![]() |
potrzebuje opis meczu poslak anglia RWD:] na predce :]
|
Wie ktoś jak ściągnąć sim locka z Nokii 6630 ? I ile ewentualnie takie coś kosztuje?
|
Czy istnieje możliwość zerwania umowy z Cyfrą Plus ,w przypadku zawieszenia jesiennych rozgrywek Ekstraklasy??:>
|
Zależy to raczej od tego na jakich zasadach została zawarta umowa.. Ale pewnie nie wykluczone ze nie :)
|
Cytat:
serwis/komis 20-30 zł 5 minut zajmuje chyba ze amator "kombinował" wczesniej - ok 60 zeta i juz troche dłużej |
Od ponad 24 godzin mam problem z wysyłaniem sms-ów w sieci 36i6. Gdy chcę wysłać wiadomość(obojętnie do jakiej sieci), wyskakuje mi komunikat "nie udało się wysłać wiadomości. Jest to dziwne ponieważ mam zasięg i pieniądze na koncie(połączenia mogę wykonywać i odbierać normalnie). Dodam, że ten sam problem ma osoba z innej miejscowości także posiadająca starter 36i6. Zetknął się ktoś z podobnym problemem? Z góry dziękuję za pomoc.
|
Witam Panowie !
Dowiedziałem się że czeka mnie jutro dróżka na Szczecin. Jednak niewiem kompletnie jaka dróżka najlepsza itp. Coś polecacie? |
Cytat:
|
Skrzynka wyczyszczona. Piszę nie tylko do tej osoby, ale także do innych osób, które mają telefony w innych sieciach. Druga osoba, która ma tel także w 36i6 ma ten sam problem.
|
Cytat:
kurde, nawet sie pokusilem o formata, niestety nic to nie dalo, co do ustawien w biosie nie mam czegos takiego jak klawiatura / mysz, nie wiem dlaczego nie moglismy z kumplem znalezc. z racji ze jest to laptop, touchpad dziala poprwnie caly czas, ale jak wepne w mysz do usb, to dopoki windows nie znajdzie sobie sterownikow, mysz na kablu dziala. jak sie pojawi dymek znaleziono nowy sprzet interfejsu HID, to lipa. pad dziala, mysz juz nie. jak sie za to zabrac bo mnie juz trafia szlag!! btw dzieki za pomoc. |
Cytat:
Jeśli nie, to może być wina "kłótni" sterowników z jakąś aplikacją. Cytat:
Być może mają jakąś awarię serwerów lub przekaźników, nie wiem na jakiej zasadzie to działa. Zobacz link |
Od której dziś otwarty jest Wiślacki świat? od 10 czy 11 bo jakoś tego spamiętać nigdy nie mogę ;d
|
Cytat:
|
Czy wiadomo coś więcej czy jutro wpuszczą Nas na stadion w spairngu z Bełchatowem ?
|
Pytanie z cyklu : mam problem z komputerem.....
Potrzebuję instrukcję jak sformatować dysk , na którym jest Vista. Laptop jest z USA. Chce wrzucić XP.... |
poleciłby ktoś na szybkości fajny aparat na prezent do 500-600zł ?
|
Korzystał ktoś z tej stronki : www.kierowca.pwpw.pl ?
Działa poprawnie i na bieżąco aktualizują dane? |
Cytat:
Odpowiedź 2 Odpowiedź 3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pytanie ode mnie: Czy prawdziwy jest zapis w regulaminie MPK, że posiadając kartę na daną linię, mogę odjechać od tej linii na jeden przystanek bez żadnych następstw w postaci kary? :-) Słyszałem że kilka razy taka rzecz przeszła, jedynie słyszałem, jednak nie chce się na coś takiego naciąć. |
Cytat:
|
Sa jakies strony internetowe gdzie można zrobic własne konto i pokazywac innym zdjęcia??
|
Cytat:
nasza-klasa.pl Wymieniać dalej? |
"2. Bilety okresowe na określoną linię uprawniają do przejazdu autobusami innych linii, na odcinkach tras pokrywających się z trasą linii wskazanej na bilecie."
czyli jeśli mam autobus linii X i autobus linii Y, mam bilet okresowy na linię X, to mogę jeździć linią Y do póki, trasa przejazdu obu linii się pokrywa? |
Cytat:
(10 znaków) |
Cytat:
raczej porządny! |
Mam prośbę. Szukam jakiegoś grafika który pomógłby mi zaprojektować szal. Tylko podkreślam że szal nie będzie Wiślacki. Jeśli ktoś byłby w stanie pomóc to proszę na priv. Z góry dzięki.
|
Cytat:
|
Gdzie można kupić koszulke Larissy z Żurawiem na plecach :D ?
|
W Larrisie :)
|
Cytat:
|
jeśli juz to w Salonikach.
Szukaj na Allegro.pl , tam czasem sa opcje ze kupisz koszulke a oni sami Ci nadruk zrobią. |
Jaką nazwę nosi nowa płyta Bezimiennych?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sparing z Bełchatowem będzie z udziałem publiczności??
|
Cytat:
Tylko dla mediów. |
Cytat:
Moga byc nawet jakeis serwisy angielskie :) |
proszę podać link do strony z prowadzonymi rankingami europejskimi w piłce nożnej
wszystko co tyczy się UEFA, punkty poszczególnych europejskich zespołów w rankingach, punkty federacji piłkarskich i tym podobne z góry dziękuję |
jakaś alternatywa dla zumi.pl i viamichellin ?
|
Cytat:
http://www.dojazd.org/ Natomiast jeśli chodzi o coś w stylu zumi, to spróbuj tego: http://www.wikimapia.org/#lat=52.106...=6&l=0&m=a&v=2 |
jakie mi polecicie słuchawki do 25 zł?
i czy za tą sume można kupić dobre słuchawki douszne? najlepiej takie walce:D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl