![]() |
Dzisiaj mi się przelało - Brzęczek wyp.ier.dalaj.
|
A taki był dobry amerykański :D
|
Dla Wiły to nobilitacja, że były selekcjoner ją trenuje, a hejterów dupa piecze.
|
Cytat:
|
Cytat:
Za co przez klakierów i zdrajców byłem niemiłosiernie krytykowany. |
Panowie, dajmy jeszcze 3-4 mecze spokoju. Jeśli dojdzie napastnik i po 5 kolejkach dalej będzie taki piach, to rozwiązanie samo się będzie narzucało. Pytanie kto podejmie taką decyzję.
|
"Dla Wiły to nobilitacja, że były selekcjoner ją trenuje, a hejterów dupa piecze."
Też tak myślałem jak był tu Apostel a potem jeszcze Łazarek. Łazarka zwolnili, przyszedł Smuda i otwarłem oczy. Zdrowia życzę. |
Przecież ja żartowałem. Brzęczka to powinni wy.......ić już dawno.
|
A to przepraszam i zdrowia życzę.
|
Nic się nie stało, oby jakimś cudem się Brzęczka wyjebało
|
Cytat:
|
żeby się wypaliło, musiało by najpierw odpalić
|
Brzeczek nie zbudowal nic w zeszlym sezonie. Zenuaca srednia slaby trener.
Wiec co? Niech bedzie trenerek i specem od sprowadzania zawodnikow. Co moze pojsc nie tak... Poczekam se do 5 kolejki z ocena |
Zapomnijcie o ostatnim sezonie i wyczynach Jurka,
Teraz gdy dostał więcej władzy i drużyna będzie jego autorskim pomysłem nic nie będzie w stanie go wybronić poza punktami. Potrzebna jest jasna deklaracja jakie jest minimum które ma osiągnąć drużyna do końca rundy, któryś pismak powinien przycisnąć prezesa i 2szyscy powinniśmy to usłyszeć bez .......enia i lawirowania. Jak się nie uda to żegnamy prezesa i trenera |
Błąd ze go nie yjebali po zenadzie z zeszlego sezonu. Teraz zmarnuje kilka kolejek, moze go wyjebia , przyjdzie nastepny trener i bedzie mowil ze to nie on przygotowal druzyne do sezonu itd. Wedlug mnie juz jestesmy w ciemnej dupie...
|
Jeśli do 10 kolejki nie ogarnie drużyny to do wyjebania natychmiastowego. nie możemy sobie pozwolić na stratę kolejnego sezonu.
|
Cytat:
- I liga jest inna - I liga jest trudna - piłkarze muszą się nauczyć gry w I lidze - mamy nowy zespół, który musi się zgrać I ogólnie nie deklarujemy, że gramy o awans, po prostu gramy. Czyli już jest piękne lądowanko pod dupę Brzęczka w razie niepowodzeń stworzone. |
skonczce juz z retoryka wywalania brzeczka bo to jest nierealne , wiec po raz pierwszy chyba w hisstorii forum , temat 'trenerski' musi miec troche inny koncept
|
Mimo wszystko ciężko uwierzyć że Jurek jest tak słabym trenerem jak jego wyniki w Wiśle, drużyna jest budowana praktycznie od podstaw, skład nie jest jeszcze kompletny.
|
A przez ostatnie pół roku co robił Brzęczek, że niby zaczyna od nowa. Czy w którymkolwiek meczu widać było jego trenerską rękę? Nie liczę chaosu i braku pomysłu...
|
Cytat:
|
A może zamiast wiecznie ściągać presję z zawodników zacząć ich z ta presją oswajać.Wpajać im że to naturalne jeśli chcą coś w piłce osiągnąć.No chyba że ne chcą.Zależy im na cieplutkim ....idołku żeby na leasing starczało i jakoś się to życie przeżyje
|
Ale co to za pieprzenie... Presja? To jest problem? G... prawda. Problemem jest przeświadczenie że lepiej nie ryzykować, grać na alibii bo wtedy nikt się nie będzie czepiał. Celem grać tak żeby nic nie spieprzyć. Skoro nikt nie wymaga wygrywania to nikt nie myśli o strzelaniu bramek tylko żeby pozbyć się piłki i mieć czyste rączki.
|
Cytat:
To juz po 2-3 powinno sie zrobić,patrząc przez pryzmat poprzednich kilkanastu w których nie odnieslismy zwycięstwa ,a nasz poziom sportowy jest coraz gorszy.W zeszłym sezonie tak mówilismy i tłumaczylismy niepwodzenia z kolejki na kolejke,a do czego to doprowadziło.... sami wiemy. |
Prawda jest taka że Brzęczek nie ogarnął samych treningów w zeszłym sezonie.To teraz jak mu okrojono sztab,wymieniono lepszych asystentów na słabych i dołożono obowiązków dyrektorskich i menadżerskich ma to niby ogarnąć lepiej?Gdzie tu logika? No chyba że treningi układa i prowadzi Sobol a Jurek coś tam czasem z boku krzyknie i wskoczy w garniak w czasie meczu
|
dajcie juz spokoj z tym sobolem , bo to kolejny mit niezweryfikowany wylacznie dlatego ze jeszcze nie dostal lejców we wlasne rece
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No włąśnie, najpierw się nie nauczyli grać pod presją, to jak przyszło pod nią grać to się totalnie wykoleili. Abstrahując od wyników, bo to jest sport więc ciężko coś z góry założyć ale sam styl gry jeśli jest denny, to znaczy, że coś jest nie tak, w klubie, z zarządem, z trenerem, z piłkarzami. I to nie wynik z Sandecją boli ale styl gry. Można póki co się jeszcze oszukiwać, ze to się zmieni bo skłąd musi się trochę zgrać. Ale podejrzewam, że dalej znajdą sie inne wymówki. A efektó jakichkolwiek pracy Brzęczka nie ma nadal. |
Cytat:
Tymczasem jednak źle trenowane grajki wychodzą na boisko, wiedzą, że są kiepscy, i od 1 minuty boisko to potwierdza, zaczynają się trząść nogi itd. Trzeba dobrze-mądrze pracować, a nie pierd.. 3 po 3, pardon - zdejmować presję w wywiadach i na konferencjach. Nikt tu nigdy nie zrobi grama progresu dzięki opowiadaniu bajek przez trenera. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl