![]() |
Ale o co chodzi? Przecież na derby sprzedanych już jest więcej niż na mecz piątkowy, a mecz dopiero za miesiąc. Nasz sukces!
|
Cytat:
Teraz jest przyzwoita.Z 11 koła na mecz. Z 15 to byłaby dobra,a 20 bdb. Przyznać trzeba,że biorąc pod uwagę fajną grę to kilka tysięcy więcej powinno chodzić obecnie. Niech piłkarze zaczną wykorzystywać sytuacje to skończą jesień na pudle i będzie przychodzić na wiosnę 15 tysiaków. Wisła Kraków ma jakieś piętnaście tysięcy KIBICÓW,którzy w miarę regularnie chodzą na mecze,albo chodzą kiedy akurat mogą(prawdę o sile pokazały dwie tegoroczne wiślackie akcje...jedna się udałą na szczęście). Reszta chodzących na stadion to sympatycy, a następnie po prostu fani futbolu i postronni. Maglowane na forum już było nie raz,że tylko wyniki ściągną sympatyków i januszy. |
Cytat:
|
Cytat:
- łatwiej kupić bilet niż dawniej, - taniej, - jest większy komfort oglądania z powodu nowego stadionu. W sezonie 2012/2013 uważam, że graliśmy gorszy piach, a frekwencja wyniosła wtedy 13 924,47 widzów. Z takich ciekawostek to na meczu z Polonią Warszawa latem zebrało 17 tys, z Jagą 18 (a to jeszcze czasy jak nie można było biletów przez internet kupić - taka możliwość pojawiła się dopiero od meczu listopadowego ze Śląskiem Wrocław). Dziś raczej nie do pomyślenia. Wiadomo, poczekajmy na hitowe mecze, ale wtedy np. na 1 meczu był bojkot (z Górnikiem w Mikołajki) i taki niby protest na meczu ze Śląskiem u siebie. Nie było też Derbów które pewnie frekwencję by podbiły. |
po prostu kupujcie bilety jak najszybciej przez internet. I pytajcie znajomych co mecz czy już kupili. Jak ludzie zobaczą że na C2 i C3 nie ma biletów 2 dni przed meczem to się zmobilizują i też wcześniej kupią. a jak dzień przed meczem nie zeszły wszystkie na c3 to po .... sie spieszyć?
|
Cytat:
Niby ten bilet łatwiej kupić,ale w kolejce przed meczem to sobie ludziska postać lubią i to bardzo. Taniość...ludzie to nawet zapłacą więcej jak gra jest dobra i wyniki odpowiednie. Jak widać obniżenie cen biletów szału nie robi. Co do komfortu....tu już pojadę po bandzie...kilkunastometrowa odległość trybun wschodnich i zachodnich od boiska...:D:D |
Nie ma żadnych tłumaczeń.
Na Ruchu powinno być minimum 15 tysięcy. Zobaczcie jak Ruch się mobilizuje... https://www.youtube.com/watch?v=NeOCD_jkKiY |
Cytat:
|
Zapach uryny pod A i B..łezka się w oku kręci. Śnieżyc nie przeżyłem na starym stadionie,ale deszcz i typów z parasolami już tak.
|
Ciągłe odgrzewanie kotleta, a moze teraz bedzie 15 a moze 16? a pogoda a tamto, wole te 10 koła ludzi dla ktorych ten klub jest czyms innym niz lans i zdjecia na fejsie niz 30 tysi pajacow ktorzy nawet nie znaja przyspiewek i trzymaja szalik do gory nogami na Hymnie.
|
Cytat:
|
Sytuacja taka:
Wczoraj kupuje bilet dla mnie i dziewczyny Dzisiaj dzwoni znajomy, że ma 5 voucherów i jak ja ich nie wezme to nie ma co z nimi zrobić. Myślę sobie, ok. Mam 3 znajomych dam im 3 vouchery, dwa wezme sobie(by siedzieć z nimi na meczu), a zrezygnuje z biletów kupionych wcześniej(nie chcę zwrotu pieniędzy, ktoś inny może kupić bilety na to miejsce). Odpowiedź z Wisły, jeżeli mam już kupiony bilet to nie mogę iść na inne miejsce :P sami sobie strzelają w kolano. |
Ja .......e bilety w jakichs smiesznych cenach klub ledwo zipie ale oczywiscie sie znajdzie jakas grupa cebularzy ktora zydzi 20 zlotuch i sie bawi w jakies vouchery zamiast wspomoc klub. I ma jeszcze pretensje do calego swiata. No ja jebie.
|
Fialo chyba nie czytasz ze zrozumieniem. Na spokojnie spróbuj jeszcze raz ;)
|
Czytam ze zrozumieniem. Ręka by mi uschła gdybym brał bilety na mecze mojego ukochanego klubu za darmo szczególnie biorąc pod uwagę obecną sytuację finansową. Mam wrodzony wstręt to wszelkiego rozdawnictwa wybacz mi.
|
|
Cytat:
|
Zostało jeszcze 7550 biletów.Kupować bo przedluzyli sprzedaż do jutra do godz 12 online Ą!!!!!!!ĄĄ!!!!!!Ą
|
Cytat:
Dzisiaj i tak nawet tych biletów poszło trzeba przyznać |
Witam. Pytanie. Wybrałem bilety przed 12 dziś przeszedłem do płatności strona payu nawalila i nie mogę wrócić do płatności. Na koncie karty kibica widnieja bilety za ktore nie udało mi zaplacic. Co zrobic bo znajac nasz system to nie kupie w kasie.
|
Cytat:
|
Kupisz w kasie, po 5h godzinach bez potwierdzenia płatności transakcja jest anulowana.
Czemu wy wszystko robicie na ostatnią chwilę :D ? |
Jednak X dzisiaj nie będzie tragedii na szczęście... KUPOWAĆ zostało:
C1 -966, C2 - 539, C 3 -13, C 5 - 726, C 5 - 339 |
8 h do meczu.
Niech nikt nie narzeka, że nie ma kasy bo są jeszcze bilety po 15-20 zł (ta najtańsze). To paczka lepszych papierosów. Chyba gra zespołu zachęca do przyjścia na mecz? Rywal solidny. Do tego będą kibice gości, więc zapowiada się naprawdę fajny mecz! DO KAS! :-) |
...i będzie oprawa!! I to gruba! Zobaczycie! :)
|
Ma ktoś info ile biletów poszło?
|
Cytat:
Rozumiem ze chciales zachecic ludzi do kupna biletu, jednak tutaj chyba nie trzeba nikogo namawiac |
Cytat:
|
Cytat:
Wczoraj X w końcu była na w miarę, w miarę!!!! |
Jakby nie było na meczu z Ruchem najwieksza liczba kibiców w tym sezonie 13 850 przy 15 025 sprzedanych biletach ;)
|
^^Odejmij kibiców Ruchu.
|
bez Ruchu ponad 12000. Więc i tak średnio.
|
Podziwiam tych stojących o godz 20.20 w 150 metrowej kolejce. Sprzedaz trwa tydzień, internet wszędzie w KFC na BP a nawet jak ktoś nie ma w poblizu to czai Polskiego Busa w korku i się łączy wi-fi, ale z uporem maniaka ludzie czekają na ostatnią chwilę.
|
Cytat:
1) często ludzie podejmują decyzję o pójściu na mecz spontanicznie, kiedy sprzedaż internetowa jest już zakończona 2) ewentualnie nawet jeśli zdecydują się parę dni wcześniej, a na mecz idą pierwszy raz i siłą rzeczy nie mają KK, to załatwiają te sprawy bezpośrednio przed meczem (bo po co iść dwa razy na stadion) 3) znam osoby którym zależy na tym, by mieć na pamiątkę ładny bilet (a nie bezpłciowe potwierdzenie z systemu internetowego) edit: co do punktu 1), klub powinien pomyśleć nad jakimiś udogodnieniami dla osób, które decyzję o pójściu na mecz podejmują już w dniu meczu. Podejrzewam że przy każdym meczu na R22 tracimy z frekwencji kilkaset osób, które chcą iść na mecz, ale rezygnują widząc kolejkę do kas. |
Cytat:
|
Cytat:
Nie zgodzę się też, że niewiele zmieniła sprzedaż internetowa. Teraz wystarczy raz wybrać się na stadion celem wyrobienia KK, w dowolnym momencie w domu kupić bilet na mecz a pod samym stadionem zjawić się nawet i 5 minut przed meczem i na lajcie wejść na stadion, z lekkim rozbawieniem przyglądając się długaśnej kolejce do kas. Moim zdaniem sprzedaż online zmieniła bardzo dużo, teraz pozostało tylko zlikwidowanie obowiązku posiadania KK. edit: jeżeli ktoś podejmuje decyzję o pójściu mecz np. rano w dniu meczu, to i tak na sprzedaż online jest już za późno. Ostatnio klub i tak poszedł na rękę, przedłużając sprzedaż internetową do godz. 12 w dniu meczu (i tak moim zdaniem powinno być standardowo). Udogodnieniem dla stojących w kolejce mogłaby np. być możliwość kupna biletu przy tym samym stanowisku, przy którym wyrabia się KK. Tym sposobem można byłoby stać w jednej kolejce zamiast w dwóch. Oprócz tego może otwarcie większej liczby kas? (ktoś się orientuje czy w godzinach poprzedzających mecz wszystkie kasy są otwarte?) |
Co do pójścia na rękę, że do godz. 12 w dniu meczu jest przedłużona sprzedaż online to przypomnę, że taka Legia ma do 30 min. przed meczem taką możliwość tak więc ten czas u nas mógłby być dłuższy.
|
Generalnie nie wiem, dlaczego sprzedaż ta nie mogłaby być przedłużona do np. 1h przed meczem - co stoi na przeszkodzie?!
|
pewnie problemy techniczne i ewentualnie konflikty systemów
nasz system już jest wadliwy, co dopiero byłoby gdyby dołożyć sytuacje typu "ups, to miejsce już wykupił ktoś przez internet, proszę wybrać inne" |
Banki nie zdążą zaksięgować wpłat w systemie bankowym, które są niezbędne do zatwierdzenia płatności przez system klubowy. Dopiero wtedy może Cię puścić przez kołowroty.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl