![]() |
Jutro po 12-tej będziemy mądrzejsi - obyśmy wylosowali Shamrock.
Co do Sląska - gratulacje - bardzo fajnie dziś długimi okresami, ale to dopiero połowa meczu. Mam nadzieję, że to samo będę mógł napisać za tydzień. |
Ja mam pytanie. Będzie jutro gdzieś transmisja losowania?
|
Cytat:
Czyli da sie zespol przygotowac fizycznie i taktycznie na lipiec zeby jego gre dalo sie ogladac ?? |
losowanie pewnie będzie na stronei UEFY..
|
Cytat:
A potem będzie cd rzecz jasna. |
Patrzcie jak pilka lubi sie zmieniac. Rok temu Zilina grala w LM, fakt, byla tam chlopcem do bicia, ale grala. Dzis ta sama Zilina (pewnie juz troche w innym skladzie personalnym) wlasnie dostaje baty od islandczykow 0:3:D
|
Była w Lidze Mistrzów to dobrze powiedziane bo dostała totalny łomot od wszystkich jak dobrze pamiętam a od Chelsea albo Marsylii chyba rekordowy?
Co do losowania chciałbym Shamrock reszta rywali jest naprawdę bardzo silna i możemy mieć duży problem,sam Shamrock może nam sprawić problem |
Koniczynki bylyby zarabiste. Tyle ze wpierw musza pokonac Flore Tallin.
Na mecz by sie wybralo pewnie z 50 tysiecy Polakow. |
Śmiejemy się z Jagi, ale trzeba przyznać, że jak na swoje możliwości Kazachowie zupełnie przyzwoicie sobie w tym roku poczynają. Właściwie wszystkie trzy ekipy w II rundzie el. LE osiągnęły dziś niezłe wyniki. Rywali co prawda bajecznej klasy nie mieli, ale punktują bardzo ładnie. Jest duża szansa, że wszystkie trzy ekipy będą mieć w III rundzie eliminacji, a to już jest niezły wyczyn.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na Croke Park ponownie zakaz rugby i pilki noznej - sportow "brytyjskich" |
A wielka Levadia zremisowała na wyjeździe z luksemburskim Differdange 0:0. Coraz trudniej uwierzyć, że ten zespół pokonał Wisłę 2 lata temu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
7 kotów--- na Croke Park Irladia grała w el. do World Cup 2010 i baranż z Francją ....było nawet 75 tys. widzów...więc chyba nie ma jakiegoś zakazu
|
http://pl.uefa.com/uefachampionsleag...aws/index.html link do losowania
|
przyzwoite losowania
Legia vs. FK Mińsk/ Gaziantespor (30% szans) pierwszy mecz na wyjeździe ! Śląsk vs Metalurgs Skopje / Lokomotiv Sofia (50% szans) njałatwiejszy rywal !! do tego graja 1szy na wyjeździe ! Udane losowanie |
Śląsk dobre losowanie, jak przejdzie Dundee to będzie faworytem meczu z Lokomotivem lub Metalurgiem. Legia nie ma szans z czwartym zespołem ligi Tureckiej
|
Heh, poszczęściło im się.
Śląsk fart jak .... , Legia nie gorsza.. ;) Teoretycznie na tym etapie Legia i Śląsk na tym powinny zagrać z kim dużo cięższym niż Wisła w LM . A jest odwrotnie :) |
Jest świetnie biorąc pod uwagę na kogo mogli trafić, oby teraz Śląsk nie zrąbał rewanżu w Dundee! Bo jest zupełnie realna szansa nawet na dojście do IV rundy el. LE. Legia też bez szans na starcie nie jest, chociaż będzie bardzo trudno, ale awans jest w jakimś stopniu realny.
|
Wyjazd pod granice z Syria, wydatek spory ;) Co do przeciwnika to w pierwszym meczu padl remis wiec nie wiadomo jak bedzie. Szanse sa, jak nie z nimi to z kim ?
|
jezeli lokomotiv przejdzie dalej i Slask to wspolny wyjazd do Bułgarii no to bedzie sie wtedy działo
|
najłatwiejsi rywale z wszystkich mozliwych moim zdaniem;)
|
Zwracam uwagę na to iż jeśli Śląsk awansuje,Lokomotiv awansuje (o nas nie wspominam) to będziemy ze Śląskiem grać być możę dzień po dniu w Bułgarii :)
|
lokomotiv zremisował na wyjezdzie 0-0 a wiec wszystko jeszcze otwarte
|
Wiem, że Gaziantespor i Lokomotiv grały na wyjeździe ale przy ich remisach wcale nie jest pewne że to oni awansują. Dopiero by było gdyby Śląsk grał w Macedonii, a Legia na Białorusi, ogólnie całkiem dobre losowanie
|
Śląsk pierwszy mecz na wyjeździe gra, więc możliwe, że szykuje się wspólny wyjazd do Bułgarii :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl