![]() |
Lech dostał za to (i butelkę chyba) mecz bez publiczność. A u Was z tego co widzę jest coraz lepiej(liczę od zburzenia X). Widać, że ludzie coraz bardziej ogarniają możliwości nowej trybuny, znacznie lepszej od Lecha i przyszłej Legii, moim zdaniem.
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Po spotkaniu z Lechia, procz kary finansowej dostalismy kare zamkniecia stadionu na 1 spotkanie w zawieszeniu na 6 miesiecy. |
za butelkę...
pomyłs Widzewa super :) |
Co do Widzewa oglądałem wczorajszy mecz i zwróciłem uwagę na to że mają aż 5 bębnów efekt bardzo dobry może kiedyś i My się takich dorobimy:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mamy 4 bebny przeciez
|
Ponoć nawet Legia miała 'w planach' podobną oprawę, no w każdym razie Widzew wykonaniem zmiażdżył Stal, a czy 'kserowali' umyślnie, czy nie- chyba nie sposób określić.
Tutaj filmik z tej oprawy łodzian. Trzeba przyznać, że mega to wyszło, "łubu-dubu" i miś przed gniazdem- czad. Jak dla mnie oprawa wiosny, zaraz po naszej z PP z Lechem :D http://www.youtube.com/watch?v=KhmS6...e=channel_page |
ustawka na video kibiców Lecha z fanami Motoru Lublin w ostatni weekend .http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...i_ustawke.html
|
Cytat:
EDIT: Dziękuje. wiem słyszałem o jakimś układzie. A ma ktoś filmik Unia Tarnów kontra Widzew z tego weekendu ? |
Lech i byli podobno z ŁKS-em
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...acovii,1313299
Przeczytajcie zwłaszcza ostatni akapit - Filipiak o bardzo kulturalnych kibicach Cracovii.... |
Lech używa piro na własną odpowiedzialność. Działacze zezwalają na wnoszenie rac pod jednym warunkiem- kary również muszą płacić kibice Lecha. Wystarczy poczytać wypowiedzi litara na ich forum. Ciągle wspomina, że oprócz kosztów oprawy muszą też ponosić koszty kar.
a co do sceny ultras, to Wisła ma fajne pomysły, ale w mojej opini brakuje im dobrego wykonania (np super pomysł z oprawą, że kradzież ma być mniej karana niż używanie rac chyba, ale wykonanie...)Lepsze jakościowo oprawy mieliście na 'C', to takie moje skromne zdanie Lech też robi swoje, do tego grona zaliczyłbym Widzew i Jagę. O Legii nie będę sie wypowiadał |
Panowie, to NIE JEST temat o ustawkach, krojeniu flag etc. Radzę o tym pamiętać.
|
Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tą oprawą Widzewa? co tam pisze?
|
Z forum Lecha, powod dla ktorego kibice Lecha spiewali przy 2-2 "Kolejorz gramy do konca"
Cytat:
|
Cytat:
|
To piekny farmazon ktos rozpowszechnil :lol:
Co znaczy "chcieli"? I co im niby przeszkodzilo skoro tego nie zrobili? Pomysl. Wynik byl dokladnie taki przy ktorym powinni ten mecz faktycznie pezerwac jesli takie mieli plany. Lech to ekipa ktora na pierwszym miejscu stawia siebie, pod kazdym wzgledem. Chocby sugestia ze na mecze nosi sie barwy Lecha a nie zgod, bo stadion byl "za malo niebieski" przygladnij sie ich stadionowi to zobaczysz ze to prawda. |
Nikt nie chciał wymusić by piłkarze odpuścili bo jaki byłby sens... Odpuścić Cracovii żeby Arka spadła pomimo wygranej? Może i były wyliczenia wśród kibiców ale wszystkie kończyły się na końcowym wniosku, że jak "wymusimy na piłkarzach" "pomoc" Cracovii to spadnie Arka nawet jak wygra...
A odnośnie "gramy do końca" przy wyniku 2-1 czy też 2-2 to po prostu zwykłe info od jednej osoby że Śląsk wygrywa 2-1 z Wisłą... i szybko rozniesiona plotka... Podobno na C+ było słychać najpierw coraz głośniejszy szmer wśród kibiców a potem "Gramy do końca". Ot - cała tajemnica |
a ja nadal nie rozumiem, co złego było w zachowaniu kibiców Lecha
|
Moze zly temat, ale sami zobaczcie, dzisiaj osiedle Krakowiaków:
http://i40.tinypic.com/11bkt8w.jpg Jak kurva szanujecie swoje barwy?! |
powiem tak ,spodziewałem sie czegoś takiego, większość ludzi za****iona tak że na nogach się utrzymać nie mogła,sami barwy gubili,naprawdę wiele nie trzeba było żeby to zebrać, a myślę że niestety zebrali ich dużo więcej
|
No tragedia... :( "Bogowie Trybun" , pasiaki, koszulka z autografami! , łączony Śląsk-Lechia... no dramat :|
|
a wiecie kto gubi te barwy???? gubia je ci ktorzy chojrakuja najbardziej... mysli ze jak wypije jeden z drugim alko, pojdzie na d3 i pospiewa kilka utworow anty to jest huliganem i moze sie wozic wzsedzie po miescie w barwach... takich jest sporo i dalej bedzie to samo.. WSTYD i tyle
|
Jesli to tylko po fecie to niezle lowy ktos mial (Hutnik? )
Inna sprawa ze jak ktos sie nie czuje na silach zeby barw bronic w razie spotkania z wrogiem to lepiej niech ich w ogole nie nosi. Z korzyscia dla ogolu kibicow Wisly i wlasnego zdrowia. |
Dobrze, że Henryka Reymana nie ma.
To by wyjątkowo bolało. |
Cytat:
|
Cytat:
Co do postu Orzela (7) - wypada przedstawic kontekst dyskusji, bo te propagandowe nawyki z poprzedniego ustroju sa naprawde nuuudne. Jeden uzytkownik zapytal: "A poza pasja statystyka jaka jest roznica miedzy 2, a trzecim miejscem? Dla mnie zadna. " Drugi odpowiedzial: "- historyczna i finansowa. Nigdy nie byliśmy viceMISTRZEM, no i za 3 miejsce jest jednak mniej kasy niż za 2. " Podobne przyklady manipulacji widzialem w watku infonet, takze uprzejmie prosze o odrobine przyzwoitosci :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl