![]() |
To jest jakaś k.urwa kompromitacja. Na C ponad 4500 miejsc dostępnych.
Proponuję banować każdą osobę, która napisze, że jak zaczniemy od 5 ligi to szast prast i będzie szał finansowy i kibicowski. |
Może wszyscy kupują bilety na sektor F, aby spotkać się z największym zdrajcą w historii sportu, Radosławem C.? :)
|
Cytat:
|
to bedzie nas 5
|
Czy D24 będzie całe moje?
|
My z kumplem też zaraz idziemy )))
|
Kupiłem dziś bilet na mecz z Podbeskidziem. Transakcja przebiegła pomyslnie, ale w zakładce "Moje konto" mam wpisaną cenę 0 złotych, a status transakcji "Opłacone". Gdy drukuję potwierdzenie to cena również widnieje jako 0 złotych. Pisałem do klubu i odpisali, że jest to usterka nad którą pracują.
Moje pytanie do Was, czy ktoś kupował dziś bilet przez stronę i miał ten sam błąd? Liczę, że to dlatego, że serwery są przeciążone przed sobotnim meczem i nie wyrabiają :-) |
Cytat:
|
Na Nieciecze tez mozna kupowac na sektory wiesniakow:D
|
Cytat:
Kupowałem wczoraj i mam dokładnie tak samo jak Bogdan - dwa bilety, każdy w cenie 2zł. Piniondze z konta pobrało we właściwej sumce. Myślę, że wejdziemy. :) |
Mam jeden bilet do sprzedania na jutrzejszy mecz koszykarek. Jeżeli ktoś chętny priv
|
da się w jakiś sposób zarezerwować konkretne miejsca na stadionie dla osób, które nie mają kart kibica i chcą zakupić bilet przed meczem?
|
Cytat:
Nie ma takiej technicznej możliwości. |
Czy dla kobiet będących pierwszy raz na meczu jest jakaś fajna cena?
|
tak, bilet za 5 zł na dowolny sektor
P.S. trochę dziwnie to wygladało w tv, jak reklama podczas meczu szła, przyjdź na stadion Wisły - bilety już od 5 zł. Ktoś pomyśli, że tak się słabo cenimy. |
Cytat:
Cytat:
|
Dzień dobry, bileciki do kontroli hehe :)
powiem wam, że sprzedaż biletów na zagłębie mocno przyśpieszyło po wczorajszym meczu, mamy szansę na 15k |
w 20 tysięcy nie wierzę ale dobrze byłoby, gdyby wreszcie osiągnąć poziom 15 a potem go utrzymać!!!
|
Wszyscy zagrali dla nas. Teraz wszystko jest w naszych rękach i nogach. WSZYSCY NA ZAGŁĘBIE. Piłkarze muszą czuć nasze wsparcie. Nie czekajcie z kupnem biletu do soboty. Kupujcie jak najszybciej, nakręcajcie znajomych. Atmosfera w klubie jest naprawdę dobra.
|
Przy probie opłacenia biletu wyskoczył mi błąd i teraz w zakładce twoje zakupy mam bilet tylko pisze ze oczekuje na potwierdzenie płatnosci.... a płatnosc nie nastapiła z powodu błedu co teraz robic ?...zadnej ikony anuluj i wykup
Samo anulowało do usuniecia |
Pany pytam bo nigdy tego nie robiłęm: CZY MOGĘ KUPIĆ DWA BILETY ZE SWOJEGO KONTA (W TYM JEDEN DLA MNIE DRUGI DLA INNEJ OSOBY KTÓRA NIE MA KARTY KIBICA)?
|
Cytat:
|
Już widzę tą kolejkę w sobotę do kas...
|
Niemożliwe staje się możliwe, jeszcze jeden krok, wszystko zależy teraz od nas samych!
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...6369057488.jpg https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...7a&oe=57BE8BD8 Zapraszajcie znajomych i widzimy się na meczu ;) |
Jak to jest z kartami kibica - dalej obowiązują? Znajomemu straciła ważność i żeby kupić w kasie bilet przed meczem musi wyrobić nową?
|
Nie musi wyrabiać nowej.
|
Cytat:
|
Dzięki wielkie. Mam nadzieje, że 2-3 godziny przed meczem nie będzie dużych kolejek.
|
Proponowałbym 3 nawet, pogoda piękna, lepiej spokojnie kupić i iść na browarka niż czekać jak ci kretyni niemal co mecz i zawsze zaskoczenie
|
Hej, potrzebuje pilnie pomocy.
W momencie zakupu biletu przez strone, nie dokonałem wpłaty bo zakładkę się zamknęła. Jak mogę ponownie dokonać zakupu biletu (teram mam status oczekujący) lub dokończyć zakup. Z góry dzięki za pomoc :) |
Cytat:
|
Gracias Amigo
|
Cytat:
|
Może było, może nie.
Jeżeli ktoś ma wątpliwości czy iść na mecz, zachęcam do obejrzenia: https://youtu.be/4Kb_NK6Onoo Zawsze mam ciary jak to oglądam, chociaż walczymy o inne cele, to czynniki są trzy: nasi kopacze, sędzia i 12 zawodnik, czyli TY, twoi znajomi. Zachęcajcie ludzi do przyjścia, niech ta sobota będzie wyjątkowa. Cała WISŁA zawsze razem. |
ok 8000 biletów poszło już
|
Dziś kupowałem bilety dla siebie i dwóch osób, które będą pierwszy raz na meczu - wybrałem dla nich promo za 5zł. Przy opłacie wywaliło mi połączenie więc musiałem czekać na anulowanie operacji. Po kilku godzinach transakcja została anulowana ale biletów(dla moich znajomych) promo za 5zł już nie było...Koleś w strefie stwierdził, że tak po prostu działa system i już - jak chcą to mogą kupić przez neta w zwykłej cenie a jak nie to nie.
Ewentualnie podjechać do Krk i kupić na pesel to będą za 5zł. Niestety tak Nasz Klub zachęca do przyjścia na stadion... |
A próbowałeś pisać maila na [email protected] ? Może tam ktoś będzie miał większe kompetencje i np. zresetuje Ci. Ja bym próbował.
|
Cytat:
|
Cytat:
Witam Niestety ta transakcja zaliczyła bilet dla tej osoby aby móc kupić bilet za 5 zł trzeba będzie tego dokonać stacjonarnie w kasach na stadionie informując kasjerkę o całej sytuacji. Pozdrawiam Pojechałęm do strefy kibica i od ręki załatwili sprawę. Podałem tylko pesel towarzyszki, nawet obyło się bez KK. Także nie masz innej opcji, choć jeśli jesteście z daleka to pewnie bardziej opłaca się zapłacić za bilet pełną kwotę. Nic nie poradzisz, paranoja tak swoją drogą... |
Kumpel koło 12.00 kupował bilety w kasie to czekał około 40 minut.
Kolejka była duża, nie wiem ile kas było otwartych. Od rana zeszło około 1000 biletów. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl