![]() |
Brawo dla całego zespołu za skuteczność i wypunktowanie te kieleckie ....y.
Arsenic jak dogra dwa mecze na takim poziomie, to pewnie go nie zatrzymamy na nastepny sezon. Nie ma co się dziwić, że bundesliga go już obserwuje. Carlitos klasa sama w sobie. Niech strzela jak najwięcej i podnosi cenę. Trochę słabszy mecz Cuesty i Imaza pomimo jego bramki, ale przy takim wyniku nie ma co się czepiać. Wasyl Ty się gościu opanuj, 37 lat na karku a gościa w brzuch ładujesz bez piłki. Dobrze, że sędzia i VAR nie ogarnięty, bo byśmy normalnie grali w 10. |
Wasyl to tykającą bomba. Jak nie wjedzie kogoś ostrym wślizgiem to uderzy kogoś w polu karnym. I tak co mecz. Chłop ma 37 lat i całe życie tak grał, więc nie potrafi się przestawić na myślenie, że obecnie istnieje coś takiego jak VAR. Nie nauczysz starego psa nowych sztuczek. Lepiej stawiać na kogoś młodszego na środku obrony. Wasyl to nie Głowa, by mieć dla niego taryfę ulgową.
|
Czasem takie zwierze przydaje się w zespole :D Czerwonej nie było, więc rozgrzeszam :D
|
Sytuacja z Wasylem i tym palantem z Korony to wg mnie kwalifikacja na żółte kartki dla obu, ewentualnie w najgorszym razie żółta za prowokacje i czerwień dla Wasyla, a ponieważ Koroniarz miał już żółtko to obaj zostaliby wyeliminowani z gry.....
|
http://weszlo.com/2018/05/07/stalo-s...ahne-kozakiem/
Tak mi się wydawało ale poczekałem na potwierdzenie weszlaków. Dobry mecz Lloncha i nie było Korony. Modlić się by się dogadali na kolejny rok. |
Cytat:
|
Cytat:
Niestety, ten brak myślenia udziela się także wielu trenerom i działaczom, którzy np. zsyłają do rezerw zawodników, którzy nie przedłużyli kontraktów albo nie stawiają na zawodników wypożyczonych. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem czemu uważacie ten mecz za zły. Według mnie taktyka Carillo na to spotkanie bardzo dobra, wyczekiwaliśmy Koronę na swojej połowie, czasami stosowaliśmy już pressing na środku boiska, czekając na jakieś przejęcie lub błąd rywala. Fajna gra z kontry, kilka razy fajnie pograli z klepy i szybko piłką, gdyby nie niedokładność ostatniego podania to by było o wiele lepiej.
Jak dla mnie taktyka dobrana bardzo dobrze pod rywala i mecz dość fajny w naszym wykonaniu. |
Cytat:
|
Cytat:
:pala: :pala: :pala: Od trzech meczów tematy zakłada Kominek i wnioskuję, żeby tak było dalej. Są efekty? Są. Tylko Kominek. |
Cytat:
|
:) git, nie pogniewam sie na serie 5 zwyciestw z rzędu , btw kiedy ostatnio coś takiego miało miejsce ktoś pamięta ?
|
możesz przestać rozmywać?
|
|
Czerepach napisał:
Cytat:
|
wow, zapomniałem że wtedy była tak dobra seria, raczej tamto mistrzostwo zapamiętałem jako dość wymuszone, wszystkie drużyny grały pyte, a my stosunkowo najmniejszą, chyba jeden z mniejszych wyników punktowych w ekstraklasie mieliśmy wtedy (w sensie średnia pkt mistrza kraju)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl