Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2009/2010 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5997)

Maciejj 16.08.2009 20:13

i po zawodach........ amica szaleje heheh i tyle na ten temat

Ogryzek 16.08.2009 20:13

Nie ma co marudzić - dobry wynik:D

Mimo wszystko Polonia za słaba na MP i dobrze że urwała punkty Lechowi:)
Jest dla nas mniejszym zagrożeniem niż Kuchenki:D

FraMat 16.08.2009 20:13

:rotfl:
Wiara Lecha - nejlepsi kibice w Polsce

4fan_player 16.08.2009 20:13

Dobra nie spinać się za bardzo. To dopiero 3 kolejka.

kibic sukcesu 2007 16.08.2009 20:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 4fan_player (Post 779857)
Dobra nie spinać się za bardzo. To dopiero 3 kolejka.

Dokładnie, ale mimo wszystko przyjemnie popatrzeć jak polska Barcelona dostaje smary :D:D:D

flamengista 16.08.2009 20:15

Super, tylko nie wiem czemu niektórzy już pozbawili Amiki szans na pierwsze, historyczne MP.

Przecież Polonia to silna drużyna, a przebieg meczu podobny do Lechii z Odrą. Poznaniakom z Wronek wszystko się posypało po wykluczeniu Peszki. Taka wpadka każdemu mogła się zdarzyć.

mic 16.08.2009 20:15

Teraz szykowac sie na najazd poznaniako-wroniakow i atak jakie to kompleksy mamy

MichauSzczu 16.08.2009 20:18

Grembocki chyba się z chłopakami żegna :> Szkoda bo spoko trener, taki troche Lepper polskiej piłki :D

A jak w tym meczu zagrał Robert "Jestem gwiazdą, chce na zachód" Lewandowski? I czy w ogole grał?

Jaroo1 16.08.2009 20:18

I juz polska mentalnosc widoczna, 1 przegrany mecz Lecha i juz: majstra nie bedzie, juz se moga. Spokojnie Panowie jeszcze oni nie raz przegraja i Wisła tez, taka jest piłka, nie wygrywa sie ciagle a porazka nasza jest tylko kwestia czasu :)
Tymczasem Polonia 4:2 juz! No no no, zaszaleli ostro az jestem pełen podziwu dla nich i odszczekuje wszem i wobec to co pisałem wczesniej, w stylu ze dołozy Lech kilak bramek a jutro Polonia bedzie bez trenera :P
Co do kibicow, tez nie jest w Lechu kolorowo, graja we Wronkach, maja blisko, teren przyjazny, moga sobie jezdzic rodzinami, do tego jakby nie patrzec to jakby grali u siebie, mysle ze sa kibice dawnej Amici ktorzy z checia poslzi dzis obejrzec mecz a mimo to z tego co mowili komentatorzy na poczatku to kompletu widzow nie ma!Jak widac kibicow wygodnisow nie tlyko my mamy :)
No i najgorszy mankament Lechitow, co to za kibice co rpzy porazce zamykaja mordy i nie dopinguja?! Tak, to kibice sukcesu, jak jest widowiskowa gra to fajnie bawimy sie, a jak sukcesu nie ma to zamkna mordy i siedza jak pikniki... ciekawe. W tamtym sezonie ciagle mam w głowie obrazek po remisie Lecha z Ruchem u siebie od kibicow w strone pilkarzy "zero ambicji, Kolejorz zero ambicji", oni sa zajebiscie głodni sukcesu a jak tego sukcesu nie dostaja to szybko stroja fochy i juz nie sa takimi super kibicami. Ja sie ciesze ze kibicuje Wisle ktora nawet jak ponosi blamaz w Tallinie to kibice "jada z koksem" :D, bo to Wisła jest Mistrzem i pokazuje ciagle ze ma Mistrzowskich kibicow, choc jest tych fanatykow z 2 tys to to sa fanatycy pełna gęba. Chwała Wam za to!

Ogryzek 16.08.2009 20:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 779860)
Super, tylko nie wiem czemu niektórzy już pozbawili Amiki szans na pierwsze, historyczne MP.

Przecież Polonia to silna drużyna, a przebieg meczu podobny do Lechii z Odrą. Poznaniakom z Wronek wszystko się posypało po wykluczeniu Peszki. Taka wpadka każdemu mogła się zdarzyć.

Kto pozbawił szans Kuchenki? Przecież to dopiero 3 kolejka i dlatego właśnie się cieszę że w meczu w którym byli lepsi stracili 3 punkty... a nuż może tych 3 punktów im zabraknie?

Wiadomo że taki mecz mógł się nam zdarzyć wczoraj... 1-0 dla Bełchatowa po błędzie naszej obrony w 6 minucie... itd

Ale się nie zdarzył:D

A do MP droga tak daleka że nie ma co gdybać, bo nie jedni jeszcze pogubią punkty.

AS82 16.08.2009 20:19

AMICORZ AMICORZ !!!! :rotfl:

W.S 16.08.2009 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 779856)
Wiara Lecha - nejlepsi kibice w Polsce

chyba na Świecie! :rotfl: biedacy sie obrazili:foch:

kohprzem'68 16.08.2009 20:20

90 minuta meczu i dalej 2:3 dla Polonii i już nie muszą się silic komentatorzy z c+ że "jeśli Lech wyygra jedną bramką towspólnie z nami bedą mieli pierwsze miejsce po dziewięc punktów i taki sam stosunek bramkowy " a tu lipa wróżba się nie spełniła Wisełka na swoim miejscu .
No 2:4 Wojciechowski na kolana Grębockiemu buty czyscic i błagac by został na stanowisku trenera .

killzone 16.08.2009 20:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MichauSzczu (Post 779863)

A jak w tym meczu zagrał Robert "Jestem gwiazdą, chce na zachód" Lewandowski? I czy w ogole grał?

Nie grał.

To sie nam ziemniaki wygotowały :rotfl: a Ci wierni kibice mnie w ogole rozj...ali. buehehehe :rotfl: Niech tu zadna pyra nie wchodzi i nie mowi ze maja najlepszych kibiców w Polsce, bo jak pilkarzykom nie idzie to cisza jak na Amice lub Odrze. Tacy wielcy z nich fani.

masada 16.08.2009 20:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 779860)

No dobrze, ale tak troszeczkę tą wpadką jednego z głównych rywali do MP można się cieszyć, czy też nie? :)

grzesiek632 16.08.2009 20:22

BUM!!!! jakis balonik znow został podziurawiony-pękł.. slyszeliscie?... majstra:rotfl:
I cale szczescie ze przegrali bo juz kibice Amici znowu robili sie pyszni i ''jacy my jestesmy dobrzy a ta Wislą słaba''
kubel zimnej wody! bardzo prawidlowo, mamy samodzielnego lidera .. Niestety bo Lechia ulegla Wodzislawianom.. ale jest bardzo dobrze!

prober 16.08.2009 20:24

Pierwsza porażka Lecha w lidze od 10 miesięcy (!). Przypomina się zeszłoroczna fatalna przegrana Wisły przy Reymonta (1:4 właśnie z Lechem), która zapoczątkowała drogę przez mękę w lidze.

Kolejorzowi wystarczało jednobramkowe zwycięstwo do zajęcia fotela lidera. Boleśnie przegrali i spadli na... ósmą pozycję.

Brawo dla obiektywnego sędziego z Japonii, nie bał się pokazać czerwonej kartki zawodnikowi gospodarzy oraz odważnie sędziować w końcówce.

Po trzech kolejkach Wisła sprawia najsolidniejsze wrażenie wśród faworytów. Bezpośredni mecz Lech-Wisła dopiero za 2 miesiące, do tego czasu będzie sporo okazji do zgubienia punktów.

I nie piszcie, że Lech odpadł z walki o mistrzostwo. Przy całej sympatii do Wisły poznaniacy są dalej w grze i do tego ratują honor Polski w pucharach.

Jaroo1 16.08.2009 20:24

Cytat:

To sie nam ziemniaki wygotowały :rotfl: a Ci wierni kibice mnie w ogole rozj...ali. buehehehe :rotfl: Niech tu zadna pyra nie wchodzi i nie mowi ze maja najlepszych kibiców w Polsce, bo jak pilkarzykom nie idzie to cisza jak na Amice lub Odrze. Tacy wielcy z nich fani.
Lubie Legionistow :p uheheh

PS Dobrze niech dostaje Lech baty co mecz, wczensiej grali jako czarny kon, byli w cieniu za Legia i Wisła i fajnie byłoc waniakowac a teraz jak sa na swieczniku i cos nie wychodzi to niech sie rpzyzwyczajaja ze ich cala Poslka wysmieje, i widac jak to sa przygotowani sami kibice do tej presji, jest porazka= nie ma dopingu uhehe

Kamson 16.08.2009 20:25

Co tak cicho było pod koniec meczu we Wronkach? Protest jakiś?

:D

d 16.08.2009 20:25

Może nareszcie choć trochę przytłumi się lansowanie tej ćwikły w mediach. Niech sobie wpierdalają po 5-6 Kielcom czy Norwegom, karawana jedzie dalej.

Deever 16.08.2009 20:26

Bardzo dobry mecz w derby nowotworów.

Wynik jeszcze lepszy.

Psssssss...

Pewne 3:0 Wisełki, dwie największe rywalki na bezbramkowy remis (najlepszy byłby obustronny walkower, ale nie ma co wybrzydzać), Ara w plecy, oba budżetowe pasożyty w plecy i to trzema bramkami, wygrana Śląska, Nowotwór rozbity w swoim mateczniku.... :D

Gdyby nie wpadka Lechii, to już w ogóle byłaby kolejka idealna.

spartan 16.08.2009 20:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 779878)
Co tak cicho było pod koniec meczu we Wronkach? Protest jakiś?

:D

Tak. Podobno milcząco domagają się powrotu na ligowe boiska sędziego Kasierskiego

MichauSzczu 16.08.2009 20:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 779876)
Lewandowski ma kontuzje, niestety niegrożną i w następnym meczu już zagra.

Szczerze mówiac on jest cienki, przy Stiliciu kazdy by strzelał :> Media go lansuja na siłe, ostatnio czytam "biografię" Brozka a tam pisze Paweł sezon xxxx/xxxx zakończył z niezbyt imponujacym dorobkiem 13 goli w lidze. A nasz Robercik ile strzelił? :> Czy on gra jakos rewelacyjnie? ja nic takiego nie widze ; /

Jaroo1 16.08.2009 20:29

Gdzie jestescie kibice $ukce$u?
eee? We Wronkach!!!

Juz rozumiem o co chodizło z tym Naszym transparentem :D

harthausen 16.08.2009 20:30

pewnie nastroje mają takie same, jak my rok temu, gdy nam włożyli 1-4 :)

Proud 16.08.2009 20:30

szkoda Lechii. Liczyłem na współliderowanie :D

a co do Lecha...
cieszę się ze przegrali przede wszystkim po tej akcji "Gwiazdy ze wschodu" Amiki. Nic mnie tak nie wk**wia jak symulacje na boisku. A temu Sewerynowi w następnej kolejce ktoś powinien tak wejść żeby już chłopaczyna nie musiał udawać...dla mnie takie sumulowanie to czyste skur***yństwo.

na uwagę zasługuje doping wronieckiej publiczności do "ostatniej minuty" :D:D

a poza tym to...

LIDERA MAMY!!! :D :D

TymonPRO 16.08.2009 20:31

Wszystko wraca do normy Lider jest nasz :)

jasnyGwint 16.08.2009 20:33

Przyznam, że gdy sędzia doliczył 4 minuty wróciły złe wspomnienia, ale jak widać nawet ich fart się kiedyś kończy.

Inna sprawa to, że to dopiero trzecia kolejka, w zeszłym roku Amika przegrała na poczatku z GKSem co nie przeszkodziło jej w wywalczeniu 5 punkowej przewagi na koniec rundy (i chyba też z Arka mieli jakąś wpadke...) My jak narazie mieliśmy dość łatwych rywali a mecze szczęsliwię sie układały, więc jeszcze różnie może być.

tommiyacht 16.08.2009 20:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez harthausen (Post 779885)
pewnie nastroje mają takie same, jak my rok temu, gdy nam włożyli 1-4 :)

tylko u nas po 5 minutach to nam naprawde żuchwy opadły że az pieprzneło. pewnie bedą sie tlumaczyć grą w 10 co oczywiscie jest troche prawdą.

Spoko z tymi Japońcami, przynajmniej Arboleda sie nie miał z kim kłócić

andalemono 16.08.2009 20:42

Finał setki na erosporcie.

gigant 16.08.2009 20:44

Nie wiem czy w tym temacie można pisać o Amice, bo jak niegdyś w temacie pucharowym zarzucą nam kompleksy i nie wiadomo co jeszcze.

Ale wronczan musi boleć porażka, zachowanie najlepszych kibiców w europie przemilczę, tak jak oni przemilczeli końcówkę meczu. Życie jest piękne.

Awe 16.08.2009 20:51

9.58... Niemożliwe...

Ciekawe kogo to Odra wyciągnęła z tej Malty. Koleś zaczyna jak Dudu :)

Kocur 16.08.2009 21:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spartan (Post 779882)
Tak. Podobno milcząco domagają się powrotu na ligowe boiska sędziego Kasierskiego

coś w tym jest ... na boisku sędziował skośnooki spoza układów i od razu niespodzianka :p

Żmijka 16.08.2009 21:28

Fascynujące, że w C+ w Lidze+Ekstra z Wodzisławia do Gdańska jest 609 km, zaś w Szybkiej piłce 520 km ... :lol:

Co do wyników to układa się dobrze - 3 kolejka i samotnie sobie liderujemy ... nie jest źle! :)

Marcin(L) 16.08.2009 21:32

Jakby to powiedzieć: W meczu na "szczycie" Grodzisk pokonuje Wronki.
My jak zwykle, szkoda gadać. Inna sprawa, że w drugiej połowie Cracovia ograniczyła się o obrony, ciężko tak grać.
Jedno jest pewne: Odra nigdy nie spadnie:)

wolfy 16.08.2009 21:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 779930)
Fascynujące, że w C+ w Lidze+Ekstra z Wodzisławia do Gdańska jest 609 km, zaś w Szybkiej piłce 520 km ... :lol:

Ci z "Szybkiej..." znają skróty, to i mniej na licznik nabili:>

Ale się kolejka ułożyła. Gdyby nie Odra, to byłby ideał.

We Wronkach milczenie owieczek Rutkowskiego, Grębocki będzie miał z tydzień spokoju w mediach, ale najlepsze - wreszcie ktoś wyłapał te ich siatkarskie zapędy. Czyżby japońscy sędziowie nie przyjmowali w formie prezentów sprzętu AGD?

konrad1991tsw 16.08.2009 21:46

Muszę przyznac że derby Wielkopolski zakończyły się sporą niespodzianką. Bardzo fajnie że Polonia wygrała, bo na dłuższą metę nie będą oni gotowi do walki o mistrzostwo. A Amica ,cóż, trochę upuszczą powietrza z tego nadmuchanego balonika :) Pewnie zaraz się pojawią się tutaj "najlepsi kibice w Polsce" i zaczną naginac rzeczywistośc :D Ogólnie jakoś strasznie mało remisów jest w tym sezonie (ledwie 2). Każdy gra o pełną pulę, nie ma już układów? I podobnie jak legionista powyżej jestem zdania że ta Odra to nigdy nie spadnie, jakim cudem ta ekipa się utrzymuje? No to swoje spostrzeżenia już przekazałem w skrócie. Dziękuję za uwagę ;)

PS. 9.58 Sorry że nie na temat ale ... Usain Bolt jest niesamowity

buldus 16.08.2009 22:07

A co ma Wa-wa do derbow wielkoposki? :P

Kamil 16.08.2009 22:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez buldus (Post 779958)
A co ma Wa-wa do derbow wielkoposki? :P

warszawa nic, ale grodzisk wielkopolski duzo

swój chłop 16.08.2009 22:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin(L) (Post 779931)
Jedno jest pewne: Odra nigdy nie spadnie:)

Tfu, tfu, tfu, odpukaj w niemalowane...:) To nie może być prawda.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:05.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl