Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

rafkur 04.01.2014 14:28

Jedno zdanie w tym wywiadzie dla Dp najlepiej oddaje świat w oczach Małeckiego. Myślę, że szkoda się dalej nad nim rozwodzić. Poziomem absurdu nigdy go nie dogonimy. Niech się odbudowuje gdzie indziej, niech nawet wróci do reprezentacji ale o Wiśle niech już lepiej nic nie mówi. Ktoś podał mu rękę jak wracał z podkulonym ogonem a on dorabia ideologię o misji ratowniczej. Siano w głowie.

Vinci 04.01.2014 15:04

Lata minęły, a Patryka wypowiedzi niewiele się zmieniły...jak tak dalej pójdzie, to niedługo zabraknie trenerów, z którymi będzie mu po drodze...

Sevi 04.01.2014 15:04

Ogarnij się Sharksik.

SharksiK 04.01.2014 15:21

No wlasnie ten problem ze nie ogarniam jak mozna na kims ferowac wyroki kompletnie nie znajac tej osoby. Przypierdalanie sie do kogos ze ma tatuz Reymana to jest normalne? Kim jeden z drugim jest zeby oceniac jego emocje zwiazane z tym faktem?
Bo tak naprawde huja wiecie po co i dlaczego sobie takie cos zrobil. I huja wiecie jakim jest czlowiekiem.
Do jaszczurki czy innego badziewia tez byscie sie przypierdalali ? Bo jak dla mnie to argumentow za tym ze sobie jednakzrobil Reymana jest wiele i dopiero bym pomyslal ze jest .......niety jak bym zobaczyl pajaka lub o zgrozo smierc.

arti 04.01.2014 15:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafkur (Post 1343661)
Jedno zdanie w tym wywiadzie dla Dp najlepiej oddaje świat w oczach Małeckiego. Myślę, że szkoda się dalej nad nim rozwodzić. Poziomem absurdu nigdy go nie dogonimy. Niech się odbudowuje gdzie indziej, niech nawet wróci do reprezentacji ale o Wiśle niech już lepiej nic nie mówi. Ktoś podał mu rękę jak wracał z podkulonym ogonem a on dorabia ideologię o misji ratowniczej. Siano w głowie.

Które?
Moim zdaniem naprawdę razem z Kosą naprawdę pomogli nam wiosną i Wisła bardzo szybko z 12 miejsca dołączyła do bezpiecznego środka. To było o dwóch więcej ludzi związanych z Wisłą, a nie tylko z przelewami z Wisły (co w przypadku Genkova, Jaliensa itd. oczywiście wcale mnie nie dziwiło).
Upraszczasz... świat w oczach Małeckiego to choćby także to, że Wisła mu wisiała tyle, że gdyby nie miał sentymentu to bez wysiłku byłby w stanie narobić niezłego smrodu. Ja jeśliby pracodawca mi wisiał za pół roku to wypiąłbym na niego du.pę i potem wyciągnął od niego tą kasę przez sąd czy jakkolwiek. No chyba, że miałbym miliony,a piłką/pracą bym się bawił
@ kolega gdzieś tam wyżej
Jak zdanie o głosach można różnorako rozumieć to czemu od razu zaczynasz szyderę? Czy jest normalnym zachowaniem kibica szydera z jednego zdania wypowiedzianego przez odchodzącego zawodnika, który był w Wiśle naście lat, zdobył 3 MP (w tym 2 x był czołowym grajkiem)?

Ciastek1 04.01.2014 15:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SharksiK (Post 1343665)
No wlasnie ten problem ze nie ogarniam jak mozna na kims ferowac wyroki kompletnie nie znajac tej osoby. Przypierdalanie sie do kogos ze ma tatuz Reymana to jest normalne? Kim jeden z drugim jest zeby oceniac jego emocje zwiazane z tym faktem?
Bo tak naprawde huja wiecie po co i dlaczego sobie takie cos zrobil. I huja wiecie jakim jest czlowiekiem.
Do jaszczurki czy innego badziewia tez byscie sie przypierdalali ? Bo jak dla mnie to argumentow za tym ze sobie jednakzrobil Reymana jest wiele i dopiero bym pomyslal ze jest .......niety jak bym zobaczyl pajaka lub o zgrozo smierc.

"Gdyby nie mój powrót z Turcji, to Wisła byłaby na zakręcie i mogłaby nawet spaść do I ligi. Takie do mnie dochodziły głosy"

Ta wypowedz mi wystarczy żeby ocenić jakim człowiekiem jest Małecki.

Janusz 04.01.2014 16:01

Cytat:

Moim zdaniem naprawdę razem z Kosą naprawdę pomogli nam wiosną i Wisła bardzo szybko z 12 miejsca dołączyła do bezpiecznego środka.
To już wiem skąd go te głosy dochodziły.
Cytat:

świat w oczach Małeckiego to choćby także to, że Wisła mu wisiała tyle, że gdyby nie miał sentymentu to bez wysiłku byłby w stanie narobić niezłego smrodu.
Jasne licencji byśmy nie dostali, Ciupał by wymiękł.
Jeszcze dodajmy że gdyby nie Smuda, to Patryk by pomógł w zdobyciu ME...

silver03 04.01.2014 16:38

Pół poprzedniego składu podpisało kwity, w których zgadza się na wypłacenie kaski w późniejszym terminie....

Lukasz 04.01.2014 18:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1343618)
Słusznie prawisz.
Kolejny po Sobolu sukces duetu Smuda - Bednarz.

Akurat tutaj nie masz racji.
Duet ten się sprawdza i imho Smuda, patrząc na to co zrobił, ma prawo dobrać sobie piłkarzy wedle własnego 'widzimisię'.

BTW co za różnica czy Smuda nie mógł się dogadać z Małeckim czy Małecki ze Smudą? Jeśli nie umieją się dogadać to jeden musi odejść. Wolałbyś aby to był Smuda? :>

Brutalne ale na takich zasadach współpracy jest świat zbudowany...

kristos 04.01.2014 18:54

Cóż można powiedzieć o Małeckim ?
Więcej gadał , niż grał .
Niech teraz "nawija" w Pogoni , choć wątpię ,by mu tam wierzono.

Jazon 04.01.2014 19:54

Małecki powinien zadać sobie teraz sam przed lustrem słynne sakramentalne, lecz sparafrazowane pytanie, "kim ty (...) jesteś, Patryku?".
Szkoda, że to się tak wszystko skończyło. Małecki kiedyś naprawdę dobrze rokował i był jednym z nielicznych, którzy deklarowali silne przywiązanie do klubu. Jeszcze raz - szkoda.

gypsy 05.01.2014 10:32

Bleacher Report umieścił transfer Marcelo z PSV do Hannoveru wśród 50 najgorszych transferów 2013 roku http://bleacherreport.com/articles/1...of-2013/page/4

Z kolei Kicker uznał Brazylijczyka trzecim najgorszym obrońcą Bundesligi.

xanti1906 05.01.2014 10:37

Głowacki wrócił, Brożek wrócił, to może i Marcelo wróci? :)

huberix 05.01.2014 12:30

Jakby Marcelo wrócił aachhh, chociaż wypożyczenie hmmm.. skoro tam jest najgorszy to niech wypożyczą go tam gdzie zrobił największy postęp,krok czyli WISŁA !;)

mistico 07.01.2014 13:03

Według PS Darek Dudka rozmawia z Widzewem.

jerry.lii.lewis 07.01.2014 16:37

Wreszcie, z prawdziwą radością, mogę przywitać Patryka Małeckiego w temacie "BYLI PIŁKARZE ....". Mam nadzieję, że już definitywnie, ostatecznie, nieodwracalnie :)

R33 07.01.2014 18:22

Jedenastka kumpli Kamila Kosowskiego (dużo Wiślaków):
http://www.weszlo.com/news/17828-Jed...dziwych_kumpli

Nie wiem czy było bo nie przypominam sobie. Wiem, że tutaj macie swoje zdanie o weszlo, ale artykuł to praktycznie 95% wypowiedzi Kamila.

mistico 09.01.2014 10:59

https://www.youtube.com/watch?v=KL0IgaW6d8E

Andy Rios w najlepszym meksykańskim klubie. Wydaje się jakby troszkę przypakował :)

ABGwislakABG 09.01.2014 12:49

Najlepszego Kaziu!

Patryk_185 09.01.2014 13:16

Rios gdyby otrzymał więcej szans Wiśle to myślę że byłby z niego pożytek :D

mistico 09.01.2014 13:37

chodziło chyba o sumę odstępnego, tak ? Tak mi się kojarzy, że był dla nas za drogi :) Na żywo widziałem go tylko raz, w meczu z Polonią Bytom na Hutniku i moim zdaniem naprawdę się wyróżniał

St Yabol 09.01.2014 21:17

Fredriksen kończy kariere
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...y_kariere.html

mistico 10.01.2014 01:12

ciekawe co to za oferta pracy :)

SharksiK 10.01.2014 04:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mistico (Post 1344059)
chodziło chyba o sumę odstępnego, tak ? Tak mi się kojarzy, że był dla nas za drogi :) Na żywo widziałem go tylko raz, w meczu z Polonią Bytom na Hutniku i moim zdaniem naprawdę się wyróżniał

Bańka euro. To jednak troszkę za duzo było, choć miał potencjał. Ja jednak żałuje Cikosa bo za grosze i do "wychowania"

mistico 10.01.2014 09:21

niestety, nie oni pierwsi i nie ostatni ...

gypsy 10.01.2014 10:31

Chyba nie było: Robert Maaskant ma nową pracę. Będzie trenerem boiskowym oraz asystentem głównego szkoleniowca w Columbus Crew: http://sport.interia.pl/transfery/ne...ew,nId,1086783

IncognitoTSW 10.01.2014 16:23

Chyba degradacja, czyż nie?
Jeszcze niedawno głównym trenerem był tam Robert Warzycha.

filemon 10.01.2014 16:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St Yabol (Post 1344119)

Najciekawiej, że w artykule raz piszą, że ma 32 lata, a raz, że 33, tymczasem ma 31 :-)

mitmichael 11.01.2014 13:18

A tymczasem Jan Frederiksen zakonczył kariere :P

wolfy 11.01.2014 18:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez IncognitoTSW (Post 1344196)
Chyba degradacja, czyż nie?

Nie? Gdyby prowadził zespoły Bundesligi czy Premiership to może, ale ostatnio trenował zespoły z ekstraklasy, strefy spadkowej Eredivisie i Białorusi. Przy czym pod względem organizacyjno-sportowym można zaryzykować, że przejmował coraz lepsze:P

Niestety, ekstraklasa to syf, a Wisła organizacyjnie - burdel. W Columbus Crew przynajmniej nie będzie musiał się martwić przed treningiem, czy trawa na boisku skoszona i rozglądać się w trakcie żeby nie wdepnąć w psie gówno. I dobrze wiemy, że nie piszę tu o Białorusi...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:05.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl