![]() |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 0:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek , Garguła, Sarki, Małecki - Boguski Zmiany: Guerrier, Stolarski, Brożek Bramka: |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Garguła, Małecki - Boguski Zmiany: Brożek, Guerrier, Stolarski Bramka: Chrapek |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 4-2 (1-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek , Garguła, Sarki, Małecki - Boguski Zmiany: Guerrier, Stolarski, Brożek Bramki: Małecki, Brożek, Sarki, Chavez |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 1-0(1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek Garguła, Sarki, Małecki - Boguski Zmiany: Guerrier, Stolarski, Brożek Bramki : Chrapek |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Garguła, Małecki - Boguski Zmiany: Brożek, Guerrier, Stolarski Bramki: Brożek,Chrapek |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Garguła, Małecki - Brożek, Zmiany: Boguski, Guerrier, Stolarski Bramka: Garguła |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Garguła, Małecki - Brożek, Zmiany: Boguski, Stolarski, Guerrier Bramka: Brożek |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 2:0 (1:0)
Bramki:Chrapek,Brożek Skład:Mi¶kiewicz-Burliga,Głowacki,Chavez,Bunoza-Garguła,Stjepanovic,Chrapek-Sarki,Boguski-Brożek Zmiany:Małecki,Guerrier,Stolarski |
Bramki:Chrapek,Brożek Skład:Mi¶kiewicz- Burliga,Głowacki,Chavez,Bunoza-Garguła,Stjepanovic,Chrapek,Sarki,Boguski-Brożek Bramki : Brożek , Garguła Zmiany :Guerrier, Małecki, Fryc |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 1 : 1 (0 : 0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Małecki, Sarki - Boguski Zmiany: Guerrier, Stolarski, Brożek Bramki: Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Garguła, Małecki - Brożek Zmiany: Boguski, Guerrier, Stolarski Bramki: Brożek,Małecki |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Garguła, Małecki - Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Stolarski Bramka: Brożek |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 2:0 ( 0:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burglia Głowacki Chavez Bunoza - Stjepanović Chrapek Boguski Garguła Małecki - Brożek Zmiany: Sarki , Stolarski , Guerier Gole: Brożek x2 |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Garguła, Małecki - Brożek, Zmiany: Boguski, Stolarski, Guerrier Bramka: Brożek |
Wisła Kraków - Legia 2-0 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Bunoza Chavez Głowacki - Chrapek Garguła Sarki Małecki Stjepanović - Brożek Zmiany: boguski Guerrier, Stolarski Bramki: Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - Legia 2-0 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Bunoza Chavez Głowacki - Chrapek Garguła Sarki Małecki Stjepanović - Brożek Zmiany: Boguski, Guerrier, Stolarski Bramki: Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz- Stolarski, Głowacki, Chavez, Bunoza - Sarki, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Guerrier, Burliga Bramki: Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz- Burliga, Bunoza, Chavez,Głowacki- Sarki, Garguła, Chrapek, Stjepanović,Małecki - Brożek Zmiany: Boguski, Guerrier, Stolarski Bramki: Brożek, Brożek, Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Garguła, Małecki - Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Stolarski Bramka: Brożek, Małecki |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Garguła, Małecki - Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Stolarski Bramki: Brożek, Małecki,Chrapek |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 3:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek , Garguła, Boguski, Małecki - Brożek Zmiany: Guerrier, Stolarski, Sarki Bramki: Małecki, Brożek, Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Garguła, Małecki - Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Nalepa Bramki: Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Garguła, Małecki - Boguski Zmiany: Fryc, Guerrier, Nalepa Bramki: Samobójcza |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 2:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Garguła,Boguski-Brożek Zmiany: Małecki Guerrier, Stolarski Bramki: Brożek,Brożek |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 4-2 (1-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek , Garguła, Sarki, Małecki - Boguski Zmiany: Guerrier, Stolarski, Brożek Bramki: Małecki, Brożek, Sarki, Chavez |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Garguła,Małecki - Boguski Zmiany: Guerrier, Stolarski, Brożek Bramki: Małecki |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 3:2 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Chrapek - Boguski, Garguła, Małecki - Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Stolarski Bramka: Brożek, Małecki, Boguski |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki - Brożek Zmiany: Guerrier, Stolarski, Boguski Bramka: Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Chrapek, Stjepanović, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Bramki: Brożek x2, Garguła Zmiany: Stolarski, Guerrier, Sarki |
Wisła Kraków - Legia Warszawa 3:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Chrapek, Stjepanović, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Bramki: Brożek, Małecki, Chrapek Zmiany: Kamiński , Sarki, Stolarski |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 10:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl