![]() |
Wisła-Górnik: kupie bilet na D za 20zl na priv
|
Cytat:
podbijam !! |
Sprzedam bilet na A za 20 zł pisać !!!Priv
|
2 bilety na ten sam sektor kupie ? PRIV
nieaktulanie |
witam wszystkich. chcialem spytac bo wybieram sie z legnicy pierwszy raz na Wisełke do krakowa i moje pytanie brzmi czy przed samym meczem zdazaja sie sytuacje ze nie mozna dostac juz zadnego biletu czy jednak zawsze da sie cos zakupic?? z gorydzieki za odpowiedz:) pzdr
|
Cytat:
|
Sprzedam bilet na D za 20 zł na jutrzejszy mecz sprzedaje gdyz brat nieswiadom kupil na A i tam idziemy:)
Oferty na priv |
Ej chłopaki powiedzcie mi jak się wchodzi na D z karnetem... Sprawa wygląda tak, że karnet kupiłem, a nie było mnie w kraju i to pierwszy mecz na którym będę.
|
Normalnie.
Przykładasz kartę do czytnika i wchodzisz jak się zaświeci zielone światło :) |
Kiedy rusza sprzedaż biletów na legie?
Jest jakiś limit na ilość biletów kupionych przez jedną osobę? - potrzebuję ok 5. |
Pewnie w poniedziałek za tydzień. W 2 dni wszystkie bileciki się rozejdą :)
|
Sprzedam jednen bilet na sektor E za 20 zl
Kto pierwszy ten lepszy |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam! Czy kupię dziś przed meczem bilet na D lub E? A jak to jest z tymi biletami za 10zł, są REALNE szanse żeby je dostać?
edit: będę koło 18:30 pod stadionem ;) |
na d za 10 zł powiem Ci moim zdaniem :NIE MA SZANS ;p na E pewnie kupisz ;]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jako priorytet tańszy bilet, a potem ten droższy :P no ale cieszę się :)
|
Sprzedam karnet na D mecz z Górnikiem. Cena 25zł
PRIV |
Wie ktoś jak wygląda sprawa z biletami na D ?
|
wymienie z E na A
|
Wie ktoś ile będą kosztować bilety na Legię na sektor D? Nie mam karty kibica....
Prosze o odpis |
10 zł droższe niz normalnie czyli 45 zł
|
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5681 - dokładna informacja o biletach.
|
witam, jaka jest mozliwosc dostania biletu na Legie...po przyjeździe w dniu meczu z Gdanska...chodzi oczywiscie o sektor D...jak coś to priv ! pzdr od braci BKS !!
|
witam, jaka jest mozliwosc dostania biletu na Legie...po przyjeździe w dniu meczu z Gdanska...chodzi oczywiscie o sektor D...jak coś to priv ! pzdr od braci BKS !!
Wątpie czy dostaniesz na D w dniu meczu |
Cytat:
|
Cytat:
Powiem tak... wszystko wskazuje na to, ze w pierwszy dzień sprzedarzy moze zabraknąć w ogóle... a tym bardziej w kasach przed meczem. Pozdrawiam x) |
A ja mam pytanie czy wie ktoś co z Łodzią ??:P tzn czy dostaniemy bilety ???
|
Cytat:
|
Słuchajcie jeżeli ktoś będzie kupował bilety za mnie to będzie kupował tylko dla mnie czy będzie mógł kupić dla moich kumpli ( będzie potrzeba nr pesel czy coś takiego) ?? A jak będzie kupował ok 11 w poniedziałek to spokojnie kupię ??
|
Myśle ze pesel nie ,ale niewiem ile moze kupic
|
witam!! od dluzszego czasu bilety na wiselke z racje tego ze jestem z brzeska kupowal mi starszy Pan z krakowa wiec nie mialem problemow ale ostatnio wyjechal i niestety nie bede mogl skorzytsac z jego uslug przed meczem z L... i tutaj moje pytanko do Was,kogo mozecie polecic po Nicku ze moze zakupic kilka biletow na spektakl wiosny?zalezy mi na uczciwosc ze strony kupujacego z tad moje zapytaniei... z gory dziekuje za pomoc
|
A trzeba okazać dowód torzsamości prze zakupie wejściówek?
|
Moge kupic bilet na KK na ktorej juz mam karnet?
|
Nie nie możesz. Ludzie przestac rozkminiać tylko wszyscy do Gliwic.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl