![]() |
Załatwili nas przyjaciele....
Sląsk 1;2 Piast, no to po zawodach |
Wydaje mi sie ze wychodza nam bokiem braki transferowe. Chlopaki maj dosc siebie i pilki noznej. Przerwa im ewidentnie bedzie potrzebna.
PS. Widze Piotrek ze odpoczywasz przed Indorem hehee. |
Hmmm nawet ja zaczynam miec watpliwosci czy nasi pilkarze nie chca czasem zmienic trenera...
|
No to po Skorzy
|
"Wisly nie ma w pucharze ekstraklasy, nie wiem co zrobi prezes Cupial" :lol:
Ladnie mozna sie posmiac dzisiaj :D |
Byle za ten remis Skorży nie zwolnili...
|
To jest jakaś osrana paranoja. Ponad 11 najlepszych chłopa w Polsce zapomniało, jak się gra w piłkę. Czy Skorza nie ma jaj, żeby ich zmobilizować?
|
już nas remis przestał ratować, Piast wygrywa 1-2 i na razie oni awansują
|
No to do widzenia Panie Maćku, i to chyba czas już najwyższy bo coś tu jest nie tak...
|
Cytat:
|
w 9 to mozna zrobic wielką kupe. nawet z takimi cieniasami jak pejsy. odpadamy, chyab że Slask zremisuje..
|
****a ewidentny kryzys mamy :/ brak wzmocnien.. a wogóle to od meczu z Lechem jest niedobrze
|
Cytat:
No i Majewski. Cytat:
|
WILU TS?? A ile lat by popracowal Arsen Wenger przy Tobie , co? Skonczcie .......ic o zwolnieniu trenera---wzmocnien nie bylo, a presja wyniku jak w Barcelonie. A na wiosne gramy wszytskie mecze na wyjezdzie:/ Miejsce na podium bedzie naszym sukcesem.
|
Cytat:
|
Cracovia ściąga flagi szykują sie na awanturę heheh
|
Ale czy tych piłkarzy pokopało? Mecz decydujący o posadzie Maćka to oni znow dwie czerwone i dupa....chyba, że fakycznie już im się trener znudził...
A przyjaciele też nas pięknie załatwili...:-/ Następna czerwona??!!??!!??!! |
No to zostało tylko 8
|
Cytat:
|
jeszcze Głowacki z kontuzją, kończymy w 8 , scheisse
|
ALE JAJA ...takiej kichy nie widziałem od meczu z Tbilisi w Gruzji . 10(Kmiecika nie liczę) facetów którzy mieli by pewnie miejsca w innych zespołach vs. 11 juniorów i ławkowiczów Craxy .
Nasi 0 mobilizacji 0 kreatywności ale za to 150% chamskiej agresji... Po tym wyniku Cupiał może nie wytrzymać , nie od dziś wiadomo ze nia ma cierpliwości pokerzysty ... koyoot mysle ze to wina trenera ..jasne że nie cała ale fifty fifty zawodnicy i treneiro.. |
Komentarz "jesli takim wynikiem zakończy sie mecz to bedzie to sukces Cracovii " no to pogratulować wiedzy i humoru awans i tak mamy z głowy Śląsk przegrywa z Piastem 2 - 1 i do tego Głowacki poważna kontuzja .
|
Zaraz, zaraz.. nawet jeślibyśmy wygrali z Cracovią grając nawet w 20 a we Wrocławiu zostanie wynik wygranej Piasta ze Śląskiem to i tak nie awansujemy.. tak więc Boss nie powinien mieć zbyt wielkich pretensji do Skorży bo choćbyśmy wygrali to i tak nie awansujemy dalej.
|
Co za morda na ławce Wisły śmiała się?
|
no to mecz marzenie...
Prawdopodobnie tracimy i trenera i stopera.. |
Obie kartki zasluzone, glupota Clebera i Małego ogromna. Do tego chyba Głowacki moze miec z glowy pare miesiecy :(
GRa druzyny w ostatnich paru meczach neistety slaba, zbyt slaba. |
Cytat:
Nie mam nic do Pana Macieja ale jego czas po prostu się skonczyl,nie potrafi zmobilizować a to klucz do zwycięztw |
Spoko, strzelimy jeszcze!!1
|
Cytat:
|
no to mamy komplet ****a.. jeszcze kontuzji brakowało
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl