Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Maciej Stolarczyk były trener Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9971)

serek.c2 08.11.2019 16:09

Jak czytam o wydymaniu i wałkach to mi serio ręce opadają...

Barti 08.11.2019 16:58

Sprawa wysokości kontraktu Wasyla to już nie kamień tylko głaz do ogródka Stolarczyka. Nie sądzę żeby trener nie dowiedział się ile jego zawodnik chce zarabiać i pomimo to znając problemy finansowe klubu prosił o wsparcie socios. No jak Go nie posądzać o kolesiostwo? Jeśli nawet jakimś cudem nie znał kwot, to powinien zapytać w klubie o jakiej mniej więcej kasie mowa i czy warto.

nero 08.11.2019 17:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 1545735)
nero, no przykro mi ale to jest czytanie ze zrozumieniem. Wszędzie było napisane że to część.

Wg mnie widać że ciągle nie jesteśmy gotowi by dyskutować o zarobkach.
Wydymali, wałek.. Panowie ważcie słowa, to ze wy tyle nie zarabiacie nie znaczy że np w piłce nie można tyle zarobić.

Ciekawe że nikt nie był oburzony kilka miesięcy temu, +/-90% Socios głosowało za.
Widać zarządzanie drużyna nie jest tak prost jak się wydaje, co?

Wierz mi bądź nie, ale całkowicie nie ruszają mnie pensje piłkarzy. Do wypowiedzianych wcześniej słów biorę zwyczajnie na chłodno zwykłe kalkulacje w oparciu o zarobki innych piłkarzy, którzy poniekąd są dla Wasyla konkurencją na rynku pracy. Następnie na podstawie tego wyciągam wnioski, tyle. Zero z mojej strony jakieś spiny, że ktoś na świecie może za miesiąc zarobić 100 tyś.

Potrafię wyciągnąć wnioski, że gość jest doświadczony, grał profesjonalnie na wysokim poziomie, że taka wartość kosztuję, ale... nie kosztuję tyle.

Niezależnie od tego w jakiej formie byłby Wasyl nawet jakby miał sezon życia nadal jest zwyczajnie przepłacony i naprawdę trzeba nie mieć wstydy by jeszcze zwracać się do Socios by do tej wypłaty się dorzucili.

bridgeburner 09.11.2019 21:52

Jesteś legenda, hej Stolar jesteś legenda!
Dzikim fartem nie przegrywamy tego 0:4 z ostatnią drużyna w lidze
W zasadzie wszystkie drugie piłki wygrywają piłkarze Arki,
szkoda coś więcej pisac

Wasiu 09.11.2019 21:55

Najgorszy trener w Ekstraklasie w tym wieku.

Kamson 09.11.2019 21:56

Macieeeeek Stolarczyk wolfy

Cycu 09.11.2019 21:58

Napiszę krótko:

Stolar wypierdalaj!

JacekFan 09.11.2019 21:59

Stolarczyk wypierdalaj

Maine_Coon 09.11.2019 21:59

Wypierdalac wszyscy jesteście nie godni ....a srac w kiblu klubowym

Turecki Rożek Lodowy 09.11.2019 21:59

Najgorszy trener w Ekstraklasie w historii.

Wojtas 09.11.2019 21:59

Wszyscy wypierdalać,jesteście bandą lamerów i frajerów.

Skawa Wadowice 09.11.2019 22:01

Wypierdalaj nieudaczniku łysy.
....a gonić wynik a atakować nie potrafia bo tak ich nauczyłeś grac
Spuscisz nas do 1 ligi

leszekpw 09.11.2019 22:03

Jak nie wywala Stolarczyka to już nie wiem chyba tylko spadek pomoże. Panie Stolarczyk miej Pan honor i odejdź.

Revolver 09.11.2019 22:03

Tutaj naprawdę nie ma co się pastwić nad Stolarem. Facet ma warsztat, jaki ma. To tak, jakby mieć pretensje do upośledzonej małpy, że nie dostała Nobla z fizyki. Pewne rzeczy są poza zasięgiem. Za to gigantyczna zjeba należy się zarządowi, że jakimś cudem Macieja jeszcze nie pogonili na zbity ryj.

Zaraz pewnie padnie pytanie "A za co nowy trener?" Otóż za to, co zarobimy, jak ku*wa NIE spadniemy ze Stolarczykiem u steru.

fqqs 09.11.2019 22:07

Mylisz się. Po ośmiu porażkach honor nakazuje żeby jednak podać się do dymisji

pomeran 09.11.2019 22:07

jeśli Stolarczyk rzeczywiście uważa się za Wiślaka to powinien odejść. Inaczej będzie jednym z głównych grabarzy klubu.

Enigmovsky 09.11.2019 22:10

Trenerze miej honor, proszę :(

sevenheaven 09.11.2019 22:14

przykro to mówic, ale stolarczyk ( celowo z małej ) nie ma honoru, facet z jajami podałby się po prostu do dymisji, ale wie ze nigdzie już takiej fuchy nie dostanie..

!!IRIVER!! 09.11.2019 22:20

Szkoda strzepic ryja, Stolar odejdź:(

mr_kwolf 09.11.2019 22:20

Moderatorzy, zamknijcie ten temat bo aż wstyd.

Rozumiem niezadowolenie z wyników, ale to co się tutaj odwala i zachowanie co poniektórych na poziomie żenującym jak nasza gra.

Griszka30KR 09.11.2019 22:22

Człowieku kończ i wstydu oszczędź ,po prostu miej honor i...
Jezeli ktos nie widzi ,ze to wina Stolarczyka,to jest ślepy.
Dzisiaj widać było ,ze niektórzy zawodnicy naprawde chcieli ,ale ne mogli bo Im brakowało...
W tym momencie nie ma zespołu sa tylko inwidualnosci jak Brozek,Kuba Wojtkowski Sadlok ,ale do tego zaliczyły zjazd formy przez brak odpowiednich treningów.
Mój kumpel jeździ czasami ogladnąc treningi i mówi ,ze polegaja na klepaniu piłki Ty do mnie ja do Ciebie.
To przekłada się na grę w meczach,szczególnie z tył jak pamietna akcja antyfutbolowa w meczu z Lechem...
Brak jakiejkolwiek taktyki,wszystko jest dziełem przypadku,dlatego tak łatwo tracimy gole i tak słabo jest w ofensywie.
Do tego brak odpowiedniej motywacji dla zespołu,reakcji przy linii,stoi z włożonymi rękoma w kieszeniach z tępym spojrzeniem wyrażającym ogólną niewiedzę.

Vinci 09.11.2019 22:22

Ile tu hejtu dzisiaj...jak ruskie trolle...

Delgado 09.11.2019 22:28

raczej żydowskie jak coś :D

bridgeburner 09.11.2019 22:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Delgado (Post 1545842)
raczej żydowskie jak coś :D

Żydowskie piszą #muremzastolarem
Bo wiedzą czym to się skonczy

adams11 09.11.2019 22:34

Stolar jest jaki jest, ale nawet najwięksi trenerscy debile nie mają takiej passy porażek. Coś mi tu śmierdzi mocno i jak nagle po zmianie trenera piłkarzyki sobie przypomną jak się gra to pluję na nich. Te setki Brożka dzisiaj , jak nie on...

ciastek88 09.11.2019 22:35

Jestem wściekły po tym meczu a jednocześnie człowiek jest już przyzwyczajony , że dostajemy w łeb od każdego ale według mnie pisanie Stolar wyp... itp. jest mocno nie fair.
Trzeba pamiętać , że gdyby nie on to Wisła mogłaby przestać istnieć rok temu.
Tutaj żaden trener nie pomoże bo piłkarzy mamy w większości beznadziejnych żeby tylko wymienić Janickiego, Niepsuja, Chuce a reszta to w większości piłkarscy emeryci.
Nieważne jaki system i jakie rozwiązania wprowadził trener wyglądałoby to równie beznadziejnie, czy taki Zieliński, Bartoszek i inne Rumaki spowodowałby , że wymienieni piłkarze zaczęliby grac lepiej ?
Do Stolarczyka mam dwa zarzuty :
- jakoś sprowadzonych piłkarzy,
- przygotowanie fizyczne.

Niestety tutaj równie współwinni są obecni sternicy klubu. Wychodzi ich niedoświadczenie w wprowadzeniu klubu piłkarskiego.
Gdyby mieli jakiekolwiek doświadczenie to za transfery odpowiadałby ktoś kto ma w tym obycie. Możecie mnie wyzywać i wyśmiewać ale ja nie jestem za zwalnianiem Stolara. Jestem za tym żeby sternicy Wisły poszli po rozum do głowy i zatrudnili kogoś kompetentnego na dyrektora sportowego oraz rozliczyli Stolara za przygotowanie fizyczne. Jeżeli zatrudnimy dyrektora sportowego oraz poprawi się przygotowanie
fizyczne to być może sytuację uda się uratować.

Osoby , które wyzywają Stolara oraz ratowników Wisły powinny się pohamować bo pamiętajcie , że za kilka miesięcy możecie się tego wstydzić tak jak dzisiaj wstydzą się Ci co wychwalali Marzenę S. i Damiana D.
Dzisiaj piszecie Stolar wypier.. Krolewski wyp.. , kiedy napiszecie Błaszczykowski wyp.. ????

Griszka30KR 09.11.2019 22:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciastek88 (Post 1545846)
J
Trzeba pamiętać , że gdyby nie on to Wisła mogłaby przestać istnieć rok temu.

Chyba sie Tobie kolego mocno lejce po....ba ły

!!IRIVER!! 09.11.2019 22:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez adams11 (Post 1545845)
Stolar jest jaki jest, ale nawet najwięksi trenerscy debile nie mają takiej passy porażek. Coś mi tu śmierdzi mocno i jak nagle po zmianie trenera piłkarzyki sobie przypomną jak się gra to pluję na nich. Te setki Brożka dzisiaj , jak nie on...

Jak on tylko z poprzednich 3lat.

bódyń 09.11.2019 22:39

Stolar miej troche honoru. Podaj sie do dymisji. Czy okaze sie, ze jest przyspawany do stolka

Konrad. 09.11.2019 22:40

Przestań .......ic farmazony, pod względem zarobków jesteśmy w pierwszej 10.

A nie jesteśmy w stanie nawiązać walki z Arką czy Rakowem, które wydają na c pensje z 20-40% mniej...

bódyń 09.11.2019 22:41

A jednak przyspawany

Przegraliśmy mecz, to dla nas bardzo trudny moment, ale w tym wszystkim, to co widziałem, to moich zawodników, którzy byli po spotkaniu bardzo źli na to co się stało. Wniosek jest jeden, tylko razem możemy wyjść z tej sytuacji. Pozytywem jest to, że wykreowaliśmy sobie okazje do zdobycia bramek
mówił po ósmej porażce Wisły Kraków z rzędu trener naszego zespołu, Maciej Stolarczyk.

bridgeburner 09.11.2019 22:42

Stolarczyk:
Cytat:

To bardzo trudny moment, bo przegraliśmy z bezpośrednim rywalem. Zawodnicy po meczu byli bardzo źli na to, co się stało. Mój wniosek jest jeden - tylko wspólnie możemy wyjść z tej sytuacji. Pozytyw to sytuacje, które wykreowaliśmy
Panie Macieju, gorąca prośba, zmień Pan dilera bo ten obecny ewidentnie Pana oszukuje

Wasiu 09.11.2019 22:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez adams11 (Post 1545845)

Niestety ale Stolarczyk jest właśnie takim "największym trenerskim debilem". Gdziekolwiek był to szybciutko go pogonili. A czemu inni nie mieli takiej passy porażek? Bo władze klubów szybko reagowały i takiego "ananasa" wywalały na zbity ryj. A że u nas jest towarzystwo wzajemnej adoracji to nikomu nie zależy i obecna sytuacja im odpowiada.

Revolver 09.11.2019 22:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciastek88 (Post 1545846)
Tutaj żaden trener nie pomoże bo piłkarzy mamy w większości beznadziejnych żeby tylko wymienić Janickiego, Niepsuja, Chuce a reszta to w większości piłkarscy emeryci.

Racja. Gdybyśmy tylko zamiast nich mieli takich piłkarskich geniuszy, jak Skhirtladze, Antonik, Zbozień albo Jankowski.

pomeran 09.11.2019 22:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 1545851)
A jednak przyspawany

Przegraliśmy mecz, to dla nas bardzo trudny moment, ale w tym wszystkim, to co widziałem, to moich zawodników, którzy byli po spotkaniu bardzo źli na to co się stało. Wniosek jest jeden, tylko razem możemy wyjść z tej sytuacji. Pozytywem jest to, że wykreowaliśmy sobie okazje do zdobycia bramek
mówił po ósmej porażce Wisły Kraków z rzędu trener naszego zespołu, Maciej Stolarczyk.

Czyli jednak odfrunął.

Maciej Stolarczyk po spadku z ekstraklasy po 30 porażce z rzędu: „spadliśmy, owszem- ale widziałem kilka pozytywów. Mieliśmy więcej autów od przeciwnika a dodatkowo Buchalik wybił w aut tylko 7/8 piłek. Boguski jest zły. Tylko razem mozemy awansować do ekstraklasy’

Przecież to się nie dzieje. Tak nie mówi gość z kompromitująca seria i historycznym wpierd**lu

Fugiel 09.11.2019 22:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Revolver (Post 1545855)
Racja. Gdybyśmy tylko zamiast nich mieli takich piłkarskich geniuszy, jak Skhirtladze, Antonik, Zbozień albo Jankowski.

To bysmy mieli 3 punkty wiecej i nazywali sie Arka Gdynia - wiec dziekuje.

ciastek88 09.11.2019 22:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Revolver (Post 1545855)

Co w tym dziwnego , że mecz drużyn o podobnym potencjale kończy się 1:0 ?

PhantomRanger 09.11.2019 22:57

Cytat:

Przegraliśmy mecz, to dla nas bardzo trudny moment, ale w tym wszystkim, to co widziałem, to moich zawodników, którzy byli po spotkaniu bardzo źli na to co się stało. Wniosek jest jeden, tylko razem możemy wyjść z tej sytuacji. Pozytywem jest to, że wykreowaliśmy sobie okazje do zdobycia bramek - mówił po ósmej porażce Wisły Kraków z rzędu trener naszego zespołu, Maciej Stolarczyk.
Na obecną chwilę nie znajduję w słowniku ludzi kulturalnych, dostatecznie obelżywych słów, aby skomentować tą pomeczową wypowiedź. Jedno jednak jest pewnie, towar do którego ma dojście, musi być najwyższej jakości.

El'kabat 09.11.2019 23:00

WON pajacu.
Do dymisji się sam pewnie nie poda, bo honoru też brak. Zwolnić go nie zwolnimy bo mamy 3 innych na liście płac.... i tak się zjebiemy właśnie do 1 ligi.

krzywy 09.11.2019 23:10

Do usunięcia

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:44.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl