![]() |
Podpisal, Marcelo oficjalnie zawodnikiem Lyonu
|
Cytat:
|
mea culpa :)
|
Po meczu z Pogona Zaluska bardzo cieplo sie o Krakowie wypowiadal, co cieszy. Mowil o wielu znajomych, o pieknym miescie. O fajnym roku, ktory spedzil u nas. Fajnie
|
Cytat:
|
On chociaż miał trochę oleju w głowie i nie poszedł do Legii.Niech mu się wiedzie ja do niego nic nie mam
|
Cytat:
|
Guerrier z kolejnym golem dla Karabachu, jego zespół awansował do kolejnej rundy eliminacji, gdzie zagra z kimś z dwójki FC Sheriff/Kukesi.
|
Cytat:
|
A'propos dzisiejszego meczu Legii w el. LM. Gra u nich dziś cierzniak. Czy Wisła poszła z jego sprawą do sądu do Szwajcarii jak się odgrażała?
|
Cytat:
Ale a propos Cierzniaka - porównajcie sobie jego przypadek z Arseniciem. Czy ktoś mu rozwiązał wcześniej kontrakt...? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiesz co odnośnika ci nie dam,ale z tego co pamiętam to były ruchy z naszej strony do tamtego związku piłki nożnej, ale nasze próby zostały odrzucone jak znajdę to edytuję posta.
|
Semir szacunek!
|
Niby szkoda Semira, bo to był piłkarz ponadprzeciętny, ale mam wrażenie, że jemu zostały już tylko same zrywy, a do stabilnej, wysokiej formy sprzed dwóch lat może już nie wrócić.
Dzięki Semir! |
Szacunek dla niego za rozwiązanie kontraktu za porozumieniem stron, a nie z winy klubu. Szkoda, że nie wyszło jednak wydaje mnie się, że to już jest piłkarz tylko na Ekstraklasę. Kilka razy próbował na zachodzie z marnym skutkiem. Mimo wszystko powodzenia.
|
Ciekawe jakie wynagrodzenie Semir dostawal bo raczej nie byly to male zarobki
|
podobno 15 tysięcy euro miesięcznie.
|
Piłkarz ponadprzeciętny, ale niestety leniwy. Dzięki Semir za wszystko.
|
Cytat:
|
czaro
Semir w formie to difference maker. Jeśli by się odbudował, to warto było. Szanse na powodzenie były duże, bo on jak swój. Warto też było podjąć takie ryzyko, bo wtedy brakowało nam jakości w drużynie. Teraz już nie. |
Kazdy lubi Semira, Semir to typ zawodnika jak Riquelme, gra w pilke kopano-chodzona, obydwoje swietna fantazja i noga, jakby tylko stawiac na niego dawal by z siebie wszystko na boisku, to typowa 10, zawodnik do gry do przodu, u Nas kazdy musi grac w defensywie i tu jest problem
|
Panowie - poprawcie mnie jeśli się mylę w sprawie kontraktu Stilica, ale czy on nie miał kontraktu "motywacyjnego" uzależnionego od występów ?
|
Yhy już widzę jak by się na to zgodził przychodAc do nas kompletnie bez formy
|
Kiko po prostu nauczył się ligi przez te pół roku i juz wie jakich zawodników potrzebuje, aby robić wynik. Najwyraźniej Stilic i Videmont się w ten profil nie wpasowują.
|
Wywiad z Damianem Juszczykiem, byłym rzecznikiem prasowym Wisły Kraków
http://esanazywo.pl/2017/07/tylko-u-...-wisly-krakow/ |
"Tylko u nas" - a widzę, że już kolejny wywiad z Juszczykiem. Straszny z niego sie zrobił celebryta.
|
Cytat:
|
Dlaczego? ICH wywiad tylko u nich, ja tak to odbieram, bo b. rzecznik mógł udzielić wielu. Na dzień dzisiejszy
wiemy o dwóch. |
Cytat:
Dla mnie to bzdura, niech robią co chcą, lotto mi to. :lol: |
Jak dla mnie to już zaczyna być nużące. Nieco za dużo naszego byłego rzecznika w mediach. I mam wrażenie, że w każdym wywiadzie jakiś żal lub szpilka wbita tym, co z niego zrezygnowali. Może już dość, panie J.?
|
Debiut Gerarda Bieszczada w słowackiej ekstraklasie, jego zespol MFK Zemplin Michalovce przegral ze Spartakiem Trnava 0:1
|
Z twittera "Znany polskim kibicom Robert Maaskant kończy karierę trenerską, zostanie przedsiębiorcą, a konkretnie franczyzobiorcą w firmie Recruit a Student.
|
Mączyński czopku ucz się( w sumie nie ma o czym już)
Cytat:
|
W następnym wywiadzie mówi już o ewentualnej ofercie z Lecha.
Imho, ściema |
Mączyński o "ewentualnej ofercie" również mówił, że nie skorzysta. Jego nieszczęście, że życie powiedziało sprawdzam, a tam były same blotki.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl