![]() |
Małeckiemu to jeszcze żadne dośrodkowanie nie wyszło...i nie wiadomo dlaczego on najczęściej wykonuje rzuty rożne skoro dzisiaj mu to nie wychodzi.
|
Łukasz, jak Cię lubię- OGARNIJ SIĘ!!!
P.S No ja nie wiem co w tym Sivakowie jest takiego specjalnego, no chłopak słabiutko, bardzo, a kozaczy!!:D:D |
Cytat:
Na mecze chodzi sie po to zeby sie spotkac z innymi kibicami, zeby dopingowac swoj klub, zeby byc z duzyna na dobre i na złe a dopiero na ostatnim miejscu po to zeby wymagac mega gry w kazdym meczu Po co wiec ogladasz mecz w tv skoro cierpisz takie katusze? Wylacz tv bo nie warto zeby Twoje oczy sie meczyly ogladajac taka gowniana gre Wiedzialem ze napiszesz to ostatnie zdanie. tylko wez poprawke na to ze mieszkam pol Polski od Krakowa |
Cytat:
|
to juz po nas.. wchodzi Francisek Metelka...
|
Piechnik pewnie powiedzialby, ze to dyskryminacji Polakow ciag dalszy, ale na miejscu Maaskanta odeslalbym Gargule do ME.
|
Atycympuję, że będzie remis!:D
|
wow, nowa jakość w Wiśle :D
|
Cytat:
Atmosfera meczu jest nieporównywalna z niczym innym, niestety na każdym być nie mogę co nie powinno mieć wpływu na to, że wyrażam teraz swoje opinie na temat ich gry oglądając ją w TV, tragiczneij w 1 połowie, lepszej w 2 ......... |
Jak natrafimy na Levadię to będą grać podobnie.
|
Łobo wchodzi!! Klękajcie narody!!!
|
Ech, trochę zęby bolą :)
|
pewnie wyslannicy Realu na trybunach siedza
|
Cytat:
Rios już widzę pozamiatane, może pakować manatki. Zurawski nic a nic z przodu. Jadą z nami zawodniy pokroju: Ziajki, metelki, Malinowski - o ku..., można się bać rewanżu |
Jaliens muszę powiedzieć, że ładnie wchodzi do akcji ofensywnych.
No i Podbeskidzie miała akcję jakiej my nie mieliśmy:/ WTF?? |
Nie chciał bym być w naszej szatni po meczu......
|
dobrze, że Pareiko nam się udał :)
|
ale robią nawet Jaliensa...
|
Jaliens robiony jak dziecko przez jakiegoś Cieślińskiego..jak widac nazwiska nie grają
|
...........................
|
Pareiko już czwarty raz uratował nas przed stratą bramki...
|
Jaliens jak dzieciak. Dobrze, że też macie problemy w defensywie :)
|
nosz kur... dramatycznie się ogląda ten mecz ;/
|
Jaki jest sens wpuszczania na ostatnie 5 min Riosa?
|
Cytat:
|
Mały jak trzeba podawać gra sam, a jak powinien pociągnąć to podaje........
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nieeeeeeeeeeeeee ja pier..
Czy wygrywasz czy nie ... |
to musiało się tak skończyc, n/c ..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl