![]() |
Cytat:
Dla mnie sprawa Brzęczka i Sobola jest smutna. Pan Jerzy nie ma żadnych kwalifikacji, żeby być dyrektorem sportowym, a jako trener, poza fuchą od Bońka, ma dokonania nie większe od Rumaka. Sobol to wojownik, nasza legenda, ale obawiam się, że z trenerki niewiele wyjdzie. Będzie jak ma być, ale wolałbym, żeby trio zarządzające klubem, miało jakiś pomysł poza sięganiem po wujków i byłych pracowników klubu. |
Cytat:
Jak ma byc Brzeczek to juz lepiej by nikogo nie bylo |
Jak to już napisano: Jak ma być Brzęczek to jak najszybciej, żeby potem jak najszybciej go z hukiem wyp...olili
|
Cytat:
|
Po tej żenadzie z przeciekami,brakiem reakcji na wywiad Carlosa,cieszynką Kuby to niech już będzie Brzęczek. Jeden z lepszych trenerów w Polsce. Kuba też go szybko nie wywali.Nie trzeba będzie płacić kolejnemu trenerowi.
|
Cytat:
Nie trzeba będzie płacić - ale że za darmo będzie to robił? Kuba go szybko nie wywali - oj tu się zgadzam i jeszcze bardziej jestem przerażony )))))) |
Ja myślę, że dalej pójdziemy w opcję zagraniczną - ale oby ze znacznie lepszym rozeznaniem sprawy..
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ok, zobaczymy jak mu pójdzie, przecież nie upieram się, że ten Magiera to drugi Guardiola.
A w naszym kontekście to on nigdy nie był, a teraz tym bardziej nie będzie rozpatrywany, więc tak sobie podrzuciłem temat. |
Ja pamiętam ze Magiera wymiatał w lidze czy to z Sosonowcem czy Legią. Poległ w puchara i dlatego go Legia zwolniła. Potem zajął się reprezentacjami młodzieżowymi chyba
2016 Zagłębie Sosnowiec 2016â2017Legia Warszawa |
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tego co pamiętam Jazdzynski w wywiadzie mówił że tą akcję sponsoruje z prywatnych srodkow
|
skoro igrzysk nie moga nam dać piłkarze to da je własciciel, czego nie rozumiesz :D ?
|
A jeszcze co do zatrudnienia Hyballi: nie wiem skad ten mit, powatarzany w różnych watkach, że człowieka da się sprawdzić tylko w praniu, i że tak naprawde wcześniej to nie było szans nic a nic sie dowiedziec ponadto czy jest mrukiem czy gadułą.
W normlanym biznesie managerów nie zatrudnia sie, a potem w praniu sie sprawdza kim są. Ryzyko zatrudnienia człowieka który niszczy relacje jest zbyt duże by sprawdzać w praniu. Świat sobie z tym poradził: robi się testy, wprowadza sytuacje stresowe, i nie pozwala opowiadać jak rozwiazać problem tylko trzeba to zrobić. Wiadomo, że to nie ma 100% skuteczności ale wariatów odsiewa, jakim cudem my nie odsialiśmy wariata ? Grunt spod nóg Skowronka osuwał się długo, było miejsce i czas by zrobić właściwa rekrutację i nie zatrudnić kogoś z kim sie nie da pracować, jak wszyscy teraz mówią |
Cytat:
|
W gwoli ścisłości pogonił nas 3-0. W Płocku zrewanżowaliśmy się z 3-1.
|
Cytat:
|
marzy mi się trener Brosz. w Gliwicach i Zabrzu stworzył ciekawe zespoły z praktycznie niczego.
|
Z miejskich pieniędzy
|
A to one mają jakąś większą wartość od tych z sektora prywatnego?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiscie reakcja Hyballi kuriozalna ale trudno się chyba skupić na byciu piłkarzem jak sie lata po sponsorach |
Cytat:
|
Kolejny raz, w wydawałoby się coraz rozsądniej zarządzanym klubie, wygrywa patologia.
No ale nic. Najważniejsze, że niedługo będzie można sobie poskandować "RADEK SOBOLEWSKI" i "KUBA BŁASZCZYKOWSKI". Czarna koszulka "Wierność" i te sprawy. Rzygać się chce. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl