![]() |
Tylko jest jedna zasadnicza różnica między tymi spalonymi... Bramka Marcelo w 3 min. ustawiło przebieg spotkania, a gol Lewandowskiego był bodajże na... 4-0. Co oczywiście nie oznacza, że Wisła by sobie nie poradziła z Zagłębiem - owszem poradziłaby i bez tej bramki ze spalonego, co dostrzegli również dziennikarze i experci np. Canal+. Niektórzy zamiast szukać wszelkiego spisku powinni sobie i nam odpuścić podobnych "mądrości".
|
Cytat:
|
Cytat:
A jak pan widzi porażki z tym składem osobowym jaki zatrudniony został przy Kałuży są bardzo prawdopodobne. Dlatego zostaw pan to ścierwo dla jakichś Płatków, Stawów czy innych Czesiów "Muriniów".:) |
Cytat:
A tu, na najlepszym forum najlepszych w Polsce, to kolejna okazja by pojezdzic po 'wronieckim klubiku' :lol: Dobrze, niech boli :D |
Zieliński jest lepszym trenerem od Smudy, więc w tym lub w przyszłym sezonie Lech będzie mistrzem. Taka refleksja mnie naszła po paru browarkach :D
|
Nie pij tyle ;)
|
Cytat:
No co ty Amika juz dawno powinna byc mistrzem,najwieksi znawcy futbolu w tym kraju Pan Patyra i Pan Iwanski oraz pan Kalinowski tak mówią to musi przyjsc kiedys ta chwila :lol: Trąbia o tym juz od mniewiecej 4 lat ,a póki co ich najwiekszym sukcesem jest uratowanie sie poprzez fuzje ze sprzętem AGD |
Cytat:
Wasze akcje typu "Derby Polski" :) nie bolą, są naprawde śmieszne. Staracie się dowartościowywać na każdym kroku i przez to wygladacie komicznie :). Wasze "osiągnięcia pucharowe" w skali historii również. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Tylko że jesli juz, odstukac w niemalowane, nie zdobylibysmy mistrzostwa, chyba wolałbym by zdobyła go (L) mimo iz ich gra wygląda gorzej. Jakos ta nagłą propaganda pt. Superwielki Lech, mi sie nie podoba. Zreszta, teraz każdy nieświadomy, kibicuje Lechowi, może to dlatego. |
Futbol news sie podnieca ze ma tabele nie wydrukowana Czyli poprostu odjete wszystkie bramki i punkty z karnych i ofajdow.
I ciesza sie że malo przekretow i tylko Wiselka dostala brame nieprawidlowo. A Leszkowi nie odjeli bramki z Korona ze splanego. I wiecie co moge na to powiedziec NOSZ KU.... JEG... MA...!!!!!!!!! Juz pisalem do nich ze maja to sprostowac ale pewnie mnie oleja co myslicie o tym?? Bo mnie to wku..... |
Cytat:
|
Cytat:
Co do tych trzech klubów które masz, podejrzewam, na myśli nie powiedziałbym że żaden z nich nie jest na straconej pozycji. Może i mówienie o byciu na straconej pozycji w stosunku do sytuacji Wisły w tym sezonie to za moce słowa, ale prawda jest taka, że przez to iż cały rok spędzimy poza R 22 będziemy mieli w porównaniu z Legią (która cały czas mimo przebudowy stadionu może grać u siebie) i Lechem (jeszcze jesienią wróci na Bułgarską) zdecydowanie mniejsze szanse na wygranie ligi. Pomijam już tutaj rozwodzenie się nad sytuacją sportową tych trzech zespołów. Jednak ta kwestia, o której wspomniałem może zadecydować o tym, że niestety to Biała Gwiazda będzie mieć w wyścigu po tytuł najmniejsze szanse. |
Cytat:
Czy może to tylko twoja chora wyobraźnia i ślepa zawiść? Artykuł o obawach Brugii jest tłumaczeniem ich oficjalnej strony więc nie wiem do kogo masz pretensje Może jednak urojenia? pozdrawiam edit http://www.clubbrugge.be/en/nieuws/b...-league-game-- proszę |
Cytat:
Po prostu byłem na stronie belgów, i nie doczytałem sie tego ze sie boją |
Cytat:
Jesteście niewątpliwie klubem medialnym i dobrze prowadzonym pod kątem marketingowym. To plus poziom naszych pismaków sprawił, że sami uwierzyliście że jesteście Realem Madryt naszej ligi - niestety jesteście tylko jednym z trzech mocnych klubów w Polsce ale zawsze pod koniec sezonu brakuje wam jaj i rozgrywka o mistrza tyczy się tylko Wisły i Legii. Tu nikt normalny nie ma kompleksu względem was, bo i z jakiego powodu miałby mieć? PS. Piotruś, dobrze że w swoim nicku nie napisałeś całego nazwiska tylko pierwszą literę :lol: |
Cytat:
Może już przestańcie wyżywać się na Lechu za to, że media znów pompują balonik ponad miarę. Jakoś nie wierzę, by były to artykuły sponsorowane ;) Lech jest "tylko" jedną z czołowych drużyn Ekstraklasy. Kilkanaście minut lektury forum Wiaralecha wystarczy, by zrozumieć, że kibice obiektywnie oceniają zespół. Działania mediów tylko zakrzywiają rzeczywistość, a mnie osobiście drażnią. |
Skąd ty niby możesz wiedzieć w co wierzymy? Z prasy?:D
O megalomani to się raczej nie wypowiadaj bo trąci hipokryzją Ja was w żaden sposób nie oceniam. Wali mnie wobec kogo i jakie macie kompleksy ps. Pewnie zaraz padnie pytanie co tu robię więc spieszę z odpowiedzią Tu jest po prostu śmiesznie. Na żadnym innym forum klubowym nie można się tak pośmiać jak tutaj |
Panowie z Poznania. Nie przestaniemy sie wyżywać na Lechu, wszakże jesteście "braćmi" pewnej śmiesznej drużyny, której hymn to "Wisła to stara k..."
A na dodatek, teraz osiągacie dobre wyniki sportowe. Polacy to naród zawistny, nie zapominajmy. No i w końcu ostatecznie, to jest nasze forum, i sami możemy sobie pompować propagande, jaki to Lech jest zły :) do użytkownika Piotr R. : czekam dalej na link, lubie być świadomy |
Raus Pozen pyren, raus! :lol:
|
szprotson, wygrałeś ironią :) Także tam, gdzie wcale nie chciałeś jej zastosować...
|
O ile sie nie myle to co roku prezes, dzialacze i pilkarze Lecha mowia o zdobyciu majstra :D...a media sie dolaczaja, bo Lech jest na fali(popularnosci), tak jak swego czasu Wisla.
|
Cytat:
Kiedys ktos porównywał amerykanów i taka anegdota. Gdy jeden amerykanin zarobi 1mln $, drugi sie go pyta jak sie tego dorobił, i idzie tą sama droga u Nas, gdy jeden zarobi 1mln$ to jest, ped**,cw**.ch**, zdradza żone etc. A inni nie pytaja sie jak to zarobił, tylko obrabiaja mu dupe, a najlepiej to by było jakby go okradli, to by sie wszyscy cieszyli. |
Cytat:
Cytat:
Wisła i megalomania? Nie trafiłeś. Aczkolwiek najlepszą polską drużyna w ostatniej dekadzie jest Wisła :D Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
do kasacji
|
Wisła Kraków: data założenia 1906
Lech Poznań: data założenia 30 maja 2006 Sukcesy Wisły w ostatniej dekadzie 7x Mistrzostwo Polski 3x Vicemistrzostwo Polski Sukcesy Lecha w ostatniej dekadzie Awans do Ekstraklasy 1x 3 miejsce w ekstraklasie Jeszcze o coś chciałeś zapytać? Zrozumcie jego frustrację |
Cytat:
To ja nie wiem jakie kompleksy moze miec milioner wzgledem kopciuszka... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl