![]() |
Cytat:
|
Na C są jeszcze?
|
Ja rozumiem tylko ludzi spoza Krakowa, często jadą mnóstwo kilometrów i nie mogą zrobić KK gdzie indziej..a szkoda, bo np. Lechia jeździła po największych FC i w ten sposób robiła sobie promocje..
|
bilety na PP sa w karnecie?
|
Cytat:
Nie ma..... |
Cytat:
|
Cytat:
Zablokowane? Co masz na myśli? |
W sensie, że jak chce kupić bilet na moje miejsce z karnetu to jest ono zaznaczone jako wykupione. Z przeglądu sektora wychodzi na to że "wykupione" są wszystkie miejsca na które są karnety.
edit: dobra, już wiem. Nie można przez "kup bilet", tylko przez "transakcje -> przedłuż" |
Cytat:
|
Masakra jaka kolejka dzisiaj po KARTY. Zeby mieszkac w Krakowie!!! I nie wyrobic soboe wczesnoej karty i kupic bilet to Paranpja.Sami sobie winni
|
Zeszło choć 4 tys. biletów na mecz ze Śląskiem? Sprzedaż w internecie kończy się za 24h i trochę słaba frekwencja
|
Nie wiem dlaczego ale nie mam opcji „Przedłuż”. Poprostu mi sie nie pojawia...Mial ktos podobnie ?Co z tym zrobic ?
|
Nie mam karnetu, ale- nie ma czegoś takiego, że jakbyś wszedł na wydarzenie, a później po wybraniu miejsca przy wyborze typu biletu (normalny, ulgowy) nie ma tam opcji dla karnetowiczów?
|
Cytat:
P.S Teraz doczytalem ze mozna to bylo zrobic do wczoraj do polnocy, takze z wlasnej glupoty musze poprostu bilet kupic........ |
Cytat:
nvm, nie zauważyłem twojego edita ;) |
Cytat:
W sumie nie rozumiem, jedyny mecz o coś za śmieszne pieniądze a chętnych brak. No ale w końcu to " tylko" mecz o LE a nie mecz z Legią... |
Trochę techniki i człowiek się gubi ;)
A na serio mam taki problem, ze wystąpił u mnie problem w czasie płatności przez PayU i zamknęła mi się ta transakcja przed jej zakończeniem. I pytanie brzmi czy mogę jakoś wpłacić te pieniądze? Bo system strony pokazuję że ona czeka na zrealizowanie transakcji i nie ma możliwości ponownego ruchu. |
na legii byłem na Śląsk nie dam rady... na widzew coś wymyśle. dla ludzi z krakowa wstyd nie chodzic ma mecze.
|
Kupiłem bilet przez neta (po raz pierwszy). Zapłaciłem, mam już bilet w pdf. Pytanie:
Musze go wydrukować na kolorowo? Czy styknie czarno-białe. Wchodzę na kod z tego wydruku czy normalnie na KK? |
Cytat:
Wchodzi normalnie na KK ;) |
Podziękował
|
Potwierdzenie jest po to wymagane, że jak będzie awaria czytników to wpuszczać będa "ręcznie" na podstawie biletów papierowych (z kas) czy wydruków (w przypadku kupna przez internet). Taka awaria może się zdarzyć raz na 100 meczy, tylko nie wiadomo jaki to będzie :). Jest to namacalny dowód zakupu, jak paragon.
|
bylem pod stadionem o 18;30, kolejka na 20m, 4 okienka dzialaja, czas oczekiwania ok. 10-15min
|
No to panie i panowie jak typujecie jutrzejszą frekwencję? Będzie nas chociaż 15 tysięcy? Osobiście stawiam, że nie przekroczy 12 koła...ale chętnie się zdziwię ;)
|
Kupowałem dziś bilety przez internet i widziałem że dużo miejsc jest pozajmowanych, więc myślę że z frekwencją nie będzie najgorzej :]
|
Myślę, że razem z dniem dzisiejszym zostało około 7tys biletów sprzedanych, może troszkę więcej. Jeśli jutro będzie nadal taka ładna pogoda, to przyjdzie około 12tys. Bo wiele osób kupi bilet wracając z pracy, albo po szkole (np. ja). Do tego tak niska cena biletów, na pewno zachęci niezdecydowanych.
|
Kupiłem bilety przez internet dla siebie i kilku znajomych i mam pytanie, czy wejściówki są zapisane na mojej Karcie Kibica i wszyscy musimy wejść razem, czy też każdy z moich znajomych ma bilet zapisany na swojej Karcie Kibica i w przypadku gdyby np. spóźnił się na mecz to wejdzie bez problemu?
|
Każdy ma na swojej, wejdą bez problemu.
|
jak myślicie, można się spodziewać pełnego stadionu? bo póki co nasza passa nie budzi respektu:
Wisła - Piast 1-2 Śląsk - Wisła 2-1 Wisła - Legia 1-2 Wisła - Śląsk? ps. Ja w ramach protestu (zapoczątkowanego w 73 minucie w meczu z Piastem) nie przyjdę i w TV też nie będę oglądał, ale z ciekawości pytam, w końcu najważniejszy mecz sezonu. Tak samo prowadzę również protest przeciwko kartom kibica, od czasu jak je wprowadzili nie byłem na meczu bo nie mam karty i mnie nie chcieli nigdy wpuścić. |
Cytat:
Przy Tobie to nawet "jerry coś tam" i "thechris" to ludzie na poziomie... edit do postu huntera: wiem, wiem, że to dosyć specyficzna osóbka i widziałem to zdjęcia nawet. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl