![]() |
Cytat:
Jeśli wspomnienie o tym, ze u nas Moskal miał serię remisów i był nazywany "Kazkiem remisem" jest dla ciebie wyśmiewaniem to nie mam pytań. Zawsze podejrzewałem, że masz jakieś spektrum autyzmu lub łagodniej Aspergera, ale teraz coraz bardziej utwierdzam się w tym przekonaniu. Podejrzewam, że znowu odpowiesz jak typowy aspergerowiec. No cóż... dzieci aspergerowe: Cytat:
Cytat:
Żyjesz w swoim świecie nierozumienia żartów, sarkazmu i kompulsywnego obrażania innych. Współczuję ci serdecznie, bo zdaję sobie sprawę, że nie da się z tego wyjść. Buziaki... (to też był żart - bazinga!) |
Wolfy :
Opisz mi ten kryminał, bo ja pamiętam w miarę przyzwoitą zmianę zwieńczoną asystą. Chyba mamy zgoła odmienne postrzeganie 'kryminału'. Wygraliśmy do 0, odpaliłem skrót i nie miał jakiś rażących strat pod własną bramką - przynajmniej nic na skrócie nie było, ani też nic mi się w pamięć nie wryło. Dla mnie kryminał to katastrofalny występ, a chłopak wszedł w 66 minucie na nie swoją pozycję (czytaj skrzydło) i zrobił asystę, a przy odrobinie szczęścia to mógł w sumie dwie. Tak dla porównania to kryminał wg mnie parokroć rozgrywał u nas Tachi, gdy Sobol z uporem maniaka go wstawiał w środek pola. |
Cytat:
|
Cytat:
Pamiętaj że ja też twierdziłem że chłopak ma coś w sobie. Tamten mecz był jednak bardzo słaby w jego wykonaniu. Oglądałem cały mecz btw. (tak, zapłaciłem). |
krysztal :
Pewnie masz rację, trochę przesadziłem, ale średnia 57 minut na mecz dupy nie urywa. Bardzo dużo musieliśmy grać bez niego, a jak już grał to dał radę zawalić nam aż dwie bramki. Uważam, że jest jak najbardziej do zastąpienia. wolfy : Ja też oglądałem cały mecz i w sumie było trochę chaosu, ale z tego chaosu coś się urodziło - skrót oglądnąłem teraz, aby sprawdzić czy może przeoczyłem jakąś spektakularną stratę będą w kiblu czy coś w tym stylu. W dodatku chłopak nie grał na swojej pozycji i to było widać. Tak czy siak grał ok 25 minut, zrobił asystę, a mógł fartownie dwie (po jego zagraniu i rykoszecie w dobrej sytuacji był bodajże Rodado). To nie jest kryminał jak na zmiennika. |
Cytat:
|
Cytat:
Według dziennikarza Wardzichowskiego zajmującego się Podbeskidziem - Wisła zapłaciła za Goku pół miliona złotych (płatne w dwóch ratach). |
Cytat:
|
A ten bramkarz z Hiszpanii to jaką funkcję ma pełnić?
Piłkarską to nie, więc jaką? Typowy szrot świadczący o handelku piłkarzami. Zagra dwa, trzy mecze. Popełni błędy. Prowizja wpadnie. Żyć nie umierać. Typowy wałek menedżerski jakich wiele za czasów Kikuśka. |
Talar jeśli zagra na swojej pozycji może coś dać drużynie. Technicznie nie jest zły. Na skrzydle niestety nie istnieje. Zobaczymy czy pogra w sparingach i powalczy o miejsce w meczowej 20.
Olejarka i Goku to środek pomocy? Póki co martwi mnie brak napastnika |
Cytat:
Kiedy koalik dostanie bana? |
Cytat:
Może Tabisz na pierwszy ogień, wyszedł już? No i u procesora coś cieńko z kasą. Może Jurek Piekłoszczyk by coś mu dołożył? |
Cytat:
|
Cytat:
A tak swoją drogą uważałbym z nazywaniem szrotem zawodników z ligi hiszpańskiej nawet tej drugiej ;) |
Szywacz
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli testy medyczne tego Goku przeprowadzają ci sami specjaliści, którzy zajmują się zdrowiem naszej drużyny na codzień to równie dobrze mogliby go podpisać bez testów .
|
Cytat:
Dopóki Biegański/Broda nie zostanie sprzedany/wypożyczony to pytanie "po co?" jest jak najbardziej zasadne. Nie sądzę, żeby Hiszpan był szykowany na 1. A teraz mały hazardzik: kto obstawia, że Patryczek z nami podpisze kontrakt? |
Szanse na powrót Małeckiego do Wisły oceniam na zerowe.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem czy mógłbym sobie wymyślić bardziej irracjonalny transfer niż 4 powrót Małeckiego do Wisły.
Jakby Sobolewski się na to zgodził to by zrobił swoiste harakiri |
Cytat:
|
Mały to tak ciężki mentalnie gość i strasznie problematyczny że nikt go nie weźmie, roz....... cała atmosferę w drużynie..Sobolewski o tym wie
|
Cytat:
|
No ale skoro nawet Basha jest LEGENDĄ, to Małecki (bądź co bądź MP z Wisłą) tym bardziej,a więc... :D
|
Cytat:
Nie licząc zawodników na testach to będzie jeszcze napastnik (co potwierdzał JK) oraz zapewne minimum 2 nowe twarze (za Jamesa i Mule). No i ta nasz elektryczna linia obrony to wymaga lekkiego przebudowania. Ale tu bym się nie łudził, że będą jakiekolwiek ruchy zanim zejdziemy z innych kontraktów. |
Mamy mieć rezerwy. Więc nie bardzo wiem po co wymieniać Młyńskiego.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl