![]() |
mamy DRUŻYNĘ !!! i to jest najważniejsze ! tak trzymać !
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gratulacje dla redakcji wisla.krakow.pl za umieszczenie takiego filmiku. Widać, że w drużynie panuje świetna atmosfera. Gratulacje dla Roberta za stworzenie takiej atmosfery.
Melikson skubany dobrze strzela na bramkę oraz ze strzelby :) |
Nie mówcie hop, bo potem może być grube rozczarowanie.LM w tym roku to typowy bonus.Szansa jest ale w najlepszym razie to będzie jakieś 50/50 czyli nic pewnego.
Ale prawdą jest że Roberto robi wszystko by połączyć ciężkie i urozmaicone treningi z urozmaiconą zabawą Nikt mu tego nie zarzuci że opierdala się, czy więcej gada niż robi.On pracy w Wiśle nie traktuje jako jakieś zsyłki nie wiadomo gdzie, gdzie najważniejsze by był przelew pierwszego każdego miesiąca. To jest gość z pasją który zrobi wszystko co potrafi, by osiągnąć sukces.Jeden już osiągnął i jak by tego mistrzostwa krytycznie nie oceniać(bo szału w grze to kompletnie nie było), to jednak ze zlepka przeciętniaków, przy późniejszej pomocy Stana - stworzył zespół który nie prezentując się nadzwyczajnie - zdobył mistrza w sposób bezapelacyjny. Można mówić że reszta nie chciała ale to my równie dobrze moglibyśmy być tą resztą Ale nie zapeszajmy - mamy mistrza, ciekawą acz niezbyt mocną drużyną, klimat jest chyba najlepszy jaki może być przy takim miszmaszu jeśli chodzi o narodowości.Oby to wszystko wypaliło bo szkoda by znów robić jakąś rewolucje |
Kto każe Cupiałowi robić rewolucję. Nie uda się wejść to trudno.Niech Maaskant dalej ich uczy taktyki, rozgrywania piłki , a Stan zrobi 2, 3 transfery i próbujemy za rok silniejsi. Najważniejsza jest ciągłość w polityce kadrowej i w treningu. Mam nadzieję, że właściciel zrozumiał, że drogi na skróty nie ma.
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...slawa_cupiala/
Wszystkiego najlepszego Boss! :D |
o Jirsaku zapomnieli :D
|
Mam nadzieję, że Maaskant przedłuży z Wisłą kontrakt do co najmniej 2015 roku. Jest to bardzo dobry trener, zna się na rzeczy i szkoda by było, gdyby odszedł po następnym sezonie. Niech wreszcie skończy się to zatrudnianie trenerów na 1-2 lata. Długą i ciężką pracą można długo zdziałać np. Sir Alex Ferguson - pracuje w MU już 24 lata i bardzo dużo osiągnął.
|
Melikson widać ze gwiazda, wszyscy ubrani on jeden śmiga bez koszulki :P
chyba opalić sie chce |
Doszło dwóch Silnych http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf ;)
|
Wywiad z Sergiejem dla stronki Zbymaka i Maci0sa:
Cytat:
|
|
Jak skinheadzi :)
|
Kto to jest? Bo Bez fryzów ciężko mi poznać ;/
Pierwszy to CHrapek?? |
Burliga i Czekaj.
|
Cała drużyna powinna tak wyglądać... :)
|
Ten wywiad z Parejką, to chyba najgorszy wywiad świata ;D Zero treści i pytania dłuższe od odpowiedzi...
|
Ciekawe kto ich goli i czy Parejko też się zdecyduje?
|
http://pl.uefa.com/under21/news/news...druzyne+gwiazd
Niech ktoś mi to wytłumaczy Niechciało mu sie grac na maxa, potrzebował wiecej czasu na zgranie i na aklimatyzacje, czy moze jeszcze co innego? Bo skoro trafia do druzyny turnieju i to nie byle jakiego to umiejetnosci powinien miec wystarczajace na ansza lige |
Ogladalem tylko jeden jego mecz na tych mistrzostwach i musze powiedziec, ze gral identycznie jak w Wisle. Nie biegal zbyt wiele, ale zawsze potrafil sie znalezc w odpowiednim miejscu
|
Cytat:
|
Bo seniorska piłka w naszej lidze to jednak poziom wyższy od Młodzieżowych ME ?? A przynajmniej porównywalny - to ze tam błyszczy nie znaczy ze ma być gwiazdą u nas.
W Wiśle grał ok, więc uważam że potwierdził swoje umiejętności Sobolem z najlepszych lat moze nie jest ale poziom przyzwoity. Naprawdę uwierzcie nie tak łatwo jest być gwiazdą u nas w Lidze ... |
|
Pani Jirsakowa jest tak podobna do Thomasa ze mozna by pomyslec ze to jego siostra...
PS. zapowiada sie ze juz niedlugo po golu chlopaki kolyske beda celebrowac.. oceniajac wzrokowo to mozliwe ze juz w meczu rewanzowym ze Skonto :P |
Nowa kompila o Wiśle
http://www.youtube.com/watch?v=Ozpaj0HtcII tu wklejam żeby wypromować a jest co , bo chłopak fajny montaż zrobił. Fajnie jakby TWSD jak w przypadku z filmikiem z udziałem Meliksona wrzuciła na główną. Po mojemu tego typu kompilacje wykonane na wysokim poziomie powinny być promowane na głównej. To tylko lepiej - Wisła idzie w świat. A tak, filmik się marnuje gdy ma te kilka tyś a czasem mniej przeglądnięć. |
A może to o to chodzi własnie że ktoś ocenił jego grę obiektywnie.... To ze nie złamali mu nogi w trakcie meczu nie oznacza ze nie walczyl.... Moim zdaniem robil chlopak kawal dobrej roboty i kiedys to ocenili w lidze +... Od tamtej pory zawsze jak sie pojawiaj na boisku zwracalem na niego uwage i moim zdaniem nie bylo jeszcze w Wiśle tak poukladanego taktycznie pilkarza.... Liga wloska robi swoje.....
|
Cytat:
|
Panowie może dość bo pewnie dzieciak już czkawki dostał.
|
e tam, dzieciak, pani Jiirsakova ma czerwone uszy a to jej urody nie dodaje
|
Skoro tak dyskusja jest na temat Jirsaka. Za rok kończy mu się kontrakt, liczę, że ten fakt jak i większa konkurencja sprawią, że zobaczymy u niego sezon konia jak kiedyś u Zieńczuka. Poza tym on w pucharach nie zawodził i notował gole i asysty. Sympatyczny zawodnik, fajnie jakby został na dłużej.
|
Ciekawi mnie jak teraz poradzilby sobie w polskiej lidze Moskal. Co zdjecie z treningu, czy obozu to widac go jak gra z naszymi zawodnikami. Podejrzewam, ze jakos strasznie by nie odstawal ; d
|
Cytat:
Wydolnościowo - i to strasznie. Moskal zagrałby 30 minut i by na intensywnej wylądował - nie te lata. |
Jedno "ale" co do naszego nowego wzmocnienia - Gervasio Nuneza. Otóż wikipedia i transfermarkt.de kłamią co do jego wzrostu :) Otóż argentyńczyk nie ma 187cm jak podają powyższe źródła, tylko 178! Popatrzcie sobie na wspólne zdjęcie Gervasio i Jovanovicia na oficjalnej, ten drugi jest o pół głowy wyższy od pierwszego.
|
Cytat:
|
Cytat:
http://pesstatsdatabase.com/viewtopic.php?f=717&t=14477 http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...5/person.shtml P.S. Jak dla mnie może mieć nawet 160 byleby grał jak Kosowski w latach 1999-2004 :) |
Cytat:
P.S. Żeby był nawet lepszy:) |
Cytat:
|
Z ciekawosci napisalem email do Dudu Dahana(menager miedzy innymi Meliksona i Bitona), ze chcialbym kupic Meliksona z zapytaniem o cene. Dostalem odpowiedz "2.5mil transfer 500.000 net salary", wiec widac ze juz sie ladnie ceni, a tu jeszcze puchary przed nim.
|
Tylko czy Wisła by się zgodziła na taką kwotę? Myślę, że Stan nie,ale co z Cupiałem?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl