![]() |
ludzie, nie chcę nic mówić ale na dowolny mecz sprzedaż w internecie trwa 14-7 dni. Kończy się np. 8h przed meczem. Naprawdę myslicie ze jakby przedłużyć o te kolejne 6h to by to tak dużo zmieniło? Ile osób więcej by było na meczu, 10?
|
Bilety w przedsprzedazy na derby sa jakos tansze?
|
Nie, to po prostu "promocja" dla osob ktore byly na meczu z Ruchem, polegajaca na udostepnieniu im biletow wczesniej niz reszcie kibicow.
|
W związku z tym, że na derby jest zamknięte całe C i osoby z karnetami zasiądą na G2, rozumiem, że całe G jest do naszej dyspozycji i tam będzie młyn na tym meczu? Bez pasiastych panienek?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
G1 - 12 wolnych miejsc
G2 - WYPRZEDANE G3 - 286 G4 - 952 G5 - 1062 Jak znajomi mają bilety na G1-G3 to polecam kupić szybciej bo z G4/G5 nie ma przejścia na pozostałe 3 sektory. 2 tygodnie do meczu, może warto zmotywować znajomych zeby wczesniej kupili bilety? |
Gdy zejda ostatnie 2 bilety na G1 oraz 1 bilet na D21 to klub powinien wydac informacje ze wyprzedane zostaly juz bilety na Sektory G1,G2,D21 oraz ze za niedlugo zakoncza sie wejsciowki na sektory G3,D11,D12,D23,F21,A22:) Wiem ze do meczu jeszcze 2 tygodnie ale takie info z pewnoscia poruszyloby bardziej aktualna sprzedaz
|
Karty Kibica
Orientujecie sie od kiedy nie trzeba bedzie miec waznej Karty kibica zeby kupic bilety? dzieki z gory za odp.
|
Od 25.11 mają nie być już obowiązkowe. Pytanie tylko czy to obejmie Derby.
|
Sektor G
G1-0 wolnych miejsc G2-0 G3-0 G4-923 G5-1059 Bilety na młyn schodzą bardzo szybko, w tym tygodniu mogą się skończyć, śpieszcie się ;) |
Z tego co wyczytałem na oficjalnej miejsce na G za karnet z C mam zarezerwowane aż do samego meczu.
Ktoś się orientuje czy imienny bilet ktoś za mnie może odebrać? Musi mieć moją KK? |
Nie może właśnie, musisz być tylko osobiście z dowodem. ;/
|
Caly stadion ma pojemnosc 33 130 miejsc;)
Na chwile obecna wylaczone ze sprzedazy jest C-5798 miejsc H11-735 miejsc B11-266 oraz B12-145 co daje laczna ilosc miejsc w sprzedazy 26 186 :) Na chwile obecna licznik wskazuje 12 131 biletow do sprzedazy a wiec poszlo juz 14 055 biletow |
Cytat:
Aż tak cudownie nie ma :P Nie wszystkie bilety VIP zostały przecież sprzedane, a nie wiadomo ile MABG zasiądzie na dwóch trybunach E. Bądz co bądz, zapowiada się, że koło 25 tysięcy biletów zostanie sprzedanych. Pytajcie swoich znajomych, kupujcie sami. Im szybciej będą szły bilety, tym więcej ludzi przyjdzie. Bo o meczu będzie się więcej mówiło. |
No faktycznie zle zalozylem;) ale pewnie miejsca dla prasy i RTV beda zajete ;) 50 miejsc dla niepelnosprawnych nie wlicza sie w pojemnosc stadionu ;> a wiec pozostaje loza vip 1638 miejsc oraz skyboxy 576 co mamy razem 2214 biletow wiec nawet bez ani jednego biletu na nie poszlo juz 12 041 biletow a w ciemno mozna zalozyc ze z tych 2214 miejsc kolo tys znalazlo juz nabywcow ;D Idac tym tropem na chwile obecna jest jakies 13 tys biletow sprzedanych
|
Cytat:
https://www.facebook.com/SKWK1906/posts/919156441472213 Tak więc już można odbierać bilet za kogoś, musimy mieć jego kk albo dowód. |
Po odjeciu zamknietego sektora na danej trybunie pojemnosc nastepujacych sektorow wyglada tak:E-8787 F-1875 G-5451 D-1873 B-1275 A-2506 H-1799 a wiec na te sektory maksymalna liczba ludzi to 23 566 a na poszczegolne sektory poszlo tyle biletow: E-3717 F-728 G-3789 D-1392 B-215 A-1361 H-446 a wiec sprzedano na chwile obecna dokladnie 11 648 biletow:) Oczywiscie jest to liczba bez miejsc dla Prasy,RTV,Vip i Skyboxy ktorych nie da sie policzyc wynosza 2646 miejsc;) Ogolnie maksymalna ilosc biletow na Derby w chwili obecnej to 26 212 widzów ponieważ odpada sektor C-5798 B11-266 B12-145 H11-709 co daje wtedy laczna liczbe 33 130
|
Jest jakaś szansa na otwarcie C
|
Cytat:
|
Bilety na Legię (z którą gramy tydzień później) sprzedają się lepiej niż na Cracovie...
|
1280 biletów na C. W 6 dni zeszło 1000 biletów na C. Miejmy nadzieję że za tydzień biletów już nie będzie.
|
Chyba na G :D
|
Sprzedaz pewnie konkretnie ruszy od poniedzialku. Mam nadzieje ze wypelnimy stadion jak nalezy.
|
Oczywiście na G miało być ;)
Na pozostałe sektory jak narazie katastrofa z tego co widzę. Jak komuś się chce to może policzyć. |
Powiedzcie mi, jak to jest teraz z KK? Czy jeżeli chce zabrać na mecz (z Legią) kogoś bez KK , to mogę tej osobie zamówić bilet razem z moim on-line?
|
Nie siej propagandy ze sprzedaja sie lepiej skoro poszlo dopiero tys biletow z czego w pierwsze 5 godzin ponad 700:) Na derby srednio idzie 500biletow na dobe tak dla twojej informacji;D Według mnie nie mozesz jej zamowic biletu on line to jest tylko dla posiadaczy kk i tak pewnie zostanie.To ze bedzie zniesiony obowiazek posiadania kk oznacza ze musisz bilet zakupic w kasie chociaz z drugiej strony masz potwierdzenie na maila zakupu wraz z kodem wiec trzeba czekac na oficjalna decyzje klubu;) mozesz sprobowac wpisac dane tej osoby przy zakupie ale pewnie wystapi ze nie ma jej w bazie wiec nie zakupisz to tylko gdybanie;> Teraz pytanie dlaczego E12 jest zamkniete skoro SKWK informuje ze sektor MABG jest na E11 tylko
|
Ciekawe czy te 900 biletow co zostało na X zejdzie jutro? :)
|
Raczej watpie. Chyba ze kibice rusza szturmem na kasy:)
|
Osobiście obstawiam, że skończą się w środę. Natomiast tempo sprzedaży jest dobre. Do meczu zostało 7 dni, a klub sprzedał około 16 tys. biletów.
|
to znaczy że na pewno bilety będa w dniu meczu jeszcze. Szkoda, bo pewnie setki ludzi odpuszczą wczesniejszy zakup wiedząc ze kupią przed meczem. A potem będą stali 2h w kolejce.
|
Cytat:
Sektor E12 również tworzy ''sektor szkolny'' w razie większej ilości zgłoszeń zostanie on przeznaczony dla dzieciaków. Zresztą jest to napisane na oficjalnej stronie klubu. Cytat:
|
Miał ktoś może podobny problem do mnie?
Mianowicie w trakcie płatności PayU przez sklep int, wybrałem odruchowo do wpłaty stary bank (PKO), zamiast nowego (ING), chcąc wycofać się i zmienić bank.. strona wygasła. I tak, z jednej strony mam na stronie Wisły bilety jako 'oczekujące na płatność' i nie mogę kupić innych na te same dane. Nie ma również opcji 'ponów płatność'. Z drugie strony nie mam danych do przelewu, aby dokonać odręcznie płatności (mail od PaYu nie zawiera wszystkich danych). Jutro będe wydzwaniał do klubu, ale mając już jakieś doświadczenie z klubem wiem, że to nie łatwe... |
Jasne, nie zapomniałem że sektor C jest wyłączony ze sprzedaży. Sprzedano niecałe 15 tys. biletów+bilety których nie uwzględnia sprzedaż internetowa (sektor szkolny i bilety vip). Zakładam że daje to około 16 tys. ;)
|
Cytat:
Czyli nie dokończyłeś transakcji? Jeżeli nie, to najpierw rano spróbuj jeszcze raz a później dzwoń do klubu. Jeżeli status oczekuje na płatność to nie ma skąd pobrać środków i nie opłacono. Będzie to wisieć w systemie 3-5 godzin. Później będzie można spokojnie ponowić zakup biletów. |
Cytat:
Jeśli po 3-5h wygaśnie to spoko, natomiast w mailu od payu widnieje zapis że serwis dopiero po 10 dniach bez wpłaty anuluje transakcję.. sam się zdziwiłem tym zapisem. |
Cytat:
|
Wie ktoś czy jak kupię bilet na G5 to przejdę przez którąś z bramek G1-G3?
|
Witam,
z dniem 25.11 wchodzi ustawa, która znosi obowiązek rejestracji wizerunku osób, co oznacza, że bilet będzie można kupić za pomocą imienia, nazwiska oraz nr PESEL. Czy w związku z powyższym, klub zamierza wprowadzić możliwość kupowania biletów bez kk? Ma ktoś może jakieś informacje? Pozdrawiam |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl