![]() |
No wiem ale będe miał wtedy zniżkowy czy coś bo na stronie fan slask.pl pisał ze bilety dla kibiów wisly po 5 zł.?
|
czy bedzie jakas mozliwosc zakupu biletu w chorzowie na trybune Wisly?
|
ponawiam pytanie. Proszę o bardzo istotną informację......
|
Cytat:
Cytat:
SKWK / http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5076 |
jasne, tylko problem jest taki, ze jestem kibicem z Katowic, a niebardzo mam jak podjechac do Krakowa.. :|przeciez nie pojde na sektor smierdzieli
|
To poproś kogoś z forum żeby ci kupił albo jakiegoś znajomego z Krakowa
|
26 listopada gramy z żydami wie ktoś jak wygląda sprawa biletów ??
|
Wydaje mi się że bilety na mecz po przeciwnej stronie błoń zostaną rozprowadzone w swoim gronie tak jak zwykle sie to dzieje gdy sa derby
|
nie zanosi się na to żeby dali więcej biletów od dotychczasowych puli więc raczej nie trafią do wolnej sprzedaży
|
powiedzcie mi czy moge kogos zapisac na wyjazd do wrocka z jego dowodem czy musi byc osobiscie ?
|
Cytat:
|
nie musisz mieć nawet dowodu, wystarczy, że znasz jego pesel, imię i nazwisko.
|
bardzo dziekuje :)
|
Cytat:
jaki wyjazd? żadnego wyjazdu organizowanego do Wrocławia nie ma. każdy na własną rękę. jeśli chodziło Ci o Chorzów to wystarczy że zapiszesz na kartce numer pesel, imię, nazwisko i to wystarczy.. |
Cytat:
Zamiast się czepiać chłopaka to powinieneś domyśleć się że chodzi o bilet. |
Witam. Nie wiecie może czy będzie można kupić bilet na mecz z ruchem na miejscu w chorzowie? Bardzo zależy mi na byciu 29 na tym meczu ale w sektorze gości, nie chce spędzić wieczoru ze śmieRdzielami w szaliku Wisły ;) Chyba sami rozumiecie ;>
|
Cytat:
|
Ja mam takie pytanie, tylko nie wiedziałem gdzie zadac
Czy jesli mam karnet na mecz i będe chciał kupić bilet na mecz z Odrą to moge ten bilet nabic na kk jesli mam na niej nabity karnet(karnet zawiera mecz z Odrą).... EDIT: No tak, rozjaśniłeś mi. Przecież miałbym 2 bilety na jedno miejsce :P Post du usunięcia |
Jeśli masz karnet to nie możesz nabić takiego samego meczu który jest nabity już na karnecie to chyba normalne
|
Nie wiem czy w dobrym temacie.
Mam pytanie, może ktos to przerabiał w tej rundzie... Spóznie sie na mecz z Odrą w piatek, jak późno mogę jeszcze przyjechac aby kołowrotki były jeszcze otwarte? |
Ja wchodziłem na ŁKS przy końcu pierwszej połowy
|
Mam pytanie, czy ktoś wie może czy kupię bilet na Odrę na D w dniu meczu?
|
Na 100% kupisz bilet , na żadnym meczu w tym roku nie było jeszcze całego stadionu więc na meczu z Odrą też bym sie nie spodziewał.
|
Mam jeden bilet na sektor E ( 15 zl)chetni na priv
|
Siemka mam pytanie bede jutro przed meczem do kupna bilety na Odre? O ktorej bedzie otwarta sprzedaż i ile za bilety? ;) Z góry dzieki
|
mam jeden bilet na sektor E. chętni na priv
|
Cytat:
bilety dostaniesz na bank.do kupienia dwie godziny przed meczem w kasach stadionu. |
Mam bilet na sektor E . Chciałbym się zamienić z kimś za bilet na sektor D. Chętnych pisać na gg nr 4305957 !! WAŻNE
|
Albo mogę sprzedać bilet ewentualnie na sektor E w cenie do negocjaji między 20 -25 zł . GG podałem wyżej ^^
|
sprzedam 2 karnety na sektor D po 25zl
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl