![]() |
mam pytanie a właściwie prośbe, mianowicie
muszę sobie wybrać temat na egzamin z j. niemieckiego DSD C1, mam wykonać projekt na ten temat i ma on być związany z literatura polska i niemiecka, czyli wybieram 2 ksiazki jedna polską drugą niemiecka i musze je porównać mają te ksiązki być podobne mniej wiecej tematycznie ale tez musze odnaleźć różnice w nich tylko ze nie jestem kreatywny i za ch... nie moge nic wymyśleć więc bardzo bym prosił o pomoc moze byc p.w. |
Poleci ktoś jakąś firmę trudniącą się robieniem koszulek na zamówienie z dość skomplikowanym układem grafik? W różnych miejscach?
W internecie znalazłem pełno z grafiką w jedym miejscu, na środku, ze zdjęcia. |
zależy też na jakich grafikach Ci zależy jeśli chodzi Ci o nadruki na rękawkach itd czyli w trudnych miejscach to mozesz złożyc zamówienie specjalne lub sie dopytać po prostu którejś z firm czy była by w stanie zrobić coś takiego
|
Właśnie chodzi o koszulki np. jak Mistrz Polski 2009, albo inne tego typu. Oczywiście zamówienie hurtowe.
|
jeszcze tylko sie zapytam czy chcesz sam zaprojektować koszulke ? bo nie chce sie bawić w spam to Ci moge na priva wysłać adres strony internetowej firmy która mi też szyła koszulke :)
|
wysłałem Ci kolego :)
|
Ok dzięki. Jednakże tam widzę tylko możliwość dodawania grafik w takie typowe miejsca, jak zdjęcie na środku.
Dzięki mimo to. |
Dziala Wam stronka do sciagania muzy "odsiebie.com"? Bo juz ktorys dzien nie moge wejsc :/
Polecicie jaka podobna? |
mi nie działa moze znowu mają przeciązony server ..
|
Mam pytanie dotyczące Cyfry+ (także proszę o pomoc posiadaczy) :)
Dokładniej. Patrzyłam na stronę http://www.cyfraplus.pl/_pro_pakiety-abo3-pro.html i w Komfortowym (taki mam) pisze, że powinnam mieć (oczywiście m.in.) Eurosport2 oraz Orange Sport Info. Natomiast Orange Sport Info w ogóle nie widziałam na oczy, a Eurospot2 nie mam od ok. sierpnia/września. Czy możliwe jest, że przegapiłam jakąś aktualizację potrzebną, czy po prostu znów trzeba dzwonić? Bede wdzięczna za odp :) (może być na PRIV) *mcovalski*- ok dzięki. Orange Sport tez mam wykupione, tylko nie wiem jak z tym info... Dobra, będę dzwonić jutro, coby się wszystko wyjaśniło ;) |
Cytat:
podbijam bo ważne |
1.Ma ktoś link do tematu o Wiślackich grobach, który był tutaj na forum? Czy przepadł wraz z innymi postami?
2. Nie działa odsiebie.com, nie działa netlandia, z czego ściągacie muzykę? (poza wrzutą) |
Cytat:
|
czemu glowna i forum nie dzialaja mi w firefox a w ie juz dziala? wyskakuje jakis blad ze nie odnaleziono adersu. ocb?
|
Działa juz działa :) wracając do Cyfry Plus to kolega mcovalski ma racje z tym Komfort Plus :)
|
Jak najlepiej sobie posuatwiac klawisze w nba 2010??
Jak sie wtedy robi wsady i co tam tzreba posuatawiac tak zeby sie gralo sensownie. Nie szpre..... po angielsku a taka mam wersje:) |
|
Zna ktoś jakąś firmę, która wykonuje spersonalizowane kalendarze (terminarze) w formacie A5 lub A6 z własnych zdjęć. Ważne, żeby gotowi byli wykonać 1 taki kalendarz, a nie rządal zrobienia 100. Na allegro niestety nie mogę takowego uświadczyć.
[+] Znalazłem takie, ale koszta przesyłki są abstrakcyjnie wysokie w porównaniu z kosztami kalendarza. http://www.photobox.pl/sklep/kalenda...inarze/diaries |
Ma ktos namiar na firme robiace bluzy kibicowskie z wlasnym nadrukiem?
Dobrze by bylo zeby byla mozliwosc nadruku nie tylko na klatce badz plecach ale tez w innych miejscach, np kaptur. I mozliwe byly bluzy ninja. Prosze na pw |
Cytat:
|
witam, mam pytanie odnośnie III rzeszy a dokładniej ich symboli..
Skąd taka rozbieżność w różnych filmach , w książkach od historii i w sieci. Niemiecki orzeł jak w końcu ma mieć ten łeb obrócony ? W lewo czy prawo ? http://upload.wikimedia.org/wikipedi...olf_Hitler.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedi...e_swastika.png z góry dziękuje za odp |
potrzebuję szybkiej odpowiedzi do której jest dziś kokoszop otwarty.
|
Czy na Polsacie jest jakiś magazyn ze skrótami ligi mistrzów??(mówię o otwartym Polsacie) Bo w programie jak czytam mają nie jasno opisane co i jak, ale kurde nie zdarzyło mi się jeszcze w tym sezonie skorzystać z oferty Polsatu
|
Cytat:
|
potrzebuję hasła reklamującego Polske, po angielsku :) jakiegoś krótkiego i prostego :)
bardzo proszę :) |
Cytat:
Cytat:
|
Czy także macie problem z pobieraniem na rapidzie? ciągle wyskakuje mi komunikat abym sprobował za 2 minuty. Nie ściągałem nic od wczoraj wieczora więc nie chodzi o przekroczony limit. Dzieje mi sie tak od 15 pare dni temu miałem podobnie i nie wiem jak to ogarnąć.
|
Cytat:
Szybko, tanio a ile bylo zabawy( kumplowi na kawalerski zrobilem z naszych imprez) Program nie byl jakis trudny obsudze a i wiele ciekawych szablonow bylo, zabij mnie ale nie pamietam. Ale chyba to na jakims forum fotografikow znalazlem. Pozdrawiam |
Cytat:
czekałem i 15 minut, ale dalej nie mogłem ściągać bo jestem w końcu normalnym userem. Ale jakiejś zależności nie ma, bo raz z interner exploerera nie mogłem, ale po chwili już z opery tak... Ale na allegro można za 3 zł kupić całodniowy nielimitowany dostęp do rapida i można ściągać ile wlezie. |
potrzebuje jakąś stronkę gdzie będę miał wyłożone wszystkie prawa studenta... z góry thx
|
Cytat:
|
Zepsuło mi się auto, a potrzebuje dojechać jutro na spotkanie do Modlnicy, czym się tam najlepiej dostać na 10 rano? Jakieś autobusy busy, jeśli tak to skąd odjeżdżają?
z góry dzięki |
Witam, jezeli ktos by miał linka do dzisiejszej matury próbnej z matematyki niech podrzuci, bardzo proszę, chodzi mi gł. o arkusz z odpowiedziami. Pozdrawiam.
|
Cytat:
|
na ktorym przystanku wysiasc jesli chce sie dostac na ul. Wodną?
|
sprawdź na www.mapakrakow.pl :)
|
Cytat:
wiem że z Bronowic jeździł autobus bo dojeżdżałem nim do pracy w wakacjie..sprawdź na mpk |
Cytat:
|
potrzebuje zdjecie grafu Wielka Wisła , najlepiej na prv
|
było ostatnio w tv reportaz na temat strony uk/usa gdzie były filmy z kamer ze sklepów i userzy łapali złodziei, zna ktoś nazwe strony?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl