![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Szkoda że Jaga strzeliła , bo Śląsk rozgrywa naprawde dobre zawody . Imponuje w szczególności Fojut , Sobota , Mila i Kazimierczak . Nawet Ćwielongowi wychodzi wiele zagrań . Jaga w 1 połowie była cieniem samej siebie w jesieni . W 2 połowie gra lepiej choc wciąż gorzej niż Śląsk
|
Co to za ***** człowiek komentuje z Wieszczyckim? Insynuuje, ze powinien być drugi karny dla Jagi, co za ...
|
Cytat:
daleko mu jeszcze do Radovica z Legii |
Wieszczycki bardzo dobrze skomentował. Karny był zupełnie niezgodny z duchem gry. Za takie rzeczy 11-ek się po prostu nie dyktuje...
Równie dobrze można dyktować karne za każdą rękę, czy za każde przepychanie się w polu karnym. |
Cytat:
Gdyby takie zagranie bylo w srodku boiska to nikt by nie mial watpliwosci, ze faul. A faul w polu karnym to faul. Tak samo jak pilka w siatce to bramka i niewazne czy strzelona po fenomenalnej akcji/strzale czy wcisnięta jajami. Bądzmy obiektywni - gdyby Kupsiz gral w koszulce Wisly cale forum domagało by się karnego. Pawelec to patałach i tyle. |
Takich karnych się nie dyktuje i tyle. Nie wietrzę tu żadnego spisku ale to nie był karny. Oglądam systematycznie ligę angielską, francuską, hiszpańską i nie ma takich karnych. Potem się dziwimy, że w pucharach nie mamy szans jak nasi kopacze przewracają się jak małe dzieci przy byle jakim starciu.
|
Cytat:
|
Ale urwał Sandomierski...
EDIT: x2 |
Dla Jagi lepiej jakby przełożyli im nie kolejkę, a całą rundę. Grają fatalnie :)
|
Pięknie! dwie kolejki i Jaga przegoniona:D
Brawo Śląsk! LIIIDERA MAMY... |
Cytat:
Nie zmienia to jednak faktu, że z formalnego punktu widzenia decyzja arbitra jest poprawna. |
Pięknie :)
Lidera mamy! Za chu*a go nie oddamy!!! :D |
Lol Lidera na razie mamy !
=Brawo Śląsk ! |
Seratlic miał być objawieniem? Chyba Młodej Ekstraklasy...
Wg. mnie niezasłużony remis, ale cóż na to poradzić. |
WisŁa liderem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) |
Przed meczem remis wziąłbym w ciemno, po meczu żałuję straconych dwóch punktów.
|
Cytat:
|
Obstawiałem taki wynik :D
Wygląda, że Jagę znowu dopadł syndrom remisu. Już tak mieli, że prawie całą rundę nie mogli zdobyć 3 pkt. |
no to Wisełka prawdziwym liderem, nie malowanym.
Ja bym karnego nie gwizdnął, ale przepis jego odgwizdanie kryje (tak jak z terenem zabudowanym :) ). |
Jak kibice Wisły śpiewają , że lidera mamy to tak się stać musi no i stało się :)
Teraz pora na realizację drugiej części przyśpiewki. |
Wielkie brawa dla Braci z Wrocławia za Postawę w tym meczu :D
Mogli wygrać no ale .... Teraz Wszystko w rękach Maaskanta i naszych piłkarzy :D |
Brawo Śląsk:)
Teraz Wrocławianie jakby urwali punkty Legii w Warszawie.... ech rozmarzyłem się:D |
Zdecydowanie Śląsk powinien był to wygrać, w zasadzie wszyscy w Jagiellonii zagrali od przeciętnie do fatalnie. Szkoda, że Jagiellonia więcej punktów nie straciła, ale wygląda na to, że jednak Ci co twierdzili kategorycznymi głosami, że Jaga nie spuchnie (w tym ja) gadali głupoty :D Zobaczymy co będzie dalej.
Śląsk w sumie trudno ocenić, bardzo szybko, dynamicznie, ale mieli bardzo dużo miejsca, Jaga poza zrywami i końcówką jakby w ogóle nie chciała ze Śląskiem walczyć. |
Jak dla mnie to karny bardzo naciągany. Podstawy do podyktowania niby były ale w meczu jest mnóstwo takich sytuacji, a gwizdek sędziego milczy,
Tak czy siak mamy lidera :D |
Warto zwrócić uwagę na bardzo dobrą grę Śląska. Przemyślane akcje, szybkie podania, piłka bardzo ładnie chodząca od zawodnika do zawodnika. Miło się to oglądało. Naprawdę szkoda 3 pkt, bo dziś należały się WKS-owi bez dwóch zdań.
A co do Jagiellonii - przypomina mi Wisłę z zeszłego sezonu. Identyczne trwonienie przewagi od samego startu. Probierz będzie musiał trochę zejść na ziemię (i bardzo dobrze, bo akurat jest to jeden z najbardziej denerwujących trenerów w ekstraklasie). |
haha Mina Probierza po meczu. BEZCENNE. Taki pewny siebie był , może w końcu zejdzie na ziemie.
Jaga bez Grosickiego to nie jest ta Jaga czegoś tam brakuje , ale to nie nasz problem my mamy Lidera i musimy go utrzymać do końca ! |
Mam nadzieje, że Śląsk Lenczyka będzie niepokonany aż do meczu z Wisłą :) Swoją drogą Jagiellonia falstart.
|
Teraz wszystko zalezy od nas, jak nie spie...limy bedziemy sie cieszyc
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl