![]() |
Cytat:
|
Zgodnie z plotkami umowa miała być podpisana w siedzibie Inwestora, więc jako prezes TS pewnie tam teraz zmierza/była. Natomiast jeżeli jedynym powodem nieobecności był lęk przed piłkarzami, cóż, myślę że to najmniejszy problem dla PMS.
|
Cytat:
|
Cytat:
Że masz jakieś problemy ze sobą. Bo ja nic złego w tym temacie nie napisałem. Koniec offtopu. |
Umowa jest podpisana. Warunek zastrzeżono w umowie, że jeśli nie przeleją zaległości w ciągu 24h piłkarzom to umowa się rozwiąze
|
Cytat:
|
Dobcio - dzięki za informacje, ciekaw jestem czy ta firma to nie będzie czasem ta firma krzak z Anglii co to miala kupować Wisłę dwa tygodnie temu
|
Info od razu po tym jak spłacą piłkarzy. Jak nie będzie informacji do jutra do wieczora to znaczy, że nie zapłacili i umowa się rozwiązała.
Żadna firma krzak co nas miała kupować ani nic co się pojawiało wcześniej w mediach. Siedziba Główna spółki to kraj anglojęzyczny |
Czyli dalej nic nie wiadomo, a twitterowcy będa mnożyć kolejne domysły. Nie zdziwię się, jak jutro się okaże, że jeszcze kilka dni trzeba poczekać.
|
Aha... wiadomo wszystko, ściema goni ściemę, a Marzenka miała dobrą wymówkę .... ehhh chcieliśmy dobrze, nie pozostawimy Wisły samopas, ta spłata zobowiązań to był test, jak widac firma niepoważna, walczymy dalej --- tak będzie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czekamy już te ostatnie 24h i będzie wszystko wiadomo. To jest przynajmniej pocieszające. Jak ta opcja nie wejdzie to innej nie ma. |
Cytat:
|
Przez 2 lata nikogo nie znaleźli, a tu nagle za 5 dwunasta i sami kupcy... :) Oprzytomnijcie proszę.
|
No może i macie rację. Oby.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ktoś kto tam pisał na twitcie o 200 mln budżetu itd to tego w umowie nie ma. Takie gadanie było wczoraj na zarządzie. TS nie wie czego się do końca spodziewać. Jak jutro piłkarze obudzą się z pensjami na koncie to pewnie pójdzie do mediów i będzie wiadomo, że deal się udał. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Przestaje w to wierzyć. Takie pierdoły te wycieki przecieki czy co to za pierdoły są.
|
trzeba bylo ten temat 9 abo forum) zamknac na kilka dni .....teraz cokolwiek sie ukaze to bedzie niezla szydera ( jak z bomby regana) z tych co wierzyli w newsy jesli sie okaze to wszystko szopką , albo z tych co tak zażarcie negowali jak Lucjusz i wielu wielu innych , jesli te newsy okaza sie prawdą ......prosze tylko o niekasowanie postow z ostatniego tygodnia , mam nadzieje ze wielu "szeryfów zza biurka" i innych "kumatych" po prostu zrezygnuje ze swoich loginow ....przypominam ze to forum czyta tez wielu ludzi spoza Wisly i maja pewnie taka samą beeke z Nas jak My z parchatych dzdanów
|
Ze wszystkich informacji, które krążą na forach, twitterze i tak dalej słychać, że w audycie brała udział firma AON i w jej siedzibie miało dojść do spotkania zainteresowanych stron. Różne rzeczy się działy, ale AON wygląda na poważną firmę, która raczej nie dałaby się wciągnąć w lipną transakcję. Skoro Prezes Sarapaty nie było dzisiaj na Wigilii całkiem możliwe, że dalej załatwiane są sprawy związane ze sprzedażą. Kolejna sprawa to to, że tak naprawdę nikt nic nie wie. Krążą różne wersje, ale dziennikarze w dzisiejszych programach nie powiedzieli czegoś przełomowego. Nie chce się wierzyć w jakieś ogromne firmy, które miałyby tu wejść, ale też nie zapowiada się na inwestora pokroju Projekt Gmina czy Stecherta. Jeśli faktycznie początek transakcji przebiegnie pomyślnie (czyli pojawią się pierwsze przelewy) to równie dobrze cała procedura przejmowania może trwać kilka miesięcy (aż do uzyskania licencji na następny sezon).
|
Cytat:
Lol raczej ta firma (o ile istnieje) nie miala czasu przeswietlic TSu |
Ten temat to jest wysoki poziom przy tym co się odstawia na twitterze i shoutboxie
|
Jak ....a z pieniędzmi się obudzą wiecie ile idą przelewy? ja .......e jak im dojdą na 16 to będzie dobrze. To jakaś ściema jest. Wszytko to jakieś popiepszone jest... Mam dość tej gry na emocjach
|
Jadczak piszę że Wisłe kupili oszuści
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Albo Wisłe kupił koralik i dlatego takie zamieszanie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja rozumiem, że każdy kibic musi być karmiony marzeniami, ale z całym szacunkiem ulegacie postom użytkownika, który w 8 lat swojej działalności zrobił na forum 22 posty, z czego większość w ostatnie 24h.
Życzę wszystkim by Dobcio był insiderem, rzetelnym źródłem, ale na chwilę obecną to wygląda na to, że 3/4 forum podałoby ID i hasło do konta bankowego sforze cyganów z nadzieją, że nic z tego konta nie tkną. |
Macie co poniektórzy swoją jadczakową której zależy na dobru Wisły ;)
https://pbs.twimg.com/media/DuobAKQX4AAnv5J.jpg |
Cytat:
|
Moim skromnym zdaniem, nie ma co się ani dołować, ani podniecać. Wydaje się, że wszystko idzie zgodnie z planem, bo jest cisza, gdyby coś się popsuło bądź wyjaśniło, to wieść rozeszłaby się w tak szybkim tempie, że nie trzeba by było szukać jakiś skrawków informacji, czy zwykłych plotek na jakimś obsranym twitterze. Osobiście jestem pełen nadziei, aczkolwiek nie wierze w jakieś miliardy zagraniczne, ale mam nadzieje na stabilizacje w tej Wiśle w końcu. A co ważniejsze, mam nadzieje, że w końcu obudzi się jakiś entuzjazm wokół Wisły, bo od "schyłkowego Cupiała" był taki jakiś marazm, za równo na trybunach jak i na boisku. Mam nadzieje, że ów entuzjazm obudzi nowy inwestor, nowe otwarcie w klubie, obecna drużyna której się chce kibicować, budujące się struktury Socios i powrót Kuby.
|
Spokojnie. Ja też mam nadzieję i głęboko wierze, że mam prawdziwe, rzetelne informacje. Jutro powinniśmy wszystko wiedzieć lub przynajmniej się domyślać jak na środę np. zwołają konferencję prasową.
Tymczasem dobranoc i niech przyśni Wam się znów wielka Wisła! |
Cytat:
No cóż, zobaczymy... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl