![]() |
Cytat:
To jest temat "Bilety". Kogo interesuje co Twój kuzyn robił z ojcem i matką rok temu, i że na Legie chyba nie idą bo jeszcze nie wiedzą... ? Co to są Trudne Sprawy... Od biadolenia ( http://sjp.pl/biadolenie) na forum bilety szybciej nie będą się sprzedawać i frekwencja się nie zwiększy . |
....a. Wiesz co to jest forum? wiesz do czego sluzy? DO WYMIANY ZDAŃ.
Tu masz temat bilety - wiec temat jest do wymiany zdan odnosnie biletow. Bilety łączą się automatycznie z frekwencją. Jaki Ty tu widzisz problem? .......isz jak potluczony i na siłe chcesz udowodnić że masz rację. Toczy się normalna dyskusja, nikt nikogo nei obraża, rozmawiamy na temat czy 5zł za pierwszy bilet jest dobre czy nie, ale nie ....a bo Tobie to przeszkadza? |
czemu nie liczycie biletów jak grają z koroną i innymi nie top drużynami?
|
Bo wtedy nie ma szans na komplet, ani na wysoki wynik frekwencyjny. Jakby była to by było sprawdzane. Tak samo jak by na jakiś inny mecz szybko schodziły bilety np. z Piastem to też by każdy się tym interesował.
|
Sprzedane bilety.
Cytat:
|
Co za bzdura z tymi 26tys? czyli na Legie nie bedzie moglo przyjsc ponad 30 tys?
|
Cytat:
p.s i tak by nie przyszło |
jakbysmy pojechali parchy 3:0 to mogloby i przyjsc.
|
Cytat:
26 tys tylko na Derby. Zamkníete C, itp. |
Co jest grane ze na mlyn sa jeszcze bilety? Myslalem ze juz w tamtym tygodniu nie bedzie a tu bardzo prawdopodobne ze i w dniu meczu bedzie mozna kupic.
|
Panowie!
Kto ma być to będzie. Czy będzie 20 tys., czy 25 to nie ma znaczenia. Musimy parchatym zgotować takie piekło, żeby im nogi zmiękły. Tylko to się liczy. Do zobaczenia w niedzielę na R22. A kto nie będzie to kij mu w nery. |
Kupując bilety na G pamiętajcie, że G4 oraz G5 są połączone z resztą sektora.
|
Cytat:
Jutro strefa kibica otwarta już od 10, nie zwlekajcie z zakupem biletu. Wszyscy na R22 ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Niecałe 35 godzin do świętej wojny, kto jeszcze biletu nie kupił niech zrobi to dzisiaj, a jutro wszyscy wdeptujemy w ziemię i masakrujemy sąsiadkę. Za Wisłę! Za nasz TS!
|
Z każdym dniem coraz mniej biletów.
Brak miejsc na sektorach: G1-G4, A22, B21, D11, D12, D21, D22, D23, D24, E23 i E24. Ostatnie miejsca na sektorach: H21, A21, E13, E14, E22, F11, F21, F22, F23, G5, Na ostatnich derbach na R22 praktycznie w dniu meczu nie było kolejek, natomiast teraz może być różnie. Do zakupu biletu w kasach nie potrzebujecie już KK, wystarczy dowód osobisty (PESEL). Coraz bliżej DERBY!!!! |
Cytat:
|
G - 170
F - 210 + 33 + 1 + 201 + 28 + 9 = 482 E - 37 + 35 + 202 + 593 + 788 + 72 + 31 + 789 = 2547 D - 0 C - Zamknięty B - 215 + 69 + 216 + 30 = 530 A - 393 + 342 = 735 H - 704 + 271 + 29 = 1004 W sumie 5468 biletów zostało w kasach. Jeśli jest faktycznie 26000 udostepnionych i VIPY wykupiły wszystko to poszło 20 tys. |
Pomijam frekwencję ale przy takiej jaka jest to zamknąłbym sektory A i H . Kamery podczas meczu robią widok głównie na E, więc nawet jeśli będzie 12k na zwykłym meczu to wizualnie w tv będzie atrakcyjnie wyglądało a jakiś człowieczek jeden z drugim nie śledzący frekwencji stwierdzi ale tam ludzi chodzi - to ja następnym razem też pójdę.
Taki mały chwyt marketingowy nic nie kosztujący a nawet oszczędzający bo moim zdaniem taniej ochraniać jedną całą trybunę niż poszczególne sektory na różnych trybunach. Wracając do derbów to... Wg Lance,a na E zostało 2547 biletów odejmijcie 1739 biletów z A i H to E jest pełne i wizualnie jest zajefajnie a te ostatnie sektory też nie będą puste. Reasumując to sektory A i H powinny być sprzedawane najpóźniej. |
Mhm, a karnety (w tym ja) bardzo chętnie się na to zgodzą.....
|
Nie bez przyczyny bilety na A/H są nieco droższe niż na E.
|
Prośba o pomoc.
Kumplowi bilet kupić chcemy, ale on pracuje do 16. Czy jesli wezme jego dowód osobisty to nie będzie problemu z nabyciem biletu dla niego ?? |
Nie musisz brać jego dowodu, w kasie podajesz jego PESEL, imię i nazwisko i to wszystko.
|
Cytat:
|
Fakt, co prawda ta część A/H na samym środku jest drożej, ale kiedyś wiem, że A/H było 5 zł droższe w całości.
|
|
Legia jednak do nas przyjeżdża :D
http://legionisci.com/news/65635_Zap...o_Krakowa.html Przekażcie dalej ... |
Orientuje się ktoś czy istnieje możliwość przebukowania biletu na inny sektor?
|
Nie ma takiej możliwości
|
Szykuje się żenada. Jest wtorek, mecz w niedziele, a na sektory biletów do wyboru do koloru...Dawno czegoś takiego nie było na meczu z Legią.
|
Cytat:
Derby przegrane, ale czas leci dalej, nic już na to nie poradzimy, dlatego nie ma się na kogo obrażać tylko kupować bilety na mecz z Legią bo WISŁA TO MY. Kolejny ważny mecz przed nami a bilety schodzą jak na Termalikę .... Cytat:
|
Cytat:
P.S. Bardzo fajne plakaty na mieście, chyba od niepamiętnych czasów widoczne na słupach tak , ze kłują w oczy. Trudno ich nie zauważyć. Świetny pomysł, gratulacje dla projektanta. |
Ja mam karnet i mialem byc na wszystkich meczach w tej rundzie bo akurat terminy mi spasowaly ale teraz gleboko sie waham czy isc w niedziele i nie chodzi mi porazke w derbach bo to sie musialo kiedys zdarzyc ale o zachowanie klubu po meczu i pochopne zwolnienie Moskala. Kupilem karnet zeby wspierac klub w walce o wyjscie na prosta bo to powinien byc nasz cel ale po raz kolejny wiadomo kto nie wytrzymal cisnienia, zadzialaly emocje, a nie trzezwa ocena sytuacji. Mam dosc tego cyrku.
|
Nie wahaj się, tylko przyjdź na mecz. Sektory C,D,E muszą być zapełnione, by została zaprezentowana oprawa. Nie wiadomo kiedy będzie następna okazja na zapełnienie tych sektorów (czyt. mecz z Cracovią/Legią), więc zróbmy to w tą niedzielę!
|
dynek.pl- nie przychodzisz dla trenera, piłkarzy czy prezesa, każdy prędzej czy później odejdzie a Wisła pozostanie. Przychodzisz dla Wisły Kraków, zasłużonego i historycznego klubu z piękną 109-letnią tradycją.
|
Cytat:
P.s lament odnośnie zwolnienia moskala jest w innym temacie ;) Hubert.fan - co mu tlumacxysz? Nie przyjdzie bo się obraził i już. Typowy roszczeniowy Polak, zarzuca komuś cyrk a sam prezentuje cyrkową postawę. Kto ma być to będzie. Czy z nim, czy bez niego Wisłą nie zginie! |
Panie to nie Niemce czy Angla gdzie sie chodzi bez wzgledu na wyniki druzyny. Tu jest Panie Polska, gdzie Januszek i Grazynka moze i przyjda jak bedom wyniki a tu Panie nima wynikow, wiec Grazynka wyciagnie Januszka na zakupy do Ouszona a potem se poogladajaom Na dobre i na zle w tv.
|
Bylem strasznie zly po derbach i nadal mnie to boli ale dostalem po meczu propozycje jechania na legla. Nie wahalem sie i w niedziele znowu melduje sie na R22 bo Wisla to moj klub na dobre i zle!
|
Mogę ze swojego konta na bilety.wisla.krakow.pl kupić bilet dla kogoś, kto nie ma KK? Bo jak wchodzę w kupno biletu, to mogę zmienić imię nazwisko i wpisać PESEL, ale nie sprawdzałem dalej, czy to pójdzie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl