![]() |
Cytat:
A ogarów mamy takich, że jesteśmy w 1 lidze :D. Ale jak widać nie przeszkadza Ci spuszczanie się nad tą sytuacją :D Czekam na kolejne teorie z dupy wzięte i Twój patent na weryfikowanie IQ na forum. Przynajmniej odpadniesz w przedbiegach, bo już nie dojeżdżasz.. |
Cytat:
|
Cytat:
Czy możliwa jest jednak taka zmiana strategii że w wyniku jej wdrożenia Luis jednak się nie mieści? Źle by to jednak świadczyło o firmie (Wiśle) ze w przeciągu jednego miesiąca zmienia się założenia, także wbrew trenerowi. Ale jeśli nowy Zarząd realnie ocenił że kasa jest pusta to wszystko jest możliwe... |
Cytat:
Ile jest warty taki Luis na rynku transferowym. W mojej ocenie , nie więcej niż 200-250 k ojro. Czyli ok 1 mln złotych. Jego miesięczną pensję ( po podwyżce) szacuję na 60-80 k zł. Więc wykaż mi tu jakikolwiek interes. Co do drugiej kwestii, rozumiem że wisłaportal jest dla ciebie jeszcze mniej wiarygodny niż janekx? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli jest wart milion zł to nawet płacąc mu przez pol roku pensje i sprzedając w zimie jesteś jakieś 0,5mln na plusie? Ale co to dla bogaczy z Wisły :D W sumie sprzedając go teraz za sumę jaką podałeś masz jakieś 800 tys na czysto? Swego czasu Piast wykupił Świerczoka za 1 mln euro tylko po to żeby za chwile sprzedać go za 2 mln euro. To też był zły interes? Co do drugiej kwestii to dla mnie wiarygodna jest strona oficjalna: Hiszpański napastnik parafował umowę, która obowiązywać będzie do 30 czerwca 2022 roku i zawiera opcję przedłużenia po stronie klubu. Jak już powołujesz się na wislaportal to podaj treść tej informacji. |
Cytat:
Po prostu leżę na podłodze i tarzam się ze śmiechu codziennie 15 minut. Przyznam ci w zaufaniu że moje IQ to aż 30. Jedyny problem jest taki że wszyscy moi znajomi ( mający większy ode mnie iloraz IQ) twierdzą że te twoje "śmisznotki" to żenada i obciach. Ale zapewne oni się nie znają... |
Cytat:
Średnio mnie obchodzi w jakich kręgach się obracasz. A jak Ci coś nie pasuje to możesz opuścić forum albo użyć opcji ignoruj - polecam to również Twoim wyimaginowanym znajomym ;) |
Cytat:
https://www.wislaportal.pl/News.html...ilkarzem_Wisly Poza tym spróbuję ci łopatologicznie wyjaśnić. Sytuacja przypomina dowcip o Żydzie i kozie. Jak twierdzisz, niby sprzedając Luisa teraz można zarobić 800 tyś . Jak mniemam, po to aby mieć kasę na napastnika. No to teraz uprośćmy sytuację . W pierwszym wariancie, wyobraź sobie, że Luis po przedłużeniu umowy jest u nas do końca kontraktu (30 czerwiec 2023) i trzeba mu płacić 12 miesięcy po 70 k co daje 840k A teraz wariant drugi, odwrotny. Luisa nie przedłużamy ale za to bierzemy od lipca tego roku mitycznego, dobrego napastnika . Płacimy mu też po 70k/mc co daje rocznie 840 k Różnica na obu transakcjach wynosi"zero" Skoro można zrealizować cel prościej i po takich samych pieniądzach to po co komplkować. cbdu |
Cytat:
Na drugi raz rób to bardziej inteligentnie... A jak Ci coś nie pasuje- przeczytaj swojego ostatniego posta:haha: |
Cytat:
Znalzłeś już te wpisy o walce o Fernandeza czy dalej wolisz robić z siebie debila? Mi pasuje wszystko. Jestem na forum. To Ty i Twoi mityczni znajomi generują jakieś wysrywy na temat treści moich postów :D. Nawet jeśli Twoje teorie by mi przeszkadzały to bym zastosował opcje którą zaproponowałem Tobie. Tylko ja nie musiałbym do tego generować posta i powoływać się na kolegów . |
Cytat:
No i chyba na tym to polega? Możemy sprzedać Fernandeza i mieć kasę na wzmoceninia albo zostać przy nim i mieć dobrego piłkarza. Klasyczne win-win (daj znać czy rozumiesz to sformułowanie). Nie przedłużając Fernandeza ani nie mielibyśmy pieniędzy, ani piłkarza. PS. Dalej nie wiem na jakiej podstawie w jednym z poprzednich postów stwierdziłeś że musieliśmy walczyć o Fernandeza. |
panowie ale po co te nerwy , po prostu poczekajmy do końca weekendu i sytuacja sie wyjaśni sama ;)
|
Cytat:
|
przestań szponcić
|
Po co nam napastnik jak wgrywamy?
|
Cytat:
DOSa :>:>:> |
Cytat:
|
DOS - rodzaj ataku hackerskiego polegający na blokowaniu usług sieciowych (Deny Of Service), więc w sumie troch e to pasuje do sytuacji z kateringiem u nas nas :-)
|
Jerzy Brzęczek przed meczem Odra vs Wisła:
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=AQdeE4Y_eD0 |
Ja polecam znaleźć sobie inne hobby i nie przejmować się 24/7 czy napastnik już jest. Będzie to będzie, idźcie na spacer czy coś.
|
Prawda jest taka, że ta kadra którą obecnie dysponujemy powinna zrobić awans w cuglach, przy założeniu że wszyscy są zdrowi.
Bramkarze - Biegański Broda Frątczak ŚO - Łasicki Uryga Colley Mehremic PO - Gruszkowski Jaroch LO - Wachowiak - brak opcji rezerwowej ŚP - Basha Balta Plewka Fazlagic OFP - Duda, Fernandez LP - Młyński, Starzyński, Hugi PP - Pereira Kuba Cisse N - Żyro Ondrasek Praktycznie po dwóch zawodników na jedną pozycję, jedynie LO potrzebuje wzmocnienia. Podkreślam, mamy mocną kadrę na 1 Ligę pod warunkiem że wszyscy są gotowi do gry. Na dzień dzisiejszy pilnego wzmocnienia potrzebuje atak i lewa obrona, jeżeli Basha będzie co chwilę wypadał z gry to i pewnie środek pomocy. |
Tu trzeba nie 1 ,a przynajmniej 2 napastników. Przydałby się też jakiś ofensywny pomocnik , bo jedyny piłkarz który potrafi kopnąć dokładnie na 20 metrów (Basha) zagrał półora meczu i jest już kontuzjowany. No ale ,że takiego ofensywnego pomocnika pewnie tak samo trudno znalezc jak napastnika , jest to marzenie ścietej głowy , czyli zostaniemy z trzema drzewami w środku ( Balta, Fazlagic i Plewka)...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Arka, ŁKS, Podbeskidzie, Bruk-bet mają.kadry mocniejsze. BR - dwóch młodych. Jak na tę ligę standard. Wygląda okej 4 ŚO - dwóch kontuzjowanych, jeden po zerwanych wiązadłach a czwarty to Mehremić - TOP :D PO - solidnie. Jaroch czy Gruszka to nie poziom Rymaniaka, Kadleca czy Simonsena ale jest solidnie. LO - słabo to wygląda w porównaniu do ŁKS, Arki, Podbeskidzia ŚP - solidnie przy zdrowym Bashy. Bez niego odstajemy od faworytów. Konkurencja ma: Jodłowca, Gola, Bonifacio, Korta, Ambrosiewicza, Milewskiego... OFP - solidnie. Konkurencja: Janota, Adamczyk, Trąbka, Kozulj... LP - solidnie. Konkurencja: Joan Roman, Mesanović, Polyarus... PP - solidnie. Konkurencja: Pirulo, Sitek, Haydary... N - średnio. Żyro jak złapie kontuzję to leżymy. Konkurencja: Biliński, Drzazga, Poznar, Podliński, Kuzimski Jak widać w tej lidze jest pełno zawodników otrzaskanych w Ekstraklasie. Nierzadko mistrzów polski. Zawodników zagranicznych mających dziesiątki meczów w najwyższych ligach swoich krajów. Ligach lepszych od Esy. Ktoś patrzy na siebie w lustrze i myśli, że ma potencjał na mistrza świata w boksie. Potem jednak wychodzi się na ring a tam taki Kliczko czy Wilder. |
Cytat:
Bramkarze - Biegański Broda Frątczak ŚO - Łasicki PO - Gruszkowski Jaroch LO - Wachowiak - brak opcji rezerwowej ŚP - OFP - Duda, LP - Młyński, Starzyński, Hugi PP - Pereira N - Żyro |
Cytat:
|
Qrwa 4 kolejka a już Colley i Basha nie grają a teraz jeszcze doszedł Pereira. Jak tak dalej pójdzie to chłopków z CLJ trzeba będzie wprowadzać do składu. Hugi i Szot rozumiem że na wylocie? W tej chwili oprócz napastnika, pilnie potrzebny ktoś do środka pola bo z Plewką i Jeliciem słabo to wygląda
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl