![]() |
Cytat:
|
Wywiad z Sivakovem- http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/e...sa_169616.html
Białorusin jest bardzo wylewny i szczery, dziennikarze chyba poczuli krew. Rośnie nam nowy mitoman w stylu Krzysia Króla? |
Ale co tam można podciągnąć pod mitomanie? Raczej jest to zestawienie tego co już wiadomo o Białorusinie. Normalny gość i tyle.
|
No dokładnie, ja nie wiem z czego niektórzy robią sensację...
|
Pierwszy wywiad- "Wisła to tylko przystanek w mojej karierze"
Drugi wywiad- "Będę rządził na boisku" Ja tutaj widze pewną tendencje,sami się przekonacie o czym mówie. Dzienniakarze też swoje dołożą, bo widzą, że można wiele ciekawych informacji wyciągnąć od Sivakova. |
Jaki będzie wywiad numer trzy? "Jeszcze miesiąc i będę kapitanem Wisły"? Czy może odważniej, "Messi przy mnie to pikuś"? Nie lubię tego Sivakova, jakby jeszcze miał coś sobą do zaprezentowania, to ok, niech gada co chce, ale wydaje mi się, że to całkiem przeciętny piłkarz. Szczerze mu życzę grzania ławy.
|
No i to jest bardzo dobre podejście. Trzeba się rozpychać łokciami żeby do czegoś dojść.
A przy okazji mam nadzieje, że nie jest mitomanem i umie grać w piłkę. Niech pokaże na co go stać. |
Cytat:
|
Cytat:
Bardzo dobrze, że tak mówi, bo to znaczy, że ma ambicje i się nie podda. Gość wierzy w swoje umiejętności i o to chodzi. |
Może faktycznie niektórzy mineli się z powołaniem, a swoją drogą ciekawe czy był ktoś kto nie umiał jeździć rowerem :D
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...rowery9(2).jpg |
a kto to ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kowal.. 34567
|
Cytat:
Kowalski już nawet śmieszny nie jest, chłop nie nadaje sie nawet na 2 lige Polską, nie wiem co on tyle w Wiśle siedz Cytat:
|
Nie podoba mi się ta szydera.
Być może nie siedzę w tematach kibicowskich tak głęboko, jak niektórzy - być może nie wiem, jaki jest Mały przy piwie i czy Kowalski zbija piątki na mieście - ale na pierwszy rzut oka chłopak się stara, próbuje, robi co może. Dobrze mu z oczu patrzy :) Nie widzę powodu, żeby tak szydzić. Nie jego wina, że nie jest to talent na miarę Głowackiego, Kulawika, Węgrzyna. Czego od niego chcecie? Ma złożyć wymówienie? |
Cytat:
wstyd zreszta to samo mam na meczach czasami - sylwetki nie znam, po numerze nie jestem w stanie skojarzyc ale jak sie wymienia caly sklad w kilka miesiecy ... |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...r/genk1(1).jpg
na tym zdjeciu Kowal normalnie jak Wayne Rooney wyglada.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No akurat gdyby to powiedział nasz domorosły zawodnik, to tak. Czemu jednak się wkurzasz, że tak powiedziałby zagranicznik? Przecież oni są przyzwyczajeni do treningów mocnych :)
|
Cytat:
|
Cytat:
z wywiadu z Pajlicem: Szybko poczułeś przepaść między piłką w Polsce i w Niemczech? - Na samym początku zdziwiłem się, że treningi są tak lekkie. Gdy prowadził nas Kasperczak, było bardzo łatwo. Ćwiczyliśmy raz dziennie, na niskim tempie. Inaczej niż w Niemczech, gdzie ciągle się biegało, każdy walczył. Jak jest teraz? - Po przyjściu Maaskanta wiele zmieniło się na lepsze. Trenujemy dużo intensywniej i oby niedługo pojawiły się tego efekty. zwróć uwagę na słowa Pajlica "na lepsze"... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl