![]() |
Kasa - to jedno.Druga sprawa dalsze walki.Promotorzy Pudziana jasno powiedzieli że jak nie pokona Thompsona to na lepszych rywali nie ma co liczyć.
A to porównanie z Adamkiem to jednak chyba niezbyt trafne.Adamek z Kliczko to jak Dawid z Goliatem.Pudzian z Thpmpsonem to jak Goliat z Goliatem.Z tym że Pudzian nie ma doświadczenia i wydolności w MMA a Thompson techniki.W każdym razie oby dwaj są "surowi" więc w rewanżu zadecyduje pewnie przypadek... |
|
|
ciekaw jestem tylko na jakich zasadach jest w tym ATT.. mam nadzieję ze nie przynosi ręczników zawodowcom..
|
Ile on waży teraz? Do ciężkiej się jeszcze łapie? :D
|
Ciszaa tu.
|
Przegapilem poczatek, teraz walczy Pudzian ale pytanie czy Khalidov juz walczył? Wie ktos? Bo na niego akurat czekam, nie na Mariuszka :)
|
Chyba Mamed jeszcze nie walczył.
|
Ta gala powinna nazywać się KSW17 - Wałek... Takich wałków sędziowskich to dawno nie widziałem...
Haha dobrze im powiedział ten Thompson, Polszit nie zdążył odpowiednio wczesnie reklam włączyć :D:D: Co za komedia.. |
Teraz dopiero chyba będzie walczył Mamed. Walka Pudziana całkiem znośna i ciekawa, w końcu. :p
|
Hahaha a Thompsonowi odwaliło i spowyzywał wszystkich dookoła :rotfl:
Brzydkie zachowanie Thomspona. Anglik cisnął pucharem wręczonym za walkę. Niewiele brakowało i relacja zostałaby przerwana, ponieważ puchar minął nas o centrymetry. |
Hahah owned :D rozbroiło mnie to :D
|
James się zgrzał troszkę aż reklamy dali ha ha
|
hahaha lekko sie w....il, no ale mial powod. Pudzian ta walke przegral a sedziowie oszukali wynik. Tak czy siak ladnie im pojechal, niezła kompromitacja
|
Przekręcili go, to się poczuł
|
"Na ring wdarł się James Thompson!
Wyrwał mikrofon dziennikarzowi Polsatu, zwrócił się do widowni i właściciela KSW i zaczął krzyczeć: Fu*** joke! ("Pierd... żart"). Miał oczywiście na myśli werdykt sedziów. Rozwścieczony Anglik cisnął jeszcze pamiątkowym pucharem KSW w stronę dziennikarzy." |
wie ktoś może co dokładnie powiedział Anglik?
|
Jamesa Zikicia też imo przekręcili. Także 2 wałki :)
|
Powinni się napierdzielać dopóki któryś nie padnie, wałków by nie było ;p
|
może dogrywka pod szatnia :)
|
Od razu mi się skojarzyło
http://www.youtube.com/watch?v=ywSd7CsLglY :D ...zaraz po spince Thompsona. co do walki liczyłem na dogrywkę. A jeśli to jest przekręt to co powiedzieć o sędziach w USA przy arcyważnych walkach bokserskich. |
Jakby to powiedział Pudzian: "Kij wam w oko" :rotfl:
Ale bez jaj, już nawet komentatorzy nie gadali nic po werdykcie z 30 sekund, też ich wcięło. |
Pudzian wytrzymał pełne dwie rundy, oddychał i umiał mówić. :D A tak na serio nieźle podsumował wszystko. "Szanuję tych, którzy mnie szanują, a Ci co mówili, że Pudzian jest skończony, to kij im w oko." :D Fakt, że wynik śmierdzący, mogli ogłosić remis i dać np. rundę dogrywki? Nie do końca znam zasady tej dyscypliny. :p
|
Chyba coś się musi dziać skoro jeszcze nie wrócili :D
|
coś czuję, że Lato i Kręcina maczali swoje paluchy w tym werdykcie, niezłe jaja...
aż samo ciśnie się na usta: PZPN PZPN Je**ć Je**ć PZPN |
http://www.sherdog.net/forums/f61/pu...-ever-1904797/
@up dokładnie, wg mnie draw i dogrywka, JT ledwo stał więc pewnie byłaby to formalność a wynik by tak nie śmierdział, wyszedł brak doświadczenia KSW |
anglik zdenerwowal sie :D
KSW bez Pudziana nie ma szans duza kase kosic a ponoc KSW dobrze placi tym gwiazdorom z zagranicy |
No to teraz WALKA WIECZORU czyli Mamed a walka Pudziana to tylko tak dla picu :D
|
a tak całkiem poważnie, to nudne te całe KSW i ten styl walki.. KSW przy boksie to jak Limanowia do naszej Wisełki :)
|
za sherdog.net
Thomson powiedział: "give a big round of applause to Marius (sarcastically), it' a fucking joke, if you think he won that then you're fucked, I though KSW was going to be a reputable organisation, but it's going to go down the fucking toilet (he said the last line to somebody's face who got up on the ring apron, not sure who it was)" "burza oklasków dla Mariusza (sarkastycznie), to jest .......ony żart, jeśli myślicie ze on wygrał jesteście pojebani, myslałem, że KSW zmierza do zostania szanowaną organizacją, ale zamiast tego zmierza do szamba (powiedzial ostatnie zdanie do kogoś, kto pojawił się na ringu, nie wiem kto to) Mamed pozamiatał, czekamy na jego występy w Bellatorze, o ile to nadal aktualne? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl