Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

fran23 24.05.2013 09:49

Do środy włącznie sprzedanych było 2600 biletów na C, także można się spodziewać frekwencji na sektorze w granicach 3500 - 4000.

palikot 24.05.2013 13:21

Są kolejki do kas?

matysiuk 24.05.2013 14:51

Koło 14:30 było ponad 2tys biletów na C.

WiślakMyślenice 24.05.2013 21:21

Jedno mnie qrwa zastanawia. Trybuna G na mecz z ruchem wyłączona ze sprzedaży, a dzisiaj garstka kibiców na G1, G2. Aż takie cięcia kosztów, tak niska frekwencja, że nie opłacało im się udostępnić 3 sektorów (G4 bufor)? Przecież trybuna tak czy siak była otwarta, więc jaki problem?

piotrex007 24.05.2013 22:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1314161)
Jedno mnie qrwa zastanawia. Trybuna G na mecz z ruchem wyłączona ze sprzedaży, a dzisiaj garstka kibiców na G1, G2. Aż takie cięcia kosztów, tak niska frekwencja, że nie opłacało im się udostępnić 3 sektorów (G4 bufor)? Przecież trybuna tak czy siak była otwarta, więc jaki problem?

Wpuszczali na G tylko osoby z karnetami. A zrobili tak, bo parę osób kupiłoby bilety na G jakby nie zamknęli i by więcej pracowników potrzebowali (stewardów itp.). A G1 było dziś puste, widocznie nikt nie kupił na G1 karnetu albo wszyscy karnetowcy z G siedzieli na G2.

hunter 24.05.2013 22:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piotrex007 (Post 1314175)
Wpuszczali na G tylko osoby z karnetami. A zrobili tak, bo parę osób kupiłoby bilety na G jakby nie zamknęli i by więcej pracowników potrzebowali (stewardów itp.). A G1 było dziś puste, widocznie nikt nie kupił na G1 karnetu albo wszyscy karnetowcy z G siedzieli na G2.

Wszystko dziś na pół gwizdka. Z tego co kojarzę, to nawet tylko dwa "okienka" z cateringiem działały. Reszta zamknięta na cztery spusty.

heoij 31.05.2013 10:36

Informujemy, że doping na meczu z Zagłębiem prowadzony będzie z tzw. narożników.

Wszystkie osoby zainteresowane aktywnym dopingiem przez całe spotkanie zachęcamy do zakupu biletów głównie na sektor B oraz D.

Na sektorze G wyjątkowo z okazji Dnia Dziecka znajdować się będzie sektor szkolny, pojawią się także kibice z Lubina.

Popołudniu powinien pojawić się komunikat klubu ws. osób posiadających karnety i bilety na sektor C.

PS: Pamiętajmy także o wrzucaniu do puszek- niech każdy wrzuci 10 zł w końcu to ostatni mecz w tym sezonie a każdy chce widzieć na stadionie oprawy jak na meczu z Ruchem :-)

matysiuk 12.07.2013 10:27

Siema, jak to jest z tymi biletami na jutro. Na oficjalnej czytałem i wywnioskowałem że tylko do piątku do 20 można kupić bilet, a przed meczem nie. Dobrze zrozumiałem ?
I czy mogę kupić bilet na C czy tylko na E?
Dzięki za góry :)

WISŁAZWE 12.07.2013 10:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matysiuk (Post 1322134)
Siema, jak to jest z tymi biletami na jutro. Na oficjalnej czytałem i wywnioskowałem że tylko do piątku do 20 można kupić bilet, a przed meczem nie. Dobrze zrozumiałem ?
I czy mogę kupić bilet na C czy tylko na E?
Dzięki za góry :)

Bilety do dziś do godziny 20 są sprzedawane przez Internet. Jutro można bilety nabywać w kasach.

Możesz kupić bilet na sektor C i E ( od E11 do E16)

weldox 12.07.2013 15:29

Jak to jutro jest? Mając karnet na D wchodzę po prostu na dolne E i zajmuję dowolne miejsce?

WISŁAZWE 12.07.2013 15:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez weldox (Post 1322183)
Jak to jutro jest? Mając karnet na D wchodzę po prostu na dolne E i zajmuję dowolne miejsce?

Tak.

6 znaków

dynek.pl 13.07.2013 11:23

Czy moge kupic bilet komus nie posiadając jego karty, np. podając numer PESEL i wtedy jej karta zostanie odnaleziona w systemie i bilet na nią nabity ? czy tak to działa ?

WISŁAZWE 13.07.2013 11:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1322272)
Czy moge kupic bilet komus nie posiadając jego karty, np. podając numer PESEL i wtedy jej karta zostanie odnaleziona w systemie i bilet na nią nabity ? czy tak to działa ?

Nie. Do zakupu biletu konieczna jest fizyczna obecność Karty Kibica.

Sami 15.07.2013 15:04

Do meczu z Górnikiem pozostało: 4 dni
Pojemność trybuny C: 5798
Wykupione bilety: 627
Procentowo: ~10,8%

heoij 15.07.2013 16:18

Na razie tragicznie to wygląda, Panowie mobilizujemy się w końcu to pożegnanie naszego wieloletniego kapitana i po części już legendy Wisły Kraków- na jego cześć zostanie zaprezentowana oprawa także zapraszajcie znajomych !

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...37001165_n.jpg

kowalkowskij 15.07.2013 16:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sami (Post 1322656)
Do meczu z Górnikiem pozostało: 4 dni
Pojemność trybuny C: 5798
Wykupione bilety: 627
Procentowo: ~10,8%

Co się dziwisz? Wakacje są, większość poza Krakowem... Ja bym się cudów nie spodziewał na trybunach. Wiem po swojej ekipie - z 12 osób, które zwykle chodzą ze mną na mecze został w Krakowie jeden.

aNouc 15.07.2013 17:28

Oprawa dla Sobolewskiego bedzie tylko wtedy gdy bedzie pelen sektor C, to tak za wczasu zeby potem sie nie obudzic z reka w nocniku :)

bilety oczywiscie musza szybciej schodzic zeby wiedziec czy rozkladac oprawe czy nie

ArturBarlinek 15.07.2013 20:32

i co to niby tak będzie ?!
nie wyobrażam sobie..

heoij 15.07.2013 21:21

Cytat:

W piątek o godzinie 20:30 rozpoczniemy ligową jesień na stadionie przy Reymonta 22.

Już na samym początku sezonu zawita do nas jedna z lepszych ekip wyjazdowych w Polsce. Fani Górnika zamówili 2 tys. wejściówek i tego, że sektor gości będzie wypełniony i głośny możemy być raczej pewni.

Mamy nadzieję, że wiślacki młyn stanie na wysokości zadania i zaprezentujemy się jak na Armię Białej Gwiazdy przystało.

Bez względu na to jakie każdy z nas ma oczekiwania co do zbliżającego się sezonu na boisku, bez względu na wyniki, czy grę poszczególny zawodników, naszym obowiązkiem jest stawiać się na trybunach i dumnie reprezentować oraz wspierać Białą Gwiazdę.

To od Ciebie zależy jak będą prezentować się nasze trybuny, tylko wspólnymi siłami możemy osiągać pewne cele.

Mecz z Górnikiem będzie spotkaniem na którym pożegnamy i podziękujemy za wszystko Radosławowi Sobolewskiemu i to kolejny powód by na tym meczu być. Tak po prostu wypada, chociaż by z szacunku dla Sobola.

By oprawa dla Radka w pełni się udała, sektor C musi być pełny. Nie zmarnujmy efektów pracy ultrasów, oraz waszego wkładu w powstanie prezentacji.

Wspólnie zebraliśmy kilknaście tysięcy złotych na pożegnanie Sobola, dziękujemy za każdą wpłatę.

Dzień przed meczem z Górnikiem zapraszamy o 17.30 do hali Wisły na prezentację drużyny. Czwartkowa impreza organizowana jest z myślą o kibicach i wszelakie atrakcje które szykujemy będą specjalnie dla Was.

Do zobaczenia na Reymonta 22.

żródło: www.skwk.pl
Inauguracja sezonu, oprawa i pożegnanie Sobolewskiego, pełny sektor gości, brakuje tylko aby całe C było zapełnione- każdy niech namawia przyjaciół i piątek spędzamy na Reymonta !

JacobCFC 16.07.2013 11:41

Pięknie się zapowiada frekwencja w piątek. Nigdy bym nie pomyślał, że nadejdą czasy, że gości może być niewiele mniej niż nas w młynie. Przykre...

silver03 16.07.2013 11:50

Wiele osób jest na wakacjach... cóż zrobić.

Elendil 16.07.2013 13:17

w takich chwilach mozna zalowac, ze nie ma starego stadionu: klatka gosci na 500 miejsc, cale C na ok. 3000. Byloby w sam raz ;)

Niestety, wakacje w pelni to jedno. Gorsza jednak jest atmosfera wokol klubu, czyli ostre pikowanie w dol, niemal pogodzenie sie z rola przecietniaka w lidze. Przy takiej grze i takiej atmosferze nie ma co liczyc na wiecej niz 10 tys osob, a pewnie blizej 7-8tys. Poza derbami, rzecz jasna.

ArturBarlinek 16.07.2013 20:34

Panowie, przeglądam właśnie jak schodzą bileciki na mecz z Górnikiem,
na H22 górne rzędy zajęte - czy one są po prostu wyłączone ze sprzedaży? tak dziwnie to wygląda o_O
to samo A22....

WISŁAZWE 16.07.2013 20:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ArturBarlinek (Post 1322955)
Panowie, przeglądam właśnie jak schodzą bileciki na mecz z Górnikiem,
na H22 górne rzędy zajęte - czy one są po prostu wyłączone ze sprzedaży? tak dziwnie to wygląda o_O
to samo A22....

Nie są wyłączone ze sprzedaży.
Moim zdaniem są to sektory zajęte przez karentowców z TF Kable.

adam96 16.07.2013 21:01

witam mam pytanie . Byliśmy z kumplami na meczu w poprzednim sezonie i jeden z nich był po raz pierwszy i iał wtedy bilet za 5 . Teraz wybieramy się na mecz w piątek i dostał bilet z 5 . chciałby się dowiedzieć czy jest t błąd systemu i czy nie będzie problemów z wejściem na stadion
Dziękuje

fialo 16.07.2013 21:31

Wakacje, srakacje.

Albo jesteśmy pipy i kiedy nie idzie odpuszczamy, albo jesteśmy prawdziwymi kibolami Wisły z jajami i wykupujemy bilety . Frekwencja jaka jest obecnie jest niedopuszczalna. Niech każdy sobie odpowie co bedzie lepsze dla Wisły - siedzenie na Shoutboxie i napierdalanie na piłkarzyków, czy wycieczka na R22 i być może pomoc w zwycięstwie!! Każdy się mobilizuje wbrew wszystkiemu i widzimy sie na R22.

licoo 16.07.2013 21:36

Powinniśmy być z Wisła na dobre i na złe. W piątek się okaże ilu mamy wiernych kibiców.

pzkwr 16.07.2013 21:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1322972)
Wakacje, srakacje.

Może i srakacje, ale części kibiców po prostu nie ma. Z naszego normalnego składu (wszyscy z karnetami na nowy sezon) będzie połowa, bo reszta nad morzem.
A zresztą, jak ktoś będzie w Krakowie i nie przyjdzie, to po tym co zobaczyłem w sparingu z Ruchem, ja go rozgrzeszam.

LuKaS TSW 16.07.2013 21:49

Czyli jest jebanym kibicem sukcesu który przyjdzie jak zaczną lepiej grać. Rozgrzeszyć to można rzeczywiście tych którzy nie dadzą rady, a nie tych którym się nie chce.

palikot 16.07.2013 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez licoo (Post 1322973)
Powinniśmy być z Wisła na dobre i na złe. W piątek się okaże ilu mamy wiernych kibiców.

W piątek okaże się ilu w ogóle kibiców ma Wisła.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:25.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl