![]() |
Haha jednak udało się! Jestem w VII klasa H. Jeśli jest ktoś jeszcze proszę na Priv.
|
14 radnych za zabraniem Wiśle pieniędzy:
Piotr Franaszek (PiS), Jan Franczyk (PiS), Bartłomiej Garda, Mirosław Gilarski (PiS), Bartłomiej Kocurek, Bolesław Kosior (PiS), Wojciech Kozdronkiewicz (PiS), Marta Patena (PO), Józef Pilch (PiS), Stanisław Rachwał (PiS), Elżbieta Sieja, Łukasz Słoniowski (PiS), Piotr Wiszniewski (PiS), Zygmunt Włodarczyk. Ten jeden rodzynek z PO to nauczycielka klas H w VII LO.... |
Droga młodzieży poszedł ktoś do ZMS nr.2 ? ;P
|
Rainha musisz działać , panią profesór ładnie skwitować.
|
No no może coś z kolegami poradzimy żeby miała cięższe z nami życie ;)
|
ja też podziałam (jestem w klasie z rainhą :P), tylko jeszcze jakbyście powiedzieli czego uczy... :)
|
Matematyki. Ja już od roku mam z nią ciężko..
|
Jak Wam poszło dzisiaj...?
ciężko z tą historią generalnie ale może nie będzie tak źle. |
Mi nawet nawet. Napisałem wszystko , prócz tego otwartego co były trzy podpunkty i między innymi bodaj Kościuszko i Piłsudzki.
|
http://edukacja.gazeta.pl/edukacja/1...zykladowe.html
przykładowe odpowiedzi z zamkniętych... 16/20 - poniżej oczekiwań ale biorąc pod uwagę trudność wydaje mi się że ok. ; ) |
Cytat:
Widać, że nawet nawet Ci poszło...:> |
Zjebałem ten test po całości.
A na próbnym miałem 40/50.. |
Cytat:
Cytat:
|
Mój brat także pisał dziś test, ale młot podpisał się pod podaniem swoim imieniem i nazwiskiem. Może być jakiś problem z tego ? Bo słyszałem o przypadkach matur unieważnianych właśnie z tego powodu..
|
Podanie miało być w imieniu całej klasy ;)
poza tym też z tym podaniem wymyślili...wszystkie formy przerabialiśmy tylko nie to. |
Cytat:
Generalnie, jak ktoś miał w miarę nauczyciela do historii, to mógł ten test napisać na przyzwoitą conajmniej liczbę punktów. Sorry, ale 1 rozbiór, insurekcja kościuszkowska czy też Konstytucja 3 Maja to chyba nie za wysokie progi ? W dodatku pytania w stylu: na jaki rytm jest zrobiony hymn Polski? Jak to było trudne czy mega trudne to co wyście przez te 3 lata robili? Pytanie z wiedzą ograniczoną do nazwy hymnu "Mazurek Dąbrowskiego". Kompletnie mnie zbiło pytanie z ilością różnic obecnego hymnu od pierwowzoru. Co oni sprawdzają? Po ch^uj za przeproszeniem im ta wiedza? Akurat dla mnie ten test jest łatwy (hist-wos). Temat i forma dłuższej wypowiedzi (rozprawka) to już naprawdę wymarzony. Dodatkowo BOŃKA mieliście w arkuszu, więc nie narzekajcie nieuki :P |
I jak wam dziś poszło?
Jeszcze: Cytat:
|
Dzisiaj odczucia są że poszło bardzo średnio, ale z aktualnych wstępnych odpowiedzi wychodzi mi że mam 20/25 z zamkniętych czyli przyzwoicie, jak dla mnie mat-przyr był naprawdę trudny, już pomijając te kulki bo wystarczyło tam znać wzory, ale z biologi słabo z tym schematem co2, ostatnie zadanie z chemii - murowane 0pkt...zobaczymy jak dadzą wyniki co się będzie działo ;)
|
Cytat:
Z otwartych nie zrobiłem dwóch pierwszych z biologii i dwóch ostatnich - czyli walec/kula i chemiczne. Ale poza tym to jest w miarę OK. Swoja droga, zad. 29... Cytat:
|
a co ci wyszło? bo ja np. zrobiłem tylko przykład z 200 i mi wyszło że równo i taka odpowiedź wyszła. Zależy co ci wyszło i jak sformułowałeś odpowiedź wg mnie.
swoją drogą coś mało tych trzecioklasistów w tym roku na forum ;) |
w tamtym roku łatwiejszy był mat-przyr. :D tyle mam do powiedzenia. Wyjebane po całośći :) byle do czerwca ;]
|
Cytat:
Koszt abonamentu C -> 80 zł Koszt abonamentu D -> 120 zł Koszt jednej minuty w abo C -> 0,60 zł Koszt jednej minuty w abo D -> 0,40 zł 201 * 0,60 = 120,60 zł 120,60 zł + 80 zł = 200,60 zł 201 * 0,40 = 80,40 zł 80,40 zł + 120 zł = 200,40 zł I odpowiedź: Jeżeli miesięczny czas połączeń wyniesie więcej niż 200 minut, to korzystniejsza będzie taryfa D. A co do liczby trzecioklasistów też powinienem się zaliczać do poprzedniego roku :-D ale tak wyszło w 2 kl. Cytat:
PS. 30 punktów jeżeli mi nie uznają tego zadania, 32 jak uznają :O Nigdy bym się tyle nie spodziewał...:D |
Matematyczna część dużo łatwiejsza niż rok temu, powinny być dobre wyniki ;)
Wybiera się ktoś do II LO ? ;d |
Do II raczej było by się ciężko dostać ;) ciekawe jakie będą progi w tym roku.
gdzie się wybieracie? do 15 czerwca trzeba wybrać szkoły. |
A tak w ogóle to które szkoły, głownie mi chodzi o technika, można nazwać "Wiślackimi"?
|
W Krakowie? Dokładnie jakie profile Cie interesują?
|
Np. Technikum na Lea i na Kamieńskiego.
|
Na olszy t ekonomiczne polecam
|
Na Lea z tego co się orientuj Wisła, brat tam chodził. Na Kamieńskiego to nie wiem.
W Nowej Hucie masz HTS. :rotfl: |
A coś z LO możecie polecić ? :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl