![]() |
mysle ze bedzie Barcelona albo Fiorentina. Albo jeszcze gorzej - Basel lub Steaua, i odpadamy z Beitarem :}
|
niestety Basel już wylosował - Guimares ;-)
|
Najsłąbsi juz rozlosowani:)
|
Będzie bardzo mocny przeciwnik... ;/
|
Barcelona! Nie!!! :(
|
tylko nie teraz :P
|
Barcelona i po ptokach
|
Wiedziałem....
No to cóż, LM na pewno nie w tym roku. Ja piernicze... |
barcelona.
Rewanz za kiedys?:D |
No znowu mamy szczescie
|
Jak spaść to z wysokiego konia...
:D |
No to mamy pecha
|
Gdzie pierwszy mecz??
|
Hahaha kvrwa mać ;D My to zajebiste szczęście mamy.
Ale i tak awansujemy:> |
To było pewne, ale jestem zły
|
najpierw przejść Beitar...potem sięzastanawiać! Musimy w środę wygrać!
|
lepiej sie chyba nie dało
historia się lubi powtarzać ino najpierw Beitarowi wlać by należało coby atrakcyjna Barcelone obaczyć.... |
Pierwszy chyba na wyjeździe, ale jakie ma to znaczenie. Bądźmy realistami.
|
No cóż, więc tak czy siak LM nie mamy. Oby tylko udało się wygrać z Beitarem i zagrać w UEFA. Może znowu chociaż do grup uda się awansować. Zawsze coś.
:( |
Dlaczego my zawsze mamy takie #$@^*% szczęście?
To było ustawione, mówię Wam :rotfl: Operacja środa. Niestety życie to nie FM... |
ale łatwe losowanie. Wkońcu się dostaniemy do tej upragnionej Ligi Mistrzów ;(..Chciałbym byśmy chociaż nieźle się z Barcą zaprezentowali .Ciekawe po ile będą bilety jeśli przejdziemy Beitar,
Czemu Jak ten pajac z Uefa podniósł to Barcelona to już wiedziałem że na nią trafi Wisła .. Nie fart straszny!! |
W drugiej rundzie mielismy najgorsze losowanie
i w trzeciej niestety takze :/ |
Bilety po 250 znwou pewnie :O Byle by Beitar pokonac to przynajmniej PUEFA bedzie
|
Dobrze, że chociaż 1 mecz na wyjeździe.... Bilety pewnie po 3 stówki będą. Pecha to my mamy zawsze w losowaniu:/
|
Pierwszy mecz napewno w Hiszpani, szkoda szkoda jeszcze raz pech, ponieważ jestem przekonany że Beitar przejdziemy. Ku...
|
Hehe koniec marzeń koniec snów.
Piękne losowanie - nawet NEI nie pomoże:) |
jakiś żart czy co?
|
Nie ma to jak fart :lol:
Messi , Henry ,Iniesta,Xavi ,Daniel Alves i spolka Pierwszy mecz na Camp Nou 12/13 sierpnia , w sumie jesli szukac jakiegos pozytywu to tylko to ,ze nie beda jeszcze w formie meczowej :rotfl: |
No to tylko przejsc Beitar a dalej to mozna rezerwy wystawic. Poradza sobie :D
Wiekszego pecha nie moglismy miec. Mam tylko nadzieje, ze w przypadku gry w 1 rundzie PU trafimy na najslabszego przeciwnika na jakiego mozna trafic :] 1. próba - Barcelona 2. próba - Anderlecht 3. próba - Real 4. próba - Panata 5. próba - Barcelona Czyli walczymy o mistrza i za rok awansujemy :D |
Szkoda losowanie jak zawsze nie na naszą korzyść ale trzeba wierzyć :)
|
widzieliście mine bednarza ?
|
No właśnie bilety po 300 zł , o ile na realu zabawiłem się bo mialem klientów po 500 zł za bilet teraz mnie to nie bawi by 300 zł dawać za ticketa, sorry ale nie 300 zł to przesada jest max 150 złl powino być ale wiadomo że bedzie 300 \albo 350 nawet !!!!
|
hahahaahha
WSPANIALE :) |
obyśmy tam dostali nie więcej niż 3... o ile my tam pojedziemy, a nie beitar
|
Ludzie! Nie wyklinajcie tak! Co z tego, że barcelona?! Ludzie jak my chcemy grać w lidze mistrzów to i z takimi rywalami musimy sobie jakoś radzić! Pokonajmy tą całą barcelonkę i gramy dalej! Co oni są jakieś roboty, że się nie da z nimi wygrać?!
AVE WISŁA! |
No to znając nasze szczęście, Lech i Legia też wylosują jakiś potentatów i w przyszłym sezonie Wisła zaczynać będzie eliminacje w I rundzie...
|
no to czas na rewanż :D
ale narazie to musimy izraelska barcelone ograc... |
dajcie spokój są do ogrania :D
|
nie myślmy teraz o barcelonie, jak narazie to nie przeszliśmy potyczki z beitarem... wygrajmy pierwsze z nimi a dopiero potem irytujmy sie ze trafilismy na barce. o jakim szczesciu, czy nieszczesciu my mowimy, jak my nie potrafimy z beitarem sobie poradzic?!
|
Ludzie przecież to jest rywal jak najbardziej do ogrania :lol:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl