![]() |
Cytat:
Zostawił 3 jak nie 4 rywali za plecami. :> |
Cytat:
|
Realnie 1-3 w plecy, ale nie takie cuda sie działy w naszej lidze.
|
Przegramy to na pewno, ale bardziej boli to że cracovia będzie miała już tylko do nas 2 pkt straty...
|
Ostatni raz wygraliśmy tam w 2010 roku, a w ogóle na na wygraną z Legią czekamy 5 lat. I jeszcze długo poczekamy.. W tej dekadzie, licząc od wiosny 2011, na 17 spotkań wygraliśmy jedno. W tym czasie przy Ł3 wygrywały takie tuzy jak Korona, Jagiellonia, Bełchatów, Arka, Zagłębie, Podbeskidzie, czy spadający z ligi Ruch. Pytanie czy serio jesteśmy wyraźnie słabsi od wymienionych, czy to jakiś kompleks po stronie naszych piłkarzy, czy to może Legia na nas wyjątkowo się spina? Jakby nie patrzeć to widzę szansy na choćby punkt. Legia wygra zasłużenie, ale nie będzie to jakiś pogrom. 0-1, 1-2, najwyżej 0-2.
|
Cytat:
|
Moim zdaniem błędem jest brak Głowackiego. Bardzo przydałoby się jego doświadczenie i sposób w jaki jego obecność działa na całą drużynę. O Mitroviciu powiedziano już wszystko. Halilovic na głęboka wodę - trzymam kciuki.
|
Cytat:
|
Cytat:
W tamtym roku o tej porze 38 punktów, teraz 40 punktów. W tamtym roku o tej porze 40 strzelonych goli, teraz 38. W tamtym roku o tej porze 41 straconych, obecnie 33. W tamtym roku bilans bramkowy -1, obecnie +5. Nie ma co pieprzyć, że jesteśmy słabsi. Prezentujemy zbliżony poziom i podobne możliwości. A co do meczu to możemy równie dobrze im w.......ić 3:0 po hattricku Carlitosa jak i spłynąć czwórką. Taka jest piłka nożna. I tyle w temacie. Trzeba trzymać kciuki i dopingować, a nie snuć jakieś czarne wizję. Jazda jazda Jazda! |
no fajna ta kontra (taaa LLonch nie umie podać kluczowo... )
ale wcześniej Legia nas ropzklepała jak przedszkolaków |
to co sie dzieje w naszym polu karnym , to kryminał , ostatnie minuty przypominaja ostatnie minuty z poznania
|
Zamilcz
1906 znaków |
Weź leki i oglądaj mecz.
|
gdyby nie ostatnie minuty, to bym podejrzewał, ze gramy z rezerwami Legii. Tak trzymać!
|
Taktyczny koncert w pierwszej połowie. Teraz tylko spokojnie grać piłką, szukać szansy na decydujący cios.
|
Oby w drugiej połowie nie pękli.
A połowa ludzi chciała tutaj zwalniać trenera i wywalać 3/4 składu w lecie... Ech. |
Czuję się jak dziecko na gwiazdkę :D
Mam nadzieję, że w drugiej połowie nie spuchniemy. Jak na razie to czapki z głów dla drużyny i trenera. Mam nadzieję, że nie przedwczesne. |
Chciałbym trzeciej bomby tak ok 60min i drugiego żółtka dla Krzysia :)
|
Piękna sprawa, obyśmy ten poziom utrzymali
|
Po 53 minutach jeden ogromny minus. Przykro patrzy się na ten zjazd Sadloka. Top 3 na jesień, całkowicie zaniżający średnią na wiosnę.
|
Brawo! Świetnie taktycznie zagrany mecz. Legia nawet nie pierdnęła.
Pierwsza ósemka już pewna! |
Hahaha to dzieje sie na naszych oczach, w koncu po 8 latach wygrywamy z Legia na wyjezdzie w tak bardzo waznym dla nas momencie w sezonie. Mitrovic nawet spoko zagral dzisiaj, Halilovic bardzo ladnie w pierwszej polowie ale w drugiej juz nie mial sil, swietny mecz Imaza i Carlitosa. Normalnie nie ma sie do kogo tak na prawde dzisiaj przyczepic, no moze troche Sadlok odstawal. Do tego bardzo trafione zmiany, Carillo w koncu zaczal ogarniac ten zespol. Mam nadzieje, ze teraz tak wlasnie bedziemy grali. 2 tygodnie czekania i jazda z AmicoLechem :)
|
ja pierdu.
co gosci zjedlismy. Mitrovic w pierwszej trojce najwiecej biegajacych..... |
Cytat:
|
Odszczekuję to co mówiłem o Mitrović'u bo dzisiaj to Pan piłkarz w ogóle cała drużyna fajnie zagrała ^^
|
jestem w ogromnym szoku :)
brawo! |
Nie wierzę w to co się stało, ale jest cudownie! LEGŁA WARSZAWA!
|
|
Ten mecz po raz kolejny pokazuje, że nawet teoretycznie najsilniejszy kadrowo zespół nie wygra w tej lidze meczu grając stojanowa.
Legia została zgwałcona na własnym stadionie :) Piękny, spóźniony prezent na imieniny :) |
Coś pięknego!
Zostawili mnóstwo serca i zdrowia na murawie. To z jakim spokojem próbują rozgrywać, juz od obrony... z jakim wyrachowaniem zagrali dziś. Brawo trenerze. Obyś został na przyszły sezon, obyś dostał jakieś transfery latem. |
musze odszczekac zapowiedz przed meczem ........1 polowa to po prostu nie wierzylem wlasnym oczom .... choc przed meczem nie postawilbym nawet zlotowki na Wisle to po prostu klasa , i wykorzystosci mega slabosci przereklamowanej legii ( ktora i tak bedzie MP ) ....pozdrawiam szydercow ktorzy szydzili ze nie ma szans za carlitosa wziasc 3 mln euro...za tydien mam urodziny - dziekuje za prezent chlopaki , ...Halilovic pokazal gdzie jest miejsce RB9
|
Cytat:
Po 8 Panie, po 8 latach :) LLonch - general, Pan pilkarz Oby z kuchenkami tez tak zagrac i wygrac |
To było coś niesamowitego jak ich ojebaaliśmy.
Teraz to dopiero będą się bilety na Lecha sprzedawały |
Mączyński peadu
Pudel pedau Cała Wisła zagrała zajebisty mecz, nei wiem kogo wskazać jako najsłabszego zawodnika |
Szkoda, ze w poniedziałek gramy.
Długie fragmenty graliśmy już takie w niektórych poprzednich meczach. Brakowało koncentracji, skuteczności. U siebie z Koroną, na wyjeździe z Jagą pierwsze 30 minut na podobnym poziomie. Tyle, ze inny wynik był i od razu ludzie pisali, ze dziadostwo. |
Od 8 lat czegoś takiego w Warszawie nie widziałem.
BRAWO BRAWO BRAWO :tsw_raca: |
Świetny mecz taktycznie to raz. Ale dwa to niesłychana wola walki, takiej zaciętości, chęci do wyszarpania każdego kolejnego metra boiska nie widziałem u nas dawno. Cywka i Llonch fantastyczne spotkanie.
|
Cytat:
|
Brawo drużyna!
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl