![]() |
Bardzo pozytywnie wypadł moim zdaniem Janczyk. Talent ma, a widać że nawet same treningi w takim klubie jak CSKA robią swoje. Jeśli wróci do Polski to czuję, ze parę bramek może strzelić.
|
Jancyzk niezle potrafil utrzymac sie przy pilce, dobra technika, aczkolwiek moim zdanie naduzywal dryblingu, a jak juz decydowal sie na podanie to zazwyczaj do nikogo. Ale zgadzam sie ze w naszej lidze moze troche napukac bramek. Powiem szczerze ze zastanowilbym sie na miejscu naszych dzialaczy czy nie warto byloby o niego zabiegac.
|
Są dwa plusy tego meczu dobra postawa Boguskiego i Szpakowski już nie mówi Bogucki.:lol:
|
Cytat:
|
http://rafalstec.blox.pl/2008/12/Kok...r-nadziei.html
Akurat Kokoszka to mnie malo interesuje ale pierwsza czesc dosyc trafnie pokazuje w jakiej zapasci jesli chodzi o grajkow, jestesmy Imponujących postępów, niestety, raczej nie robili, dla najszczęśliwszych był to czas stagnacji. Maciej Żurawski został przez Celtic wykopany na grecką prowincję, Radosław Matusiak ogłosił koniec kariery, Ebi Smolarek odbębnia pojedyncze kopnięcia w przeciętnym Boltonie, Jacek Krzynówek został uznany przez Wolfsburg za zbędnego, Mariusz Lewandowski przyrósł do ławki rezerwowych Szachtara. Marek Saganowski jesień umilił sobie co prawda golem w Lidze Mistrzów, ale Aalborg odsyła go z powrotem w angielską drugoligową głuszę. Grzegorz Rasiak po zachęcającym starcie Watford (też druga liga) przejął nowy trener i futbolowe alter ego Chucka Norrisa usunął z szerokiej kadry. Adrian Sikora jest w Murcii (znów druga liga, hiszpańska) piątym kołem u wozu, na domiar złego drużyna tkwi w strefie spadkowej, z marnymi widokami na przeskok do strefy bezpiecznej. Wreszcie Łukasz Sosin hulał w eliminacjach LM, by jesienią spaść do rezerwy. Generalnie renoma polskich piłkarzy grających za granicą - mierzona rozgłosem, pozycją pracodawcy oraz osiągnięciami - ani drgnęła. Nawet renoma grupki bramkarzy wyeksportowanych na Wyspy, z których byliśmy w minionych sezonach najbardziej dumni, oraz dwóch gwiazdek Bundesligi. Artur Boruc prawdopodobnie sam zaprzepaścił szanse na transfer do słynnej firmy, Tomasz Kuszczak oraz Łukasz Fabiański rzadko wstają z ławki, zasługujący na szansę w lepszym klubie Kuba Błaszczykowski wciąż nie wyrwał się z Borussii, Artur Wichniarek pozostał paniskiem na bielefeldzkiej zagrodzie, ciułając punkciki dla uratowania się przed spadkiem. Pozorny okazał się też awans Dariusza Dudki do Auxerre, który po niezłym początku przestał grać i już straszy odejściem, prawdopodobnie do ligi rosyjskiej. |
w PS piszą że pzpn szykuje Piotra Nowaka na następce Leo gdyby nie udały sie eliminacje do MŚ w 2010.
http://sport.onet.pl/0,1248770,1891249,wiadomosc.html |
|
Eeee.. no podaj może źródło skąd wziąłeś tę rewelację.
Jakoś nie chce mi się specjalnie wierzyć, że dostaniemy taką ch.ujnię. |
****a jebana komercja. To już przesada.
|
Cytat:
To podobno tymaczasowa koszulka na mecz z Walia bo nad wzorem na dluzej dopiero pracuja. Pisze, ze godlo zostalo zastapione tylko niewiem czy w tej tymczasowej czy w ogole. |
Nie mówcie mi, że to są nowe meczówki Repry:
http://img.interia.pl/sport/nimg/x/0...gu_3126672.jpg Wiadomo, że w meczach oficjalnych nie będzie logo Orange, ale te stroje są strasznie brzydkie ... |
Właśnie miałem wkleić to zdjęcie... Co to w ogóle ma być ;| ?
|
może to coś a'la koszulki nike'a Zagłębia Lubin :) ?
|
"Polak" z importu, koszulka meczowa bez godła, ale za to z logiem sponsora ( nawet jeśli to tylko sparing ). Co dalej?
|
Cytat:
|
Cytat:
TE są beznadziejne, a co dopiero mówić o tych dzisiejszych |
oddawać Orła! komuchy zapieprzyły korone a PZPN całego Orła. Co za czasy..
|
Cytat:
|
A co ****a w Chinach zamknęli jedyną szwalnie, że nie są w stanie dostarczyć strojów oryginalnych,tylko taki badziew? Ciekawe czy w innym kraju takie coś by przeszło.
|
http://www.youtube.com/watch?v=qwWhv...eature=related
13 lat temu nike lepsze wykonała, w kazdym normalnym kraju ktoś takie coś by wywalił do kosza ale my mamy pzpn |
Według tego co TUTAJ jest napisane w meczu z Walią powinniśmy grać w strojach tymczasowych czyli TYCH.
Mam nadzieję, że to prawda, bo te dzisiejsze trykoty delikatnie mówiąc nie są ładne... Ciekawy jaka będzie finalna wersja strojów. Oby Nike nas nie zaniedbało i nie zaprojektowało nam jakiegoś chłamu. |
Cytat:
Wróćmy do wątku. Koszulek faktycznie niespecjalne, zobaczymy jak będą się w sobotę z Litwą prezentować. |
Jak romantycznie :lol:
http://m.onet.pl/_m/0e68951a2bda0780...0fc6b,21,1.jpg Jak stroje meczowe fatalne, tak treningowe i dresy w których chodzą mi osobiście się podobają. |
Podstawa to Saganowski oraz Wichniarek w naszej kadrze !!!!
sparing - 11 lutego (najbliższa środa) Polska - Walia eliminacje do Mistrzostw Świata RPA 2010: 11 lutego, 20:30 San Marino - Irlandia Północna 28 marca, Dublin Irlandia Północna - Polska 1 kwietnia, Kielce Polska - San Marino |
Lepiej stawiac na Brozkow i innych Lewandowskich, czas rozkapryszonych zagranicznych gwiazdek juz minal.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cierzniak - Celeban, Polczak, Jodłowiec, Komorowski - Pawłowski, Trałka, Garguła, Wilk - Boguski - Paweł Brożek
gdzie Rogeiro? :D |
Tam gdzie jego miejsce :lol: Boguś lepszy btw.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Od kiedy Polska ma (znowu?) stroje Nike'a?!
|
Od niedawna :) frekwencja jak na Cracovii :D
|
juz widzielismy zdolności piłkarskie kopacza Polczaka to jest kpina :-/
|
No i Brozio na 1-0 ;)
|
I jak się nie cieszyć: rozegrał i wystawił Boguski , wykończył Brożek :)
|
Akcja Wiślaków :D
|
"Reprezentacja" Polski - dwóch piłkarzy, dziewięciu kopaczy.
Tylko Zahorskiego brakuje... Co za drewno powołują do Reprezentacji. Mam już dość cyrku holenderskiego maga. Wilk - żałosna dyspozycja. Ogólnie - ból. |
Brożek strzelił, pokazali Leo - siedzi wkur... :lol: Humor zepsuty do końca zgrupowania. Ogólnie to dobrze napisali na weszło - reprezentacją w składzie węgla i papy to jest :D No z małymi wyjątkami...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl