![]() |
Ale on sie pytal czy przejdzie przez jedna z bramek G1-G3, a nie czy da sie przejsc z G4 na G3 przykladowo. Na C jak wiadomo da sie wejść każdą bramką, a jak bedzie na G biorac pod uwage, ze to jest sektor gosci, to jeden ciul wie.
WSZYSCY NA DERBY! MOBILIZACJA! |
Cytat:
Mam nadzieję, że bilet zakupiony ;) |
A jak idą bilety na krawaty? Zejdą jak ostatnio na tydzień przed meczem czy zdążę kupić po 1 XII? Oczywiście orientacyjnie...
|
Cytat:
Póki co bilety dostępne na każdy otwarty sektor. 16850 sztuk zostało. |
Ważna informacja dotycząca kupna biletów:
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_kart_kibica/ |
Dopiero teraz klub otworzyl całe sektory B22,B23,B24 wczesniej byly poblokowane ;) stad liczba biletow moze sie troszke zmienic od tego co ostatnio pisalem ;D
|
Cytat:
|
Inne kluby w ekstraklasie mają taką możliwość nawet bez żadnych skanów.
Co do Derbów: Cytat:
|
A wiec tak oficjalnie ;) Na mecz derbowy zamkniete jest sektor C oraz B11,B12 a takze H11:)!!
Oficjalna liczba na danych trybunach jest taka: G-5451 F-1875 E-8787 D-1873 B-1275 A-2506 H-1799 co daje lacznie 23 566 widzów a na chwile obecna na danych sektorach pozostalo : G-912 F-886 E-4246 D-101 B-1163 A-1051 H-1275 a wiec 9634 biletow pozostalo na te sektory ;) podsumowujac 23 566 - 9634 = 13 932 miejsca sa zajete na Derby ;) do calej puli z tych sektorow nalezy takze wliczyc 2646 miejsc z Prasy,RTV,Vip,Skyboxy a wiec pojemnosc stadionu na Derbach wynosi 26 212 tyle na chwile obecna moze zasiasc osob na stadionie o ile nie zostana otworzone sektory B11,B12,H11 na co sie raczej nie zanosi ;) Oczywiscie ta lioczba 13 932 jest bez tych 2646 miejsc ktorych nie ma w sprzedazy jak zobaczyc czyli Vip Prasa Rtv Skyboxy;) Brak biletów na sektory G1,G2,G3,G4,D21,D23,D24!!!!Ostatnie sztuki pozostaly na D11,D12,D22,F21,A22, |
Panowie, proszę o odpowiedź czy wchodził ktoś na stadion z torbą z książką, zeszytem, długopisem itp. na sektory E, robią z tym jakiś problem bo koledzy wracają od razu ze studiów i nie będą mieć tego gdzie zostawić a chcę ich zabrać na mecz.
|
Nie ma problemu.
|
Cytat:
|
koło wiślackiego świata masz miejsce do depozytu
|
Przechowanie w depozycie coś kosztuje ? Nie wchodzę z takimi rzeczami i nie wiem dlatego z góry dzięki za odpowiedź. :-)
Czyli na sektorach E nie ma depozytu tylko koło Wiślackiego Świata ? |
depozyt nic nie kosztuje
|
Spokojnie mogą z tym wejść na stadion, inna sprawa, czy będzie im wygodnie. Dla komfortu zostawiłabym rzeczy w depozycie.
|
Cytat:
|
Byłem około południa po bilety dla znajomych to mała kolejka się utworzyła do kas, potem ciągle ktoś przychodził, z tego co zauważyłem dużo osób kupowało bilety na PESEL dla innych, także zlikwidowanie obowiązku posiadania karty kibica według mnie poprawi trochę frekwencję na stadionie.
Obowiązuje jeszcze promocja 5 zł za bilet na dowolny sektor dla tych którzy nie byli na nowym stadionie (oprócz VIP) :-) Także brać rodzinę, znajomych czy nieznajomych i na Wisłę :D A nuż ktoś połknie kibicowskiego bakcyla :-) |
Takie coś dostałem od kogoś kto lubi liczyć stan na 15-20.
E- 3744 F-745 G-755 B-960 A-1015 H-1205 Razem 7424 tak to wychodzi |
Wlasnie chce zabrac kumpla co nie ma kk i nigdy nie byl na meczu. Wybiera sie moze ktos do kas i kupilby dla niego bilet? Nie chce pozniej w dniu meczu stac w kolejkach. Pierwszy raz na meczu bedzie wiec bilet za 5zl. Moze akurat mu sie spodoba i bedzie jezdzil ze mna regularnie:)
|
https://jagiellonia.kupbilety.pl/
popatrzcie sobie na te stronę Jagi - ma taki sam system biletowy jak my, i od dziś można u nich kupować bilet bez KK przez internet. U nas też planują tak zrobić? |
Fajnie jakby zrobili. Moglbym wtedy wiecej znajomych wyciagnac na mecz:)
|
Najwidoczniej kolega ma problemy z dodawaniem ;D licznik dziala na stronie prawidlowo i dokladnie pozostalo 8240 biletów do kompletu otwartych obecnie sektorow i trybun czyli 23 566 :) Twoje ilosci na danych sektorach dobrze podane tylko wynik nie ten :D
|
Cytat:
Te bilety za 5 zł to cios w budżet klubu i tyle. Na takich meczach się zarabia a nie rozdaje bilety okazjonowiczom... |
mój kuzyn rok temu na mecz z Legią wział swoją matkę i ojca. Przyszli na mecz, wyrobili karty za 10zl, kupili bilety za 5zł. Minął rok, znowu idą na mecz (narazie na pewno na derby, na Legie jeszcze nie wiedza) tylko tym razem płacą za bilet po 40zł.
Jakby mieli dać od razu 50zł (bilet + karta) to prawdopodobnie nigdy by się nie zgodzili. Teraz wiedzą że warto i raz na pół roku się przejdą. |
Cytat:
Chyba to drugie zachęci ich bardziej do chodzenia na mecze Wisły- prawda ? Nie ma już wejściówek na sektory: D11, D12, D21, D22, D23, D24. Ostatnie bilety pozostały na sektory: B 21, F21. PS: Chociaż ja sam zacząłem chodzić na Wisłę od meczu z "ogórkami" na starym stadionie, nie było wtedy zaprezentowanej oprawy i chodzę do dzisiaj :D Ale czasy się zmieniają, teraz ludzie są wybredni ... |
Cytat:
szukajmy przyczyn gdzieś indziej... zacznijmy może od gospodarowania budżetem klubu spłacając pierw zobowiązania. |
Frekwencja maleje bo wyniki drużyny są coraz słabsze. W pucharach europejskich kiedy graliśmy ? Ostatnie Mistrzostwo Polski zdobyliśmy w 2011 roku. Pamięta to ktoś ? Już 4 lata minęły ...
Trzeba sukcesów a kibice sami się znajdą i zapełnią stadion. Nic więcej. |
No wlasnie jesli beda wyniki to i kibice sukcesu wroca. Tak to dziala.
|
Cytat:
Z resztą mecz "dla Wisły" pokazał jak na dłoni ilu nas jest faktycznie jest... Czekałem wtedy , i się doczekałem wyniku na trybunach i kupionych biletów... ...i do dzisiaj się zastanawiam czy tenże wynik mnie zaskoczył czy nie ?????? :mysli: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tego co widzę to nie lamentujemy tylko dyskutujemy.
|
To masz słaby wzrok. I nie chodzi mi o tylko ten temat na forum . Co mecz na Reymonta tutaj jest lamentowanie... a ile przyjdzie , a czemu tyle a nie więcej... Po co to ?? Tyle przyjdzie ile będzie !!
|
Koniec lamentowania- MOBILIZACJA !
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz odpowiedz sobie na pytanie, kto tu płacze? Prognozujemy, przewidujemy, dyskutujemy nad przyczynami słabej frekwencji. Nie widziałem żeby ktoś tu płakał. Jak Ci przeszkadza taka dyskusja to po prostu nie bierz w niej udziału, ale ja jestem ciekawy z jaką prędkością sprzedają się bilety i jaka będzie frekwencja. Jestem ciekaw bo od tego zależy ile będzie osób na meczu, a dla mnie każdy wynik poniżej kompletu na DERBACH to nieporozumienie. I od tego też zależy jak klub będzie wychodził z długów. Wiec mimo wszystko jest to ważne i dyskutowanie o przyczynach słabej frekwencji nie jest pozbawione sensu. Z jednym się zgadzam = MOBILIZACJA!!! |
Lamentowanie to tutaj będzie po meczu kiedy wysypią się tutaj wszyscy co stali w kolejce po bilety i nie weszli. Jeśli z KK które usprawniają proces zakupu bilety ludzie wchodzili na 45 minute, to jakie będzie tempo sprzedaży biletów bez KK tylko podawania i wpisywania dopiero numeru PESEL do systemu? Wystarczy kilka osób które dopiero będą dzwonić po dane do znajomych przy okienku...
Klub pownien do upadłego powtarzać na swojej strony czy nawet zrobić filmik na yt jak usprawnić kupowanie biletów. I puszczać przed meczem, w przerwie i na koniec na stadionie. |
^^dobry pomysł ;)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl