wynalzkiem bo jak ktos przyjezdza na dworzec badz z lotniska idzie np do GK :D fajny tok myslenia...Pilkarz tez czlowiek, poszli sobie na zakupy i tyle. Dla mnie to On moze mieszkac w GK lub zaraz po treningach przebywac tam caly dzien ale zeby tylko dobrze gral.

Dla mnie troszke dziwne jest ze tak to nie ktorym uzytkownikom przeszkadza ze pilkarze jezda do GK lub Bonarki...a Wy nie jezdzicie zeby sobie cos kupic ? lub spotkac ze znajomymi ? nie wierze ze nie. Szukacie sensacji niepotrzebnie.

Przypomnę, że roxmawiamy o piłkarzu, który w swojej ojczyżnie został znienawidzony za to, że grał do dupy, nie przykładał się, a podejrzewam, że poza boiskiem też nie został idolem młodzięzy, bo chodził na indywidualne zajęcia do fizjoterapuety i siłownie, który w wywiadzie mówi, że nie wie, jaką ma sumę odstępnego, ale szybciutko wie, gdzie jest GK... Tyle dla forumowych Sherlocków i psychologów.

wiertar 24.07.2011 12:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez uzytkownik_forum (Post 1132440)
Przypomnę, że roxmawiamy o piłkarzu, który w swojej ojczyżnie został znienawidzony za to, że grał do dupy, nie przykładał się, a podejrzewam, że poza boiskiem też nie został idolem młodzięzy, bo chodził na indywidualne zajęcia do fizjoterapuety i siłownie, który w wywiadzie mówi, że nie wie, jaką ma sumę odstępnego, ale szybciutko wie, gdzie jest GK... Tyle dla forumowych Sherlocków i psychologów.

to chyba ty jesteś właśnie sherlockiem... bo juz dorabiasz jakąś historie do tego że widziałeś chlopa w GK czy gdzieś tam jeszcze... co kogo obchodzi co Nunez robi po treningach, meczch itp... jak dla mnie to może nawet mieszkać w Bonarce byle tylko zapierdalał na boisku...

uzytkownik_forum 24.07.2011 13:08

Poziom ironii wyceniam na -1; tzw. depresja rodem z Holandii, i nie mylic z trenerem.. Zobaczymy za chwilkę, jak chłopak skończy kariere u Nas niczym Rios, i złotoustym i pełnym humoru rodem z piaskownicy odbierze mowę. Bez odbioru.

rafalek 24.07.2011 13:41

Nunez został znienawidzony z powodu jakiegoś urojonego problemu miejscowych kibiców - chyba nie powiesz, że z powodu słabej gry można piłkarzowi życzyć śmierci czy poważnej kontuzji - czyż nie?

Zienczuk8 24.07.2011 13:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 1132504)
Nunez został znienawidzony z powodu jakiegoś urojonego problemu miejscowych kibiców - chyba nie powiesz, że z powodu słabej gry można piłkarzowi życzyć śmierci czy poważnej kontuzji - czyż nie?

myślę, że takie sytuacje w Ameryce Południowej mogą mieć miejsce.. wystarczy przypomnieć sobie sytuację z Andresem Escobarem, który prawdopodobnie został zamordowany z powodu gola samobójczego, którego strzelił na Mundialu w USA..

mic 24.07.2011 13:45

Cytat:

A kolega widzial co dzialo sie na tym forum stosunkowo niedawno ? :)

_ukoL 24.07.2011 13:47

Cytat:

W Ameryce Południowej przechodzili od słów do czynów przecież wielokrotnie. Chociażby Escobar z Kolumbii. Futbol tam to jedna wielka pogańska msza, amen.

rafalek 24.07.2011 14:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez baton (Post 1132507)
A kolega widzial co dzialo sie na tym forum stosunkowo niedawno ? :)

O kogo Ci chodzi? O Łobo? Bo trochę nie łapię...a czym innym jest również pisanie prześmiewczo, żeby se połamał kulasy, niż pisać, że "Cię dojedziemy, zginiesz Ty i Twoja rodzina, skończysz marnie", co nie? :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez _ukoL
W Ameryce Południowej przechodzili od słów do czynów przecież wielokrotnie. Chociażby Escobar z Kolumbii. Futbol tam to jedna wielka pogańska msza, amen.

No właśnie, wiec jak dla mnie nie można mówić, że zawodnik jest słaby z powodu opinii zamroczonych nienawiścią i żądzą śmierci kibiców..

donecki 24.07.2011 14:13

Małecki nie jedzie do Bułgarii.Uraz mięsnia

plomien23 24.07.2011 14:24

To u nas Kowalski miał by spore kłopoty aby przetrwać ;)

ardem99 24.07.2011 16:24

Ochalik potwierdza fakt, że Małecki nie poleci do Bułgarii
http://tsw.com.pl/news/Wisla-oslabiona-w-Loweczu-1162

WiślakMyślenice 24.07.2011 18:10

Dla mnie Nunez może nawet zużyte opony we Wiśle łowić byleby tylko zapier**lał na boisku i dobrze grał.

Amen.

KOMINEK 24.07.2011 18:11

Panowie koniec pier....lnia.

Ciekawe że info o Małym oficjalnie potwierdza rzecznik Wisły na ma TSW a nie ma o tym ani słowa na oficjalnej stronie. W programie trzecim Polskiego Radia też taką informację podali. No zobaczymy.

Natomiast nawiązując do wypowiedzi Ochalika - Diaz za Małego ?? Chyba, że Diaz w obronie za Dragana a na skrzydle Iliev i Kirm .

Żmijka 24.07.2011 19:39

Diaz za Małego to raczej sugestia redakcji niż wypowiedź Ochalika.

Skywalker 24.07.2011 20:02

Ja bym dał szansę Nunezowi. Dla mnie to jest piłkarz bardziej na skrzydło, niż do środka gdzie go widzi Maaskant. Mógłby sobie poradzić lepiej niż niemrawy Kirm, chociaż to pewnie Słoweniec zastąpi Małego we wtorek. Ewentualnie Melikson na skrzydło, a na środek Garguła.

Kibic1928 24.07.2011 20:03

Dla niektórych malkontentów:

http://www.weszlo.com/blog/17

KOMINEK 24.07.2011 20:12

Żmijka - a to z Małym to już pewne czy tylko takie przypuszczenia ??

mgła 24.07.2011 21:18

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...skim,id,t.html

wywiad z Lameyem

Cytat:

Powiedział Pan, że może grać coraz lepiej. Jakie elementy chciałby Pan poprawić w pierwszym rzędzie?
Oczywiście moją podstawową rolą w drużynie jest obrona, więc chciałbym być jak najskuteczniejszy pod tym względem. Chciałbym jednak mieć również jak najwięcej asyst, dokładnych długich podań. Myślę, że w tym elemencie mogę i powinienem dawać drużynie coraz więcej.
Licze na te dokładne długie podania w jego wykonaniu

vote-for-mikey 24.07.2011 21:24

Że nie zagra? Pewne.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:42.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl