![]() |
Cytat:
Przecież on teraz ,to może wybierać wśród licznych ofert topowych klubów. |
Przypominam, że Chrapek sobie nie za bardzo poradził w tej Lechii ..
|
W Lechii tak sobie wygląda Wolski, który u nas wymiatał. Michał to moim zdaniem typ podobny do Popovicia, nie będzie grał fajerwerków, tylko odpowiedzialnie ma rozdzielać piłki. Tak czy siak przydałby się nam. Polak, wychowanek, ciągle przed swoim maxem.
|
Cytat:
Nie bez znaczenia jest oczywiście fakt, że to nasz wychowanek. |
Cytat:
|
Cytat:
|
[QUOTE=X-Ray;1473246]Mój Bożę, takiego grajka chcesz trzymać na ławce? Przecież to czysta dezercja.[/QUOTE
A nie dywersja przypadkiem ? ;) |
Michał Czekaj odchodzi z Rozwoju Katowice za wysokie progi ?
|
Cytat:
On po pierwsze nie wiadomo czy ma zdrowie do gry w piłkę? A nawet jeśli ma to potrzebuje mądrego trenera i specjalnego treningu. |
Cytat:
|
Mi się wydaje, że raczej tu chodziło o słowo "sabotaż", ale nie będę się spierał
|
Czekaj zmienia klub. Przechodzi do Wigier Suwałki czyli znow zobaczymy go w poważnej piłce?
|
Powodzenia Michał !
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Skoro przechodzi do klubu grającego na wyższym szczeblu rozgrywek, to chyba jednak za niskie
|
Cytat:
|
Tomasz Kulawik został trenerem Podhala Nowy Targ.
|
powodzenia!
|
|
Nie przesadzajmy z goscmi typu Bieszczad bo jakbysmy mieli opisywac losy bylych pilkarzy Wisly typu Bieszczad to nie starczyloby stron..
facet rozegral 45 minut w 1 druzynie Wisly (Wisla vs Jagiellonia w 2013 r i wpuścił bramkę). Nic poza tym. |
"Jeszcze kilka lat grania mi zostało, więc nie wybiegam tak daleko w przyszłość. Jeśli jednak już na to przyjdzie czas, to raczej dojdzie do tego co zapowiadałem wcześniej, a mianowicie chciałbym skończyć karierę tam gdzie wypływałem w wielki świat czyli w Wiśle Kraków."
Rozmowa z Kubą z 22 czerwca. http://www.nto.pl/aktualnosci/a/jaku...idze,12216513/ |
Cytat:
|
Tomasz Zając, ostatnio Sandecja na testach w Pogoni Siedlce......
a Czekaj trenuje z Chojniczanką |
Piotr Ćwielong wylądował w GKS Tychy oby tylko pogoda pozwalała na grę :/
|
Michał Zając, syn Bogdana kontynuuje podróż po Polsce
po testach w Zabrzu pojechał do Legionowa... |
do usunięcia
|
Nie wiem czy bylo.
Kuba Błaszczykowski Honorowym Obywatelem Opola. "Chciał bym skończyć karierę w Wiśle Kraków" 13:40s http://sport.tvp.pl/32979904/blaszcz...o-jest-mozliwe |
Aleksander Kwiek piłkarzem Widzewa
|
może "Wiślak" to za dużo powiedziane w stosunku do tego piłkarza, ale jednak epizod był a wywiad wręcz obfituje w smaczki związane z naszym klubem ! polecam lekturę
http://weszlo.com/2017/06/30/pierwsz...awojuje-swiat/ wymowny fragment o Brożku i jego kontaktach z młodymi itd itp |
Cytat:
To w dalszym ciągu jest gówniarz. Bardzo dobrze pamiętam sytuację sprzed roku z jego zaginięciem. Od razu byłem pewien, że to był wybryk, a nie faktycznie zaginięcie. Ciężko, żeby 33 latek dogadywał się z takim szczylem jakim był/jest Buras. |
@Arkadiusz.Czerepach dzięki za link. Przejmujący jest ten wywiad. Nie rozumiem, czemu Buras wstydził się pracy na stacji benzynowej. Ma się w życiu czego wstydzić, fakt, ale że akurat uczciwej i chyba ciężkiej pracy? Tak czy inaczej, trzymam kciuki za chłopaka. I radziłbym mu też zdobyć jakiś zawód poza piłką. Tak na wszelki wypadek.
|
specjalnie podkreśliłem motyw z Brożkiem żeby przyciągnąć uwagę, tak naprawde jeden z ciekwaszych wywiadów jakie czytalem ostatnio , duzo ciekawych rzeczy z szatni, bardzo pouczające co pisze o Probierzu, Smudzie , itd
|
Ciekawe ile w tym prawdy,a ile bujdy
|
Bardzo miły, kulturalny chłopak. Bardzo cieszyła jego mina, gdy trafił jakiś numer. Dzięki temu artykułowi dowiedziałem się, kim on właściwie jest
|
Smuda odszedł z Łęcznej ciekawe gdzie zakotwiczy? a może emerytura ?
|
Pewnie Kielce
|
O Smudzie można powiedzieć wiele. Zwłaszcza to ze się wypowiedzieć nie umie.
Ale na pewno nie to że pieniążków liczyć nie umie.... Teraz się dziwi że klub ma 7 mln długu i jak można było do tego doprowadzić. No to ja mu odpowiadam że właśnie takimi kontraktami jak z nim... |
My mamy jeszcze wiecej tych dlugow i licencje dostalismy.
|
Cytat:
:lol: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl